Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

vvessel
Контакти:

Re: Странджата

Мнениеот vvessel » 17 май 2019 15:08

Странджата написа:Логично е и е трудно оборимо, освен ако не се мислиш по-голям от клавиатурата си :)
Най-вече обосновава изказванията на ръководството и последователността от "лъжи". Ама си е друго да раздаваш квалификации като един бог, но не Христос, защото и той не е съдил, а е оставил всичко за Страшния съд :)
Освен господи тука има и много императори, които мислят, че техният палец се гледа накъде сочи. Те даже не искат и да подскажат на императора с виковете си убий го :), ами направо сочат вместо него :)

Много ме забавляват творческите ти изказвания :) Много по-добре е да се гледа философски на нещата, защото страстите остават на заден план и не пречат на трезвите разсъждения. Та в тоя ред на мисли какво ти е мнението за новоназначения треньор, ако не е тайна разбира се.

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот Geonik » 17 май 2019 15:16

Не те разбрах, чесно ! :shock:
Още в началото пиша, че това са само разсъждения.
И да, вянро е, че
Най-вече обосновава изказванията на ръководството

Но аз, лично, винаги съм давал доверие на хората, които са се захванали да вършат някаква работа, па било то и нататрузена, да я свършат добре. В противен случай, самата човешка дейност, няма никакъв смисъл.
А това дали ще я свършат, е друг въпрос.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: vvessel

Мнениеот Странджата » 17 май 2019 15:41

За новия треньор - ако се опра на повечето мнения тук, в мой стил бих казал - или добро, или нищо :), защото е погребан преди да се е родил. Иначе - май че загатнах какво мисля с него преди няколко дни, пък преди не толкова. Щом ръководството се е спряло на него и намеренията му са били заявени още преди да напусне националния, значи той е бил възможният и допустим вариант. Много неща говорят за това, включително и договорът на Дерменджиев, който и за непосветения беше с опция - имаш няколко мача, за да докажеш, че можеш да останеш за още някой друг. Но явно още в началото не е бил опция, на която да заложиш с оправдан риск.
Така че с две думи - за мене Хубчев е новият треньор на Левски и ще го подкрепям, докато не започна да съжалявам, че съм го правил, но няма да бързам с крайната оценка. Поне до Нова година ....

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: capitan7321

Мнениеот Странджата » 17 май 2019 15:43

Тресна го - дали той го е треснал, се вижда от това, което стана с казанлъшкия трендафил после :)

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 17 май 2019 15:44

vvessel написа:
alexdb написа:[quote="vves
Давам му кредит, но бърз с висока лихва.
А аз не разбрах на чичо Гошо що не му дадоха кредит. След 2 месеца и 5-6 мача вече са му крояли капата. За мен той е по-качествен треньор от Хубчев и това си пролича не само с влизането на два пъти в Шампионска лига ами и с двете му махания от Лудогорец. След като го махнат отбора нищо не играе. Веднага след като го върнат отбора демонстрира стил и характер. Защо Левски не го оставиха поне до есента все още не ми е ясно. Но напомня ситуацията във филма "Оркестър без име" с новата певица.
А Хубчев за мен е компрометиран основно заради двете му загуби от аматьирския цска и заради повиквателните в националния. И други кривини има, но това са вече подробности. От него не очаквам нищо повече от Роси, а дори по-малко. Но ще поживеем и ще видим , както казват руснаците.

Убеждавам се че има доста хора които пишат във форумите измислици , без да положат и най елементарни усилия да проверят каква е истината : 1 . Хубчев няма ДВЕ ЗАГУБИ от аматьорския ЦСКА . Той беше освободен веднага след първия мач игран на 06 . 04 . 2016 год . , а вторият мач се игра на 20 . 04 . 2016 год . 2 . Хубчев не беше освободен заради загубата от ЦСКА , а Берое загуби тоя полуфинал , защото преди тоя мач , " ръководството " на Берое вече беше решило да го смени . А сега на тия които се интересуват от тоя случай , ще се опитам да помогна сами да се убедят . - Намерете в GOOGLE материала " БЕРОЕ СЕ РАЗДЕЛИ С ХУБЧЕВ . НОВ СЪВЕТ НА ДИРЕКТОРИТЕ " и изгледайте видеозаписът от пресконференцията на " ръководството " на Берое , по повод освобождаването на Хубчев . Пресконференцията е от 07 . 04 . 2016 год . - веднага след първия мач от полуфинала . Слушайте внимателно какво говори членът на Съвета на Директорите на Берое - Диян Димитров . Там той казва , че ръководството на Берое много внимавало да не сгреши и затова " ВЕЧЕ 10 ДЕНА ОБСЪЖДАЛО С ФЕНОВЕ ОТ АГИТКАТА И ОТ НЯКОИ ФРАКЦИИ " смяната на треньора . Само ще припомня , че няколко дни преди мача за купата , Берое игра в София и мач за първенството с Левски и до тогава имаше реални шансове и за 2 - рото място . Защо 10 дни преди най - важните мачове за първенството и купата , " ръководството " на Берое започва разговори за смяната на " НАЙ - ДОБРИЯ ТРЕНЬОР В ИСТОРИЯТА НА БЕРОЕ " ( думите са на същия този Диян Димитров и са изречени на същата пресконференция ) оставям сами да се досетите . Само ще допълня , че по същото време се игра и другият полуфинал и отборът на Литекс ( със всичките си звезди ) отпадна от отпадналия вече от " А " група аутсайдер Монтана . След тоя мач треньорът на Литекс Любо Пенев напусна самоволно отбора си , не отиде на бенефиса на Стоичков , а по- късно и на погребението на Трифон Иванов . Явно и в този полуфинал се е действало задкулисно и зад гърба на треньора . Странното е и това че по пътя към тая купа ЦСКА не срещна нито 1 сериозен отбор освен Берое , а Берое срещна и елиминира само носителя на купата Черно море . Може би останалите водещи отбори ( Лудогорец , Левски , Локомотив Сф , Ботев , Славия , Локомотив Пд ) са биле по - добре информирани и напуснаха рано турнира за купата .

