ППЛ / Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Победа за Левски
253
58%
Равен
72
17%
Победа за Лудогорец
108
25%

Общо гласове: 433

Elliah
Контакти:

Re: ППЛ / Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 10.03 / 17:30

Мнениеот Elliah » 08 мар 2019 23:32

sin4ec написа:
Вълчан написа:
sin4ec написа:
Вълчан написа:
sin4ec написа:Ами отиваме за победа, пък каквото стане...

Ние не отиваме......те идват.

Не. Ние отиваме на стадиона за победа. А кой и как ще идва си е лично негов проблем...

Нещо не е както трябва.Ти си си у вас....къде си хукнал като гост ли.... :o Домакина посреща...госта отива.Освен ако не си зелен... :mrgreen: Това е истинското тълкование...

Така е , разкри ме. Аз съм фен на Лц, на заплата, освен това съм техен таен агент. Ходя по детски мачове и им набелязвам таланти. И ми плащат добре за тази работа.
ОЩЕ ПРЕДИ 35 години бях завербуван от тях. Та тръгнах да се внедрявам в агитката на Левски. Обиколих България 18 пъти накръст, после ме спонсорираха да ходя след сините в ЕКТ из Европа, с единствената цел да проповядвам разградския футбол! На едно китно италианско стадионче, докато играчите на Левски влизаха в групите на ШЛ, аз просто симулирах радост, но сърцето ми пееше: Алееееееее, Лудогорец алеееееееееееее!
И днес е така. Предчувствам победата на зелените и пея за нея! Моето сърце тупти за Лудогорец!

Винаги съм те подозирал! :)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 мар 2019 12:57

Има нещо, което продължава да ме смущава преди мача. Коефициентите в бета не мърдат цяла седмица. 2.75 за нас и 2.37 за тях

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 09 мар 2019 13:29

sin4ec написа:
Вълчан написа:
sin4ec написа:
Вълчан написа:

Не. Ние отиваме на стадиона за победа. А кой и как ще идва си е лично негов проблем...

Нещо не е както трябва.Ти си си у вас....къде си хукнал като гост ли.... :o Домакина посреща...госта отива.Освен ако не си зелен... :mrgreen: Това е истинското тълкование...

Така е , разкри ме. Аз съм фен на Лц, на заплата, освен това съм техен таен агент. Ходя по детски мачове и им набелязвам таланти. И ми плащат добре за тази работа.
ОЩЕ ПРЕДИ 35 години бях завербуван от тях. Та тръгнах да се внедрявам в агитката на Левски. Обиколих България 18 пъти накръст, после ме спонсорираха да ходя след сините в ЕКТ из Европа, с единствената цел да проповядвам разградския футбол! На едно китно италианско стадионче, докато играчите на Левски влизаха в групите на ШЛ, аз просто симулирах радост, но сърцето ми пееше: Алееееееее, Лудогорец алеееееееееееее!
И днес е така. Предчувствам победата на зелените и пея за нея! Моето сърце тупти за Лудогорец!

:lol: :lol: :lol: Това с китното италианско стадионче (с два пъти по-голям капацитет от нашия и по-голям от