ЛК плейоф Левски - Айнтрахт Франкфурт 24.08.23 четвъртък 20:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: ЛК плейоф Левски - Айнтрахт Франкфурт 24.08.23 четвъртък 20:00

Мнениеот MASTER_COOL » 24 авг 2023 14:31

Признавам си. Не си спомням кога за последно съм очаквал с такъв интерес мач на противниковия отбор.
Интереса ми е продиктуван от факта, че наистина играете добър футбол и приличате на ОТБОР !
Ако имат "ден" бразилците, ще мирише на изгорели вестници :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 24 авг 2023 14:37

За да излезеш победител в такъв мач се изисква да имаш много силен вратар. За мен точно вратарския пост е ахилесовата ни пета. Казано си е, че добрия вратар е половин отбор. Дано греша и Пламен Андреев да направи добър мач. От много години обаче Левски има сериозни проблеми там където е традиционно много силен, на вратарската позиция.
Иначе внимателно изгледах мача на Айнтрахт с Дармщат. В защита Айнтрахт не са ОК. Робин Кох е много бавен и муден защитник. Дефанзивния им халф Шкири също много бавен и много грешки допуска, явно не е сработен още с отбора. Зле са при статични положения. С изненада разбрах, че са един от отборите с най-лоши показатели при статични положения в Германия миналата година както в защита, така и в нападение.
Като цяло си личи, че не са във форма. Няма как да не ни подценят. Самият факт, че дори не правят тренировка преди мача доказва, че вече са го направили. Ако изиграе мача умно и с пълна концентрация имаме шанс за добър резултат.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 авг 2023 14:50

Спокойно може да се каже, че "Левски" стигна дотук благодарение на Пламен (последните минути с макетата тук и с Апоел), както и Кордоба, който нокаутира онзи поляк. :twisted:

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 24 авг 2023 15:13

metodito написа:Спокойно може да се каже, че "Левски" стигна дотук благодарение на Пламен (последните минути с макетата тук и с Апоел), както и Кордоба, който нокаутира онзи поляк. :twisted:

Явно сме гледали различни мачове :shock: Пламен можеше да ни коства отпадането още от първия съперник. Я си върни мача и виж как им подари два гола в първия мач - такива подаръци срещу Айнтрахт се наказват. А въобще не искам да започвам да говоря за глупостта му в последната минута от продължението с Апоел, когато хвана топката и вместо да легне и да изчака съдията да свири, той стана и им я върна да пробват пак. Краен некадърник, но за съжаление за момента нямаме друг...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 авг 2023 15:32

Не знам дали беше късмет и го целиха с топката или е спасил с правилно заставане, но спасяванията в последните мачове бяха решителни.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 24 авг 2023 15:33

Марин Петков е в групата за мача. Той нали уж беше сериозно контузен?

capnclive
Контакти:

Мнениеот capnclive » 24 авг 2023 15:48

Аз цял ден не мога да си намеря място - направо времето на работа минава много бавно.. :lol: :lol: :lol:

Не знам какво им е на футболягите и тренера, а и на Наско.
Тия хора могат да се запишат със златни букви като спасителите на Левски от финансовите мъки веднъж за винаги.

Не знам колко трябва да си повярват и да надскочат качествата си, че да ги отстранят...

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 24 авг 2023 15:54

Sstefanov написа:
Air_Smuggler написа:.............не очаквайте да се надиграваме.............
Това каза Костов на пресконференцията.
Е да де, ама аз като проЗд редови фен, очаквам да видя точно това - как моя отбор се надиграва с противника и каквото стане - това, поне няма да сме с наведени глави !
Ако ше им прилагаме некви балкански хитрини, тип Микре, дебнене, излъгване, лягане, ставане, пинизи от селски вечеринки - не съм съгласен. Не искам Костов да им подреже крилата, като им обясни как нямаме шансове, как ние сме мишчици, мухички, врабчета, и чакаме да клъвнем нещичко и да се скриваме !
И като го слушах, съм почти сигурен, че тоя тактически ще го насере тоя мач !

Какво значи да се надиграваш с отбор, който е в пъти по силен от теб.
Левски от много, много години не е дори и средно-европейски отбор, че да излезе и да се надиграва с Айнтрахт.
Ние сме Левски, хубаво. Ама Левски от мноого години не означава нищо в Европа.

Какво надиграване? Преди години един рибар се взе на сериозно тръгна да се надиграва с грандовете в ШЛ. Отборът постигна срамните 0 (нула) точки стана за смях и на селските кучета с голова разлиса 1 – 17 и още ни се подиграват. Добре, че преди години някакви ни отнеха този "рекорд".
Ако Айнтрахт играят както срещу Дармщат може и да гризнат дръвцето. Само защо се скри слънцето? Исках да видя гордите северняци в жегата. С умна игра имаме своя шанс. Фактът, че стигнахме до тук говори, че сме отлепили от дъното, не е само късмет.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 24 авг 2023 16:22

Айде момчета, да се насладим на поредната велика Европейска вечер както и да завършим днес 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 24 авг 2023 16:27

wilge написа:
Sstefanov написа:
Air_Smuggler написа:.............не очаквайте да се надиграваме.............
Това каза Костов на пресконференцията.
Е да де, ама аз като проЗд редови фен, очаквам да видя точно това - как моя отбор се надиграва с противника и каквото стане - това, поне няма да сме с наведени глави !
Ако ше им прилагаме некви балкански хитрини, тип Микре, дебнене, излъгване, лягане, ставане, пинизи от селски вечеринки - не съм съгласен. Не искам Костов да им подреже крилата, като им обясни как нямаме шансове, как ние сме мишчици, мухички, врабчета, и чакаме да клъвнем нещичко и да се скриваме !
И като го слушах, съм почти сигурен, че тоя тактически ще го насере тоя мач !

Какво значи да се надиграваш с отбор, който е в пъти по силен от теб.
Левски от много, много години не е дори и средно-европейски отбор, че да излезе и да се надиграва с Айнтрахт.
Ние сме Левски, хубаво. Ама Левски от мноого години не означава нищо в Европа.

Какво надиграване? Преди години един рибар се взе на сериозно тръгна да се надиграва с грандовете в ШЛ. Отборът постигна срамните 0 (нула) точки стана за смях и на селските кучета с голова разлиса 1 – 17 и още ни се подиграват. Добре, че преди години някакви ни отнеха този "рекорд".
Ако Айнтрахт играят както срещу Дармщат може и да гризнат дръвцето. Само защо се скри слънцето? Исках да видя гордите северняци в жегата. С умна игра имаме своя шанс. Фактът, че стигнахме до тук говори, че сме отлепили от дъното, не е само късмет.

Е нали играхме "добър" футбол, а не практичен :D :D :D Много наивници има сред нашите фенове, бият ми леко на чорбарската наивност. По добре грозна победа с 1:0, а не красива загуба с 0:6 !
Успех на момчетата ! САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”