Спортно-технически от мача с Локо Плд, включително, не изглеждаме никак добре.
В центъра на защитата сме нервни и несработени - Рейш и Яблонски са качествени футболисти, особено протугалеца, но нямат никаква стиковка, от което ще следват проблеми. Двамата крайни защитници - Горанов и Цветкович ( Нганиони и/или Миланов ) им е трудно в защита и нападение, което се дължи на слабата форма на Кабрал и Паулиньо. Просто и Иван и Милош не са научени на 90 минутно играене в двете фази.
В Центъра Тиам и Райнов са еднотипни футболисти, с еднотипни функции. Именно там ни трябва човек с идеи за атаката. Как да бъде конструирана и къде може да се намери слабо място. Ако Докторът е истински черноработник, то Райнов трудно намира място и често бърка. Ударът му отдалеч е загадка, поне за мен. Белмонт трябва спешно да бъде продаден, вероятно се държи за широчина в състава. Странно ми е. Точно на негово място имаме още 2 опции, при това българи, които са със сериозни възможности.
Мариани - това е човека във форма. На него се разчита да измисли нещо, което на този етап му се получава. Ако успеем да победим, съм 100% сигурен, че Мариани ще е замесен.
Кабрал, Паулиньо, Костов, Буш, Ст. Иванов, Божинов - Привличането на Божинов беше грешка, в дългосрочен план, защото е неработоспособен. Станислав Иванов може да върши същата работа. На Буш трябва да му се потърси клуб на лято.
По двете крила е ясно. Кабрал и Паулиньо имат да подобряват всичко

Скорост, удар, пасове и поглед в/у играта.
Костов - изключително момче, което прави максимума и нещата му се получват. Да продължава така.
Нарочно оставих Николай Михайлов накрая. За сега! всичко е наред. Но при първите грешки, няма да му бъде простено и ще му бъде напомнено неколкократно Вердер и действията му тогава. Дано изчисти главата от глупостите и се концентрира в/у играта си.
Левски е лесно разгадаем, бавен, без особен поглед, със страшно много грешки в почти всички фази на играта, НО! срещу Славия, за около 10 минути, този Левски показа нещо. Хващам се за тия 10 минути и стискам палци да победим днес. Лудогорец е по-силния отбор, не само спортно-технически, но май няма да ги хванем по-слаби. Сега е момента да се надскочим. Само Левски!