Купа на България: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Вторник

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Купа на България: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Вторник

Мнениеот 1914.1902 » 09 юни 2020 22:34

Време е Хубчо Тъпчо да говори.

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 09 юни 2020 22:34

Eminem написа:Реваншът няма смисъл да се играе. Сираков отсега да мисли за нов треньор.
И по кварталите играят по-добър футбол.
Това на Левски не е футбол, а средство за мъчения и предизвикване на депресия и самоубийство.

Че, това футбол ли беше? Някакъв вид отбиване на номер, по-скоро.
До сега не съм критикувал треньор, ама, той Хубчев няма две чидти с някаква тактика, с някаква подредба, с някакъви варианти при различно развитие на двубоя.
Бездушие, това видях за пореден път!

realitybites
Контакти:

Мнениеот realitybites » 09 юни 2020 22:35

Локото градят от поне година и половина. Ако имаха по-дълга скамейка щяха сигурно да са в играта за титлата, защото като футбол превъзхождат даже лудите. Ние при Хубси нямаме един свестен мач срещу адекватен съперник и тенденцията продължава с пълна сила, като дори отбелязването на гол започва да изглежда като мираж. С този треньор сигурно ще запишем някакъв антирекорд за точки и вкарани голове в мачове с топ 5. От 11 месеца гледаме едно и също, но пък била виновна пандемията и ситуацията около клуба, всеки път играчите бойкотирали. :lol:

kostko
Контакти:

Мнениеот kostko » 09 юни 2020 22:36

vvessel написа:Хубчев мисля, че ще остане до края, така и така загуби всичко възможно. И до бараж имаме минимален шанс да се доберем. Който и да дойде, за 2 седмици чудо не може да направи. Но от тази вечер трябва да почне да се мисли за друг треньор, ако не са починали вече.

Е не така, все пак имаме и Георги Тодоров!
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 09 юни 2020 22:37

ImmortaL_1000 написа:Каква промяна вие почнахте да сменяте треньори след всяка загуба. Явно не там проблема.

Я се събуди и си виж календара. В момента е юни 2020-та година. Хубчев е официално повече от година треньор. Дали не е там проблема?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 09 юни 2020 22:38

Жалък футбол от слаб треньор. Утре на пресконференцията Сираков освен всички неща, които ще каже да съобщи, че уволнява треньора. Цяла година не може да си подреди отбора и да ги научи да си подават. От сега новия треньор да си подготвя отбора и селекцията за новия сезон.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 09 юни 2020 22:39

kostko написа:
vvessel написа:Хубчев мисля, че ще остане до края, така и така загуби всичко възможно. И до бараж имаме минимален шанс да се доберем. Който и да дойде, за 2 седмици чудо не може да направи. Но от тази вечер трябва да почне да се мисли за друг треньор, ако не са починали вече.

Е не така, все пак имаме и Георги Тодоров!

Да си изсърба попарата до края, дето е надробил. Няма друг да му бере срама.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 юни 2020 22:39

delqnski47 написа:И как да си натисне парцалите като няма конкуренция :lol: :lol: :lol:

"Натискам си парцалите" означава "трая си"("оставам в отбора"). Ти как си с българския? На какъв език "натискам си парцалите" означава "скъсвам се от работа"? Понеже не е на български.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 юни 2020 22:40

"Седмиците" на Хубчев защо не са заличени? :mrgreen:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 юни 2020 22:41

Мога само да поздравя отбора на Локомотив за бойката отбрана и идеите в атака!
Масоеро, Алмейда и Петрович направиха нашите нападачи да изглеждат като любители на футбола, а Витанов "изтри" Спиро от мача. За пресата на майните и дума не искам да отварям, нито за спечелените ни първи и втори топки, че ме е срам направо. С тая игра нямаме никакво право да говорим за финали, класирания и тенекии. Просто би било много срамно да правим всякакви сметки.
Единствените ми недоволства са, че при първия гол на пловдивчани имаше нарушение срещу Василис Карас, след което направиха головата си атака. На практика нарушението прати топката в краката на играч на Локомотив. Другото е жълтия картон на Тиам, след който нашият разбивач беше мил в единоборствата като котенце, нормално.
Но на фона на цялостното ни представяне през целия мач, особено мъката в половината на противника, не можем да имаме претенции към нищо друго извън това, което се случи, или по-скоро не се случи, в Левски. :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”