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Geonik

Мнениеот Странджата » 17 май 2019 15:50

Не знам защо не си ме разбрал - по-скоро подозирам заради това "чесно", че е стилистика :)
Иначе съм написал ясно, че това, което е родил умът ти (клавиатурата - синоним според тебе), е плод на логични логически операции. За това и казвам, с известна доза хумор, за да ти влеза в тона, че никой не е по-голям от клавиатурата си, макар че мнозина се напъват да докажат противното.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 17 май 2019 17:12

bsz1916 написа: ....

Мерси , че ме светна. Малко съм по-спокоен.
Сега ако извадиш и някаква документация що Хубчев не иска да вика Костов в Национала и съответно обосновка, че няма да го гони от Левски ще съм ти признателен.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 17 май 2019 17:38

vvessel написа:
bsz1916 написа: ....

Мерси , че ме светна. Малко съм по-спокоен.
Сега ако извадиш и някаква документация що Хубчев не иска да вика Костов в Национала и съответно обосновка, че няма да го гони от Левски ще съм ти признателен.

По принцип избягвам да пиша за неща , които не зная . По напред в темата описах един случай в който Хубчев влезе в конфликт с част от " феновете " на Берое за да защити Костов . Тоя случай го описах по повод на някои измислици че в Берое Хубчев е бил в конфликт с Костов . Костов също опроверга тая " фалшива новина " в ТОП - СПОРТ . Все пак Костов е на 28 години и това е първият му силен сезон . Може би затова не го е викал по - рано , но ако не греша , Костов беше сред избраниците на Хубчев на последния лагер . Според мен не е нормална и другата крайност - сега виждаме сред избраниците на Балъков някои момчета с по няколко мача като титуляри в клубните си отбори ( изключвам Мартин Минчев от тая категория ) , както и някои поприключили със сериозния футбол ветерани ( като Георги Сърмов например ) . В крайна сметка треньорът носи отговорността и той трябва да си избира състава . А като чета че Хубчев ще изгони Костов няма как да не се смея - той в Сгара Загора 3 години беше непрекъснато критикуван до кога ще го държи , не разбра ли че от този нищо не става , но така и не го изгони . Как сега ще го изгони , когато Костов най - сетне показа че наистина е имал качества , макар че ги прояви доста късно .

blue_lavina

Мнениеот blue_lavina » 17 май 2019 18:55

С 2 ръце подкрепяме новия треньор! Немски възпитаник, пил е левскарско мляко, спал е със синята фланелка и е способен да въведе ред в синия двор. Това, че изповядвал скучен и защитен футбол са пълни глупости! Целта в момента е да се закрепим финансово и стабилизираме в игрови план. Кой друг, ако не железния защитник от златното поколение може да изгради печеливш стил ? Футболен отбор се изгражда от вратаря през защитатата до нападателя. Имаме си голмайстор като слънце, в защита нещата след завръщането на Холмар ще се изчистят, Ники Михайлов е най-добрата опция към момента, значи с 1-2 защитници и още толкова халфове можем да отлепим ютията от зона Бараж за ЕКТ и погледнем по-смело към титлата! Някои индивиди мърморят срещу треньора още преди да е показал какво може в любимия му клуб, което е недопустимо! Щом с Черноморец Поморие стигна финал за купата и превърна Берое в тим от топ 3, значи най-малкото трябва да му дадем шанс и подкрепа. Нашето място е да дерем гърло по трибуните
Сърце, душа....... за Левски София

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 17 май 2019 19:01

blue_lavina написа:С 2 ръце подкрепяме новия треньор! Немски възпитаник, пил е левскарско мляко, спал е със синята фланелка и е способен да въведе ред в синия двор. Това, че изповядвал скучен и защитен футбол са пълни глупости! Целта в момента е да се закрепим финансово и стабилизираме в игрови план. Кой друг, ако не железния защитник от златното поколение може да изгради печеливш стил ? Футболен отбор се изгражда от вратаря през защитатата до нападателя. Имаме си голмайстор като слънце, в защита нещата след завръщането на Холмар ще се изчистят, Ники Михайлов е най-добрата опция към момента, значи с 1-2 защитници и още толкова халфове можем да отлепим ютията от зона Бараж за ЕКТ и погледнем по-смело към титлата! Някои индивиди мърморят срещу треньора още преди да е показал какво може в любимия му клуб, което е недопустимо! Щом с Черноморец Поморие стигна финал за купата и превърна Берое в тим от топ 3, значи най-малкото трябва да му дадем шанс и подкрепа. Нашето място е да дерем гърло по трибуните

Екстази ?!? :shock:

Върни се в “Левски”