Във физическия магазин има много повече неща и гореизброените включително.
Между какъв размер се колебаеш, за да те насоча? И какви са ти мерките?
За Левски, Истината, Свободата! 15:02 | 14:45 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: За Левски, Истината, Свободата! 15:02 | 14:45 часа
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

sinqkrepost1914 написа:A дали може директно във фен шопа да отидем и да оставим пари, на който не му се занимава с банки ?
Прати някой да иде вместо теб. Идеалка за хора, на които не им се ходи или предпочитат името им никъде да не излиза.
Ако утре отида в най-близкото OMV, ще мога ли да си купя билетче без предварителна заяка в Евентим. Досега само един път съм го правил, но с предварително запазени места от Тикетпортал за волейбол с Бразилия. Много е смотан сайта на Евентим.
NOMER14 написа:Ако утре отида в най-близкото OMV, ще мога ли да си купя билетче без предварителна заяка в Евентим. Досега само един път съм го правил, но с предварително запазени места от Тикетпортал за волейбол с Бразилия. Много е смотан сайта на Евентим.
Да, аз съм си купувал така.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Утре вечерта ще пробвам
NOMER14 написа:Ако утре отида в най-близкото OMV, ще мога ли да си купя билетче без предварителна заяка в Евентим. Досега само един път съм го правил, но с предварително запазени места от Тикетпортал за волейбол с Бразилия. Много е смотан сайта на Евентим.
Отиваш в OMV и без никакви заявки си купуваш билет.
И от сайта на Ивентим е лесно - само попълваш данните на банковата карта и готово, но с разпечатването не знам как стоят нещата, понеже не мога да отида на мача си купих за билети за сектор Г от сайта и не ме интересува

Ако има някой по-запознат да каже дали е задължително билетът да е на хартиен носител или на входа на стадиона мога да покажа билета през телефона?

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Ултрас Левски
2 часа ·
Левскари,
Времената да се броим отминаха. Дали 20, 50, 5000 или 5,000,000 няма значение...на хартия и на празни приказки сме се нагледали и наслушали...Дойде времето да се проявим!
“Долу ръцете от Левски!” е не просто израз или обикновен призив, а път...Път, по който всички онези, които твърдят, че са закърмени със синята идея, трябва да се проявят не с кресливи слова, а с ясни и конкретни дела!
Поредната гнусна схема е на път да бъде стоварена върху любимия ни клуб!
Няма да влизаме в подробности, защото нещата са очеизвадни.
Дойде моментът, в който ние като привърженици на най-великия български футболен отбор най-сетне да стоварим своя юмрук и да защитим Футболен Клуб “Левски”!
За да го има и след нас!
Това го пиша от дни !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

LM10 написа:NOMER14 написа:Ако утре отида в най-близкото OMV, ще мога ли да си купя билетче без предварителна заяка в Евентим. Досега само един път съм го правил, но с предварително запазени места от Тикетпортал за волейбол с Бразилия. Много е смотан сайта на Евентим.
Отиваш в OMV и без никакви заявки си купуваш билет.
И от сайта на Ивентим е лесно - само попълваш данните на банковата карта и готово, но с разпечатването не знам как стоят нещата, понеже не мога да отида на мача си купих за билети за сектор Г от сайта и не ме интересува![]()
Ако има някой по-запознат да каже дали е задължително билетът да е на хартиен носител или на входа на стадиона мога да покажа билета през телефона?
Купуваш билета от сайта, сваляш си го в телефона и на входа на стадиона му показваш баркода. Там ще ти го разчетат с четеца и влизаш. При нас на Армията става по този начин. Предполагам и при вас е подобен пропусквателния режим. Не е нужно да го разпечатваш на хартия.
Те в ОМВ ти продават билетите от същия сайт.