Полицията намери наркотици във фенклуб на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Полицията намери наркотици във фенклуб на Левски!

Мнениеот milen.hristov » 24 ное 2011 23:03

Red_Girl написа:
Blue_Lion написа:Тука пишат ебати кретените ! Църкате чак като удариха Запада,а преди това - тишинка...не ги защитавам, ама сте жалки щото по-скоро нападате ЛЕВСКИ и феновете на отбора, не отделната група хора :idea:

Кво излиза, 6 от 7 момчета са свободни т.е. невинни ;) Всеки който продава или търси наркотици е еднакво виновен - има закони, да ги осъдят, ако се докаже !

Що се отнася до наркотиците, на всеки ъгъл в София и не само, можеш да си купиш квото искаш, за съжаление :!:

В кви филми съмс е вкарала бе? Кой е невинен? Били УПЛАШЕНИ! Пълна лъжа... А ти трябва да си яко зле, за да ги защитаваш! Всички го знаят и го казват..Ясно е с какво се занимават.. И трябва да си мега зле, за да го отричаш. Както казах още на другия мач ще сте с транспарант: Справдливост за Ицо, Любо И ТЕДИ! :mrgreen: :mrgreen:

Пропускаш и васко и павел.Моля те, не пиши имената на тези пиявици с главна буква

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 24 ное 2011 23:08

Right_side написа:Eй олигофрени отворете си очите и помислете малко! На всеки човек , който има малко акъл в главата му е ясно ,че тези събития станаха заради "Бойко курво!" в Разград. Живеем в най-полицейската държава и ушев ще наддига глава тепърва :evil:

Де да живеехме в полицейска държава...с поллиция на всеки ъгъл с подслушвания и т.н.В момента вкойто дори ти хрумне да продаваш това да те хванат
п.с. а ти лично гласували,и като си толкова смел за кого

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 24 ное 2011 23:12

Blue_Lion написа:
milen.hristov написа:
Rivaldo10 написа:"Червените" бързо наскачаха, нормално, толкова много болка им е причинил този фен клуб! Фена на Пирин също не е успял да прежали знамената... :lol:

Това също е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ- побой и кражба,или и тогава са били невинни когато са ги взимали знамената.Били са провокирани,брей как мен никога не ме провокират,май е възпитание и наличие на повечко сиви клетки

Изображение Изображение

Ти направо ме събори с тоя коментар....

защо,законо ли е да пребиеш някого и д го обереш.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 24 ное 2011 23:13

"Де да живеехме в полицейска държава" ... Христов, срам ме е ,че си от ЛЕВСКИ :!:
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 24 ное 2011 23:26

Blue_Lion написа:"Де да живеехме в полицейска държава" ... Христов, срам ме е ,че си от ЛЕВСКИ :!:

Ти би ли обрал и прбил някого,би го убил даже ако знаеш,че зад всеки ъгъл има полиция

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 24 ное 2011 23:28

milen.hristov написа:
Blue_Lion написа:"Де да живеехме в полицейска държава" ... Христов, срам ме е ,че си от ЛЕВСКИ :!:

Ти би ли обрал и прбил някого,би го убил даже ако знаеш,че зад всеки ъгъл има полиция

Ти дори не можеш да разбереш кво ти говоря...заеби
Изображение

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 25 ное 2011 00:01

за кво говориш, значи за да си достоен левскар трябва да си кораво копеле, да ходиш да ръгаш с ножове в гръб и да продаваш наркотици .. така ли :?:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 25 ное 2011 00:22

Batkoto написа:за кво говориш, значи за да си достоен левскар трябва да си кораво копеле, да ходиш да ръгаш с ножове в гръб и да продаваш наркотици .. така ли :?:

Ей, разгада ми замисъла - браво ! Капацитет :idea:

Вие с Христов някакво състезание за "по-малоумен коментар" ли си правите, или кво ?
Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 25 ное 2011 00:32

milen.hristov написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
turbogena написа:Ти си била много заинтересована от случващото се в Сектор Б :? Почти на всяка страница има твой коментар. Как да си обясня това? :?

Конкуренция в наркотериториите, те за тва е толкова активна точно в тази тема. Сещай се ;)

Нормално,хората ще са активни,тези продават боклуците си на деца и унищожават семейства и животи

Aбе верно, как не се сетих до сега, това трябва да е най-активната тема в форума, в СПОРТНИЯ форум :!: Моля те направи я важна и също така ако ти е удобно я качвай всеки ден най отгоре в началната страница. Аз пък ще подготвя тема за леля Кина касиерката от към "В" сектор касите, която мъжа и е алкохолик и и изпива всеки месец заплатката на женицата :cry: и нея тема ще я направиш важна за да могат всички от форума да изразят възмущението си как всички левскари са алкохолици,утрепки и каквото още се сетиш.

Между другото ще бъде също така много полезно и да направиш анкета в темата: "наркомани и убийци ли са левскарите" , отговори:
1. Да, левскарите са убийци
2. Да, левскарите са наркомани
3. Всички наркомани и убийци в държавата са левскари
4. Трудно ми е да преценя защото левскарите които познавам са наркомани, а за другите не мога да отговоря
Моля те направи я тази анкета, резултатите ще са от особена важност за мен!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 25 ное 2011 01:14

Нали?
Аз като вчера писах на картаго за начина по който избират модовете, заради това, че милен.христов е най-голямата загадка, защо е мод, той ми се чудеше, защо питам подобни работи.
Ами, картаго, можеш да питаш и други сини фенове, какво мислят за избора ви.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Левски”