alexdb написа:Само да питам - на някой хареса ли му играта през първото полувреме? Не, че нещо ама на тренера му харесала.
Бях скептичен към този треньор, но до днес имах някаква надежда. След две седмици почивка и продукцията която ни представя и според него е топ лично аз свалям всякакво доверие и търпимост. Време е да си ходи, заедно с този дет го доведе!
Щом за него първото полувреме е най-доброто, значи този човек изобщо не знае къде е попаднал. Или просто си е сбъркал професията Както каза един, който се изявява като анализатор в Спортал, Веласкес е по-подходящ за анализатор, отколкото за треньор защото обяснява много добре какво е трябвало да стане, но не е станало . А на един треньор работата му е да го направи, а не да се обяснява. Аз честно казано за пръв път виждам треньор толкова да говори на пресконференции и почти нищо да не казва. Вероятно и играчите се чувстват така, защото или той лошо им обяснява или те не разбират какви са идеите му. Реално в мача не ми стана ясно какво точно се опитва да направи, докато на Ботев тактика ми беше напълно ясна.
Но важното че човека е доволен. От първото полувреме. И от това, че няма загуба в първенството. И пак говореше някакви глупости, че сме се представили най-добре последните 7 мача. Явно живее в някакъв измислен свят.