realno написа:emokanar написа:realno написа:Тия са жълти колкото тирето червени..;)
Ти кажи днес от кой падна отбра на ДС ???
От Сопотските кокошки.
Не бях гледал кокошка да насили крава , ама днес и това видях .
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
realno написа:emokanar написа:realno написа:Тия са жълти колкото тирето червени..;)
Ти кажи днес от кой падна отбра на ДС ???
От Сопотските кокошки.
koisa написа:Perroquet написа:... Да признае че защитата ни е бетон ! Но явно тука няма възпитани фенове. :mrgreen:
..
Какъв бетон, какви пет лева е защитата ви? При 32 удара за Левски. Трябва да сте повече от благодарни, че в атаката на Левски цари такова неможачество. При друг отбор щяхте да отидете на разлика с тази "бетонна" защита...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
tmanolov написа:Dakata_1912 написа:tmanolov написа:Колкото до лаJнарчетата - смешно тимче, лежащо почти цял мач и трудно излизащи от тяхната половина. Ако не бяха нашите млека, нямаше да вкарат гол и след 3 мача игра. Искам само да попитам нашите моралисти за "умрете, селяни", като как биха коментирали виковете "умрете. говеда" в края на мача?
Манолов интелигентно момче си, но доста злобничко се изказваш, ясно е че ти е тъпо, но не говори лъжи- на стадиона не се викаше умрете говеда, само стандартната си ваша олигофрения за пожелаване на смърт, е като свърши мача имаше викове за анална любов с едър рогат добитък :)))) ама всенародна радост, кво да се прави.
Ти си от малкото умни екс папагали, но все пак предпочитам да вярвам на ушите си - не ме разбирай погрешно, аз нямам проблем с подобни възгласи, те са част от фен "културата" (бих написал флора и фауна, но нейсе), та затова и въпросът беше към нашите псевдо моралисти, а не към теб. На мач е "нормално" да се скандират горе-долу всякакви обидни неща - интересно ми за "шнур за бефесе" колко ще отнесете и дали пак няма да сме с по-голямата глоба от "синьото" гонзово нещо.
mikata написа:Не вземе ли Генчев мача с ловчанлии, спокойно може да притяга куфарите.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino, Google Adsense [Bot] и 37 госта