efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Събота

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Orlovec
Контакти:

Re: efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Събота

Мнениеот Orlovec » 21 юни 2020 12:23

Хиксът е закономерен

Ирата ни сега според мен е да опитаме да отстраним Локо Пд ( много трудно, но не и невъзможно) и да бием люляците на финала

Абе поне да стане купон Вторник вечерта, 8 000 сини гърла (макар че го дават да вали) да пеем от началото до край, пък к, вото стане

Само Левски

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 юни 2020 12:26

Положителното е, че за два мача вкарваме 6 гола! Иначе във всички останали компоненти сме гола вода! И да не се оправдаваме с Коронавирус и съдия, щото, ако ни бяха вкарали гредите и преди това едно положение.. . Майко Мила!
И къв беше тоя статист на наш'та врата?!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 юни 2020 12:40

По срамен мач на Левски не помня да съм гледал! Смачкани и на терена и на трибуните! Ако по мое време знаехме, че сектор Б ще получи комплекс от сектор Г....
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юни 2020 13:41

Положителното:
- почва лека полека да се чувства промяната.
- Стаси. Страхотен мач с много движение. Не вярвах, че може да бяга почти цял мач.
- Мартин. Мисля, че направи чудесно включване. С ключова проява за третия ни гол. Не е за титуляр момчето. За резерва си е супер.
- Ивайло. Никога не съм мислел, че там му е мястото. Справи се учудващо добре срещу Евандро. Елиминира го напълно. Два токата в началото на мача и бразилеца разбра кой е срещу него.
- в голяма част на мача се чувстваше освободеност. Нямаше го това 80% пасове назад и настрани.
- страхотен мач като цяло за гледане. Техническа грешка на съдията при автогола на Каргас. Абсолютно нередовен гол.
- чудесно включване на Монката.

Отрицателното:
- Роби е еднопрофилен нападател. Вероятно защото е много млад. Хванаха ги много евтино още в началото на мача с Паулиньо и ги изключиха от играта. Тодоров не намери решение на проблема - както Крушчич видя какво прави Ивайло с Евандро и реагира адекватно.
- Георгиев - поредната малоумщина на това ръководство. Така и не разбрах защо не продължиха договора на Миятович. Не знам как е като цяло, но в този мач беше абсолютно неадекватен. Забелязахте ли колко далеч от голлинията стоеше постоянно? За мен е грешен ход на Тодоров.
- Горанов. Каквото можа - обърка.
- като цяло, вместо да победим, ние хиксихме. Два гола сами си направихме.
- според мен Тодоров можеше да се справи по-добре.
- не физически, а психически е проблема на този отбор.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 21 юни 2020 14:15

Тренерът правеше почти перфектен мач след влизането на славчев, с оглед недостатъчната физическа кондиция. Докато не направи голямата глупост да пусне Костов и Димитров, нито една топка не задържаха и средата бе тотално изпусната, което пак подари по тъп начин точката на тирето. Колкото и уморени да са били пау и иванов, поне имат техниката да задържат топката, да се обърнат и т.н. Мазурек щеше да е полезен, но не бе и в групата. Тези мачове се печелят с футболисти, които мачкат в единоборствата и на моменти се получаваше.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 21 юни 2020 14:16

Поздравления за Доктора 8-) реших , че го уби онова тиренце. Въпреки изтичащия договор и липсата на заплати , показва завидно желание и раздаване. Нищо общо с призраците Алар и Нашименто.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юни 2020 14:20

WPWW написа:Тренерът правеше почти перфектен мач след влизането на славчев, с оглед недостатъчната физическа кондиция. Докато не направи голямата глупост да пусне Костов и Димитров, нито една топка не задържаха и средата бе тотално изпусната, което пак подари по тъп начин точката на тирето. Колкото и уморени да са били пау и иванов, поне имат техниката да задържат топката, да се обърнат и т.н. Мазурек щеше да е полезен, но не бе и в групата. Тези мачове се печелят с футболисти, които мачкат в единоборствата и на моменти се получаваше.

Аз си мисля, че Тодоров тръгна да вкарва четвърти гол. И можеше да стане. И аз мисля, че Мазурек щеше да свърши работа.
И още нещо. Поздравявам треньора за решението му да извади Филип. Явно, че беше прегорял и го виждах с червен картон до края на първото. Хубаво е да гледаме такива футболисти - които горят, емоционални. И да - този отбор прояви характер. Много ми хареса това.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 21 юни 2020 19:09

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mr4Q8ENtVbg[/youtube]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 юни 2020 23:09

Тема Спорт

Централната двойка защитници вече са проблем от друго естество. Единият е необосновано скъп, а другият е изключително рисков и неориентиран.
Холмар Ейолфсон като за 45 хиляди евро на месец няма право да гледа отблизо как Али Соу му скрива топката и му чупи кръста и също така няма право на такова поубтване, че да направи дузпа от нищото. Исландският централен защитник би трябвало да остане в Левски, ако се съгласи да си намали заплатата на ниво 15 хиляди евро максимум. Тоест три пъти по-ниско. Ако не иска, да си търси щастието някъде на друго място. Това е положението.
Йоанис Каргас сигурно е някъде около 15 хиляди евро на месец, но за тези пари той трябва да е винаги един ход преди другите, а не обратното. Гръцкият защитник е майстор на това да бъде винаги с половин секунда и половин метър по-назад от огневата точка. Ако искаш да бъдеш сигурен, че Каргас ще бъде невнимателен, кажи му да внимава и си сигурен, че той няма да внимава и ще си изпусне човека. Иначе не отричаме, че Каргас има някои качества на бранител, който има афинитет и към фаза атака, но това е много, много малко за централен защитник на Левски. Елин Топузаков, ако предния ден бе тренирал с Левски, щеше да изиграе мача с ЦСКА по-добре от Каргас.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юни 2020 23:18

mikata написа:Тема Спорт

Централната двойка защитници вече са проблем от друго естество. Единият е необосновано скъп, а другият е изключително рисков и неориентиран.
Холмар Ейолфсон като за 45 хиляди евро на месец няма право да гледа отблизо как Али Соу му скрива топката и му чупи кръста и също така няма право на такова поубтване, че да направи дузпа от нищото. Исландският централен защитник би трябвало да остане в Левски, ако се съгласи да си намали заплатата на ниво 15 хиляди евро максимум. Тоест три пъти по-ниско. Ако не иска, да си търси щастието някъде на друго място. Това е положението.
Йоанис Каргас сигурно е някъде около 15 хиляди евро на месец, но за тези пари той трябва да е винаги един ход преди другите, а не обратното. Гръцкият защитник е майстор на това да бъде винаги с половин секунда и половин метър по-назад от огневата точка. Ако искаш да бъдеш сигурен, че Каргас ще бъде невнимателен, кажи му да внимава и си сигурен, че той няма да внимава и ще си изпусне човека. Иначе не отричаме, че Каргас има някои качества на бранител, който има афинитет и към фаза атака, но това е много, много малко за централен защитник на Левски. Елин Топузаков, ако предния ден бе тренирал с Левски, щеше да изиграе мача с ЦСКА по-добре от Каргас.

Добър коментар.

Върни се в “Левски”