efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Събота от 20:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Събота от 20:15 ч.

Мнениеот vvessel » 06 окт 2025 13:08

csimoen2 написа:
Според теб кой е по-добър треньор, от това, което си гледал начело на Левски?
1. Генчев
2. Хулио

Елементарен въпрос.

Въпросът е твърде елементарен за да се отговори еднозначно. Ако питаш кой е по-висок или по тежък, това може да се измери. Но, кой е по-добър е твърде относително. Освен това се коментира съвсем друго нещо. Дали Генчев щеше да задържи второто място.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 06 окт 2025 14:25

vvessel написа:
csimoen2 написа:
1. Генчев
2. Хулио

Елементарен въпрос.

Въпросът е твърде елементарен за да се отговори еднозначно. Ако питаш кой е по-висок или по тежък, това може да се измери. Но, кой е по-добър е твърде относително. Освен това се коментира съвсем друго нещо. Дали Генчев щеше да задържи второто място.

Е как ще ти е трудно да отговориш на въпроса????
Нали си гледал и единия и другия, и как иарае Левски при тях?

Въпроса не е към темата за второ място, а при кой треньор Левски, лично на теб, по ти харесва как играе?

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 06 окт 2025 15:33

csimoen2 написа:
vvessel написа:
csimoen2 написа:
1. Генчев
2. Хулио

Елементарен въпрос.

Е как ще ти е трудно да отговориш на въпроса????
Нали си гледал и единия и другия, и как иарае Левски при тях?

Въпроса не е към темата за второ място, а при кой треньор Левски, лично на теб, по ти харесва как играе?

Първо, Генчев стоя доста по-кратко време от Веласкес. Хулио направи 2 подготовки.
Второ, Веласкес разполага с много и различни футболисти: Костадинов, Кирилов, Сула, Рупанов, Фабиен , отскоро и Бурас.
Трето, отбора на Генчев до октомври играеше по един начин, след това по друг. Както и отбора на Хулио играеше по един начин пролетта, съвсем по друг след лятната подготовка и с новите играчи.
Ясно ми е на къде теглиш, но тези сравнения са за ученици 9-ти - 10-ти клас.

На линия
ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 06 окт 2025 15:50

csimoen2 написа:Футболът ти е далечна материя, не се мъчи, за доброто на всички...

Ти да ми говориш за футбол е все едно Вили Вуцов да говори на Мъск за компютри...

Вземи кажи на испанския си любимец, че централните нападатели са много важни, особено в нашето първенство, и не е препоръчително да играеш без такива, ако искаш де не си губиш цели полувремена, стига целта ти да не е пазене на резултат, щото Бала бил пресирал добре. Правилата дори позволяват да играеш с двама нападатели! Земята под Герена няма да се разцепи, ако Рупанов и Сангаре стъпят едновременно на тревата.

Кажи му и да спре с глупостите с Цунами в двойка ЦЗ. Колко гола трябва да ни вкарат още с прехваления новобългарин, за да разбере Хулио, че не е за там. Берое, за щастие, пропуснаха чист гол, който Цунами се опита да им подари накрая, а и при вкараният такъв двамата с Търдин нещо пак танцуваха.

И нещо позитивно- най-после нападахме към Б второто полувреме, както трябва да е винаги. Не знам дали сме загубили жребия или некой е обяснил на Хулио, че не е добре да избира обратното.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 окт 2025 15:59

vvessel написа:Първо, Генчев стоя доста по-кратко време от Веласкес. Хулио направи 2 подготовки.
Второ, Веласкес разполага с много и различни футболисти: Костадинов, Кирилов, Сула, Рупанов, Фабиен , отскоро и Бурас.
Трето, отбора на Генчев до октомври играеше по един начин, след това по друг. Както и отбора на Хулио играеше по един начин пролетта, съвсем по друг след лятната подготовка и с новите играчи.
Ясно ми е на къде теглиш, но тези сравнения са за ученици 9-ти - 10-ти клас.

Първо и единствено - Веласкес е водил Виляреал и Удинезе и е треньор от 20 години. Мисля, че дотук спора трябва да спре.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 06 окт 2025 16:07

NOMER14 написа:
Aronaks написа:
ananas написа:Пожелавам само лоши неща на Диемите и БФС-то, футбол се играе най-хубаво през деня, тия нощни мачове да си ги заврат в дебелите задници. Поне нямаше силен вятър в Сухата река и не беше чак толкова студено.

И един въпрос за всички, може да се пусне анкета направо- колко от вас смятат, че Сула е способен да ритне топката от центъра в аут без да тупне на земята? Аз не съм 100% сигурен...

В България всичко се прави за печалбарство и личен интерес, но не и за хората. Сами сме виновни, че търпим това.
Условията на нашите стадиони са такива, че от октомври до април най-късният мач трябва да започва в 18:00 ч. И без това публиката е супер малко, поне за тези които ходим да помислят. След като искат три мача на ден, ще ги направят от 12:00, от 15:00 и от 18:00 ч. В Германия повечето мачове в събота са в 15:30 тяхно време. Да не говорим за Англия, където играят по обяд или в 15:00 Да, там има късни срещи, но условията на стадионите са на светлинни години от нашите. И никой спортен журналист не повдига тези въпроси. Сигурен съм, че ако променят часовете на мачовете през студената част на годината, ще се вдигне и посещаемостта.

Един път писах тук, че мачовете трябва да се играят по едно и също време както в миналия век. И всяка клубна телевизия да си предава своя мач.
Ей, като ме емнаха свои и чужди...
Най-малкото ще се отървем от дрисемаджийската олигофрения.

Това може са стане само, ако провата не се държат от БФС, а от отбора домакин. Но БФС едва ли ще иска да испусне келепира.

На линия
ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 06 окт 2025 16:16

W84me написа:Първо и единствено - Веласкес е водил Виляреал и Удинезе и е треньор от 20 години. Мисля, че дотук спора трябва да спре.

Водил ги е, щото е испанец, успехите му там не ги гледай, както и колко се е задържал, нали така? Ти си цар на логиката!
Веласкес е добър треньор за нашето първенство, но е смешно да го изкарвате некъв гений. Резултатите му са добри засега и предвид наличното качество, както беше и при Генчев. Големият проблем е, че манталитетът му не е такъв, какъвто е нужен на Левски. Страхлив е като Илиан Илиев, липсва му агресия, не обича да развива за бъдещето, гони само резултати и то краткосрочни, историята му е такава на пътешестване, а не на пускане на корени. Не го интересува изобщо дали играчите на Левски са българи, той също участваше в позорното решение да не спазваме правилото. Дали неговият глас е бил решаващ- не знам.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 06 окт 2025 17:09

Спрете се бе мрънкалници! Левски е на 1во място! СК се е нас***а и се чуди какви нови правила да измисли само и само лудите да са в играта, а отбора играе добър футбол, но на някой пак треньора не бил за Левски..
Ами докарайте Клоп като толкова искате, той сигурно има манталитет за клуба.

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 06 окт 2025 17:38

gdlk написа:Спрете се бе мрънкалници! Левски е на 1во място! СК се е нас***а и се чуди какви нови правила да измисли само и само лудите да са в играта, а отбора играе добър футбол, но на някой пак треньора не бил за Левски..
Ами докарайте Клоп като толкова искате, той сигурно има манталитет за клуба.

Първи сме и играем добър футбол, но дотук от два ключови мача - с Разград на "Герена" и при гостуването в Пловдив на "Локо"-то, - се издънихме и в двата. Изображение А тепърва ще гостуваме и на "Лудогорец", и на "Берое", и на "Черно море", и на "Арда"...
Само "Левски"!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 06 окт 2025 17:49

ananas написа:
W84me написа:Първо и единствено - Веласкес е водил Виляреал и Удинезе и е треньор от 20 години. Мисля, че дотук спора трябва да спре.

Водил ги е, щото е испанец, успехите му там не ги гледай, както и колко се е задържал, нали така? Ти си цар на логиката!
Веласкес е добър треньор за нашето първенство, но е смешно да го изкарвате некъв гений. Резултатите му са добри засега и предвид наличното качество, както беше и при Генчев. Големият проблем е, че манталитетът му не е такъв, какъвто е нужен на Левски. Страхлив е като Илиан Илиев, липсва му агресия, не обича да развива за бъдещето, гони само резултати и то краткосрочни, историята му е такава на пътешестване, а не на пускане на корени. Не го интересува изобщо дали играчите на Левски са българи, той също участваше в позорното решение да не спазваме правилото. Дали неговият глас е бил решаващ- не знам.

Веласкес е много добър треньор за конкретния период в Левски. Показва и гъвкавост и играчите играят за него. Има позитивно отношение, което се пренася и на терена. Не знам дали има отношение към привличането на играчи, но дойдоха и някои доста добри такива. И то в или преди разцвета на силите си. Има две загуби в 26-27 мача в първенството, което е много близо до шампионски показател. А от 01.01.2025 го до сега Левски има най-много спечелени точки от всички, а това са около 7 активни месеца футбол. Не знам точно кой какво повече може да очаква, при липса на съдийски комфорт, гръмка селекция и купени мачове (поне очевадно такива няма).

Върни се в “Левски”