Интереса ми е продиктуван от факта, че наистина играете добър футбол и приличате на ОТБОР !
Ако имат "ден" бразилците, ще мирише на изгорели вестници
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
metodito написа:Спокойно може да се каже, че "Левски" стигна дотук благодарение на Пламен (последните минути с макетата тук и с Апоел), както и Кордоба, който нокаутира онзи поляк.
Sstefanov написа:Air_Smuggler написа:.............не очаквайте да се надиграваме.............
Това каза Костов на пресконференцията.
Е да де, ама аз като проЗд редови фен, очаквам да видя точно това - как моя отбор се надиграва с противника и каквото стане - това, поне няма да сме с наведени глави !
Ако ше им прилагаме некви балкански хитрини, тип Микре, дебнене, излъгване, лягане, ставане, пинизи от селски вечеринки - не съм съгласен. Не искам Костов да им подреже крилата, като им обясни как нямаме шансове, как ние сме мишчици, мухички, врабчета, и чакаме да клъвнем нещичко и да се скриваме !
И като го слушах, съм почти сигурен, че тоя тактически ще го насере тоя мач !
Какво значи да се надиграваш с отбор, който е в пъти по силен от теб.
Левски от много, много години не е дори и средно-европейски отбор, че да излезе и да се надиграва с Айнтрахт.
Ние сме Левски, хубаво. Ама Левски от мноого години не означава нищо в Европа.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
wilge написа:Sstefanov написа:Air_Smuggler написа:.............не очаквайте да се надиграваме.............
Това каза Костов на пресконференцията.
Е да де, ама аз като проЗд редови фен, очаквам да видя точно това - как моя отбор се надиграва с противника и каквото стане - това, поне няма да сме с наведени глави !
Ако ше им прилагаме некви балкански хитрини, тип Микре, дебнене, излъгване, лягане, ставане, пинизи от селски вечеринки - не съм съгласен. Не искам Костов да им подреже крилата, като им обясни как нямаме шансове, как ние сме мишчици, мухички, врабчета, и чакаме да клъвнем нещичко и да се скриваме !
И като го слушах, съм почти сигурен, че тоя тактически ще го насере тоя мач !
Какво значи да се надиграваш с отбор, който е в пъти по силен от теб.
Левски от много, много години не е дори и средно-европейски отбор, че да излезе и да се надиграва с Айнтрахт.
Ние сме Левски, хубаво. Ама Левски от мноого години не означава нищо в Европа.
Какво надиграване? Преди години един рибар се взе на сериозно тръгна да се надиграва с грандовете в ШЛ. Отборът постигна срамните 0 (нула) точки стана за смях и на селските кучета с голова разлиса 1 – 17 и още ни се подиграват. Добре, че преди години някакви ни отнеха този "рекорд".
Ако Айнтрахт играят както срещу Дармщат може и да гризнат дръвцето. Само защо се скри слънцето? Исках да видя гордите северняци в жегата. С умна игра имаме своя шанс. Фактът, че стигнахме до тук говори, че сме отлепили от дъното, не е само късмет.
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98 и 30 госта