Бараж за ЛЕ: Левски - Етър (Вторник)/1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в Лига Европа отива.....

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Бараж за ЛЕ: Левски - Етър (Вторник)

Мнениеот Ozzimozzi » 28 май 2019 23:54

Честито и от мен. Заслужено спечелихте и този бараж. Много разумна игра и голямо тактическо израстване показа този отбор. Бе ясно, че не можете да се надигравате с виолетовите и правилно приехте ролята на умряла лисица. С тази тактика мисля, че ще изклатите поне един противник от предварителните кръгове на ЛЕ.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 май 2019 23:59

Ozzimozzi написа:Честито и от мен. Заслужено спечелихте и този бараж. Много разумна игра и голямо тактическо израстване показа този отбор. Бе ясно, че не можете да се надигравате с виолетовите и правилно приехте ролята на умряла лисица. С тази тактика мисля, че ще изклатите поне един противник от предварителните кръгове на ЛЕ.

Ние два паса не можехме да вържем .Добре , че се лъзна по гела на Божи

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 май 2019 00:00

Играта на отбора подхождаше на бараж за оставане в трета лига. Абсолютна трагедия!
95% от тези играчи не са за Левски. Без класни трансфери, отново ще сбъднем мечтата на някой аматьорски отбор.
Дано да играем срещу Ватикана, че ако отпаднем, поне ще се оправдаем, че Господ ги е класирал.
Последна промяна от Eminem на 29 май 2019 00:00, променено общо 1 път.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 29 май 2019 00:00

ЕМИЛ написа:
Ozzimozzi написа:Честито и от мен. Заслужено спечелихте и този бараж. Много разумна игра и голямо тактическо израстване показа този отбор. Бе ясно, че не можете да се надигравате с виолетовите и правилно приехте ролята на умряла лисица. С тази тактика мисля, че ще изклатите поне един противник от предварителните кръгове на ЛЕ.

Ние два паса не можехме да вържем .Добре , че се лъзна по гела на Божи

На Божи трябва трибуна да му построите, или в краен случай една козирка на негово име.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 29 май 2019 00:05

Божин обаче ме кефи. Дано да влезем в групите на ЛЕ :lol: :lol: :lol:
А дано, ама ..... Ние да минем първо първия кръг, а после и втория. Че като гледам какви отборчета има там, а знам и какъв късмет на жребий вадим това ще е максимума.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 май 2019 00:11

Е, вие не сте играли таз година с виолетовите, щото ви се надупват по дифолт. Както и тетевенските ви дружки от Заара, дето ви се дупят по дифолт. Ма нали сте от Балкана-де е Ловеч, де е Тетевен-все едни кошари !
Затова пък като видите жълти фанелки, и се насирате в гащите. За последния мач Ботев излезе без куп титуляри и с 16 годишен пич, ама пак не ви се получаваше...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 29 май 2019 00:43

koisa написа:
Michael_Buble написа:Разбрахме, че Левски ще играе в Европа заради "мекия глезен" на Живко Миланов! :roll: Божинов трябва да го държат в съблекалнята само да разведрява обстановката!

Аз ти казах, че Етър няма да имат нищо общо с предишните мачове и ще играят отзад... 8-)

Един колега го каза най-правилно. Етър играха перфектно за бюджета и качеството на играчите си. Добре са си преценили силите и използваха доколкото Левски им позволи своите силни страни. Не забравяй, че техния бюджет е 6-7 пъти по-малък от този на сините. А в голяма част от срещата имаха превес във владеенето на топката и разиграваха доста умело. Играха една идея по-дефанзивно, но в никакъв случай не бяха опълчение.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 29 май 2019 01:10

Честито!
Хубаво е, че не се изхвърляте като едни други. В Европа каквото дойде.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 29 май 2019 06:40

sin4ec написа:

Е, вие не сте играли таз година с виолетовите, щото ви се надупват по дифолт. Както и тетевенските ви дружки от Заара, дето ви се дупят по дифолт. Ма нали сте от Балкана-де е Ловеч, де е Тетевен-все едни кошари !
Затова пък като видите жълти фанелки, и се насирате в гащите. За последния мач Ботев излезе без куп титуляри и с 16 годишен пич, ама пак не ви се получаваше...

Много яко мнение, но къде видя да правя сравнение между вас и нас? Поздравих ви за успеха и толкоз! Ние добре, че прескочихме баража, защото за разлика от вас нямаме този опит и рутина да вземаме такива мачове и вероятно щяхме да го загубим, докато вие целенасочено си тренирахте цяла пролет точно за този мач и си го взехте.
Между другото вече започна да се забелязва почеркът на Хубчев.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 29 май 2019 08:38

Заслужено победихте, нямаше паника и инфарктни ситуации. Сега следва по-трудното...ЕКТ. До последно имаше опасност в първия кръг да се получи така че ЦСКА-София да са поставени, а Левски не, но благодарение че Ривалдиньо взе купата на Румъния, дисквалифицирането на Вардар и отпадането на Работнички Скопие се размина това да се натресете на Глазгоу, Малмьо или Легия. Но пък сега софийските грандове може да се сборят с познайници като Дебрецен, Мура и Милсами.

Върни се в “Левски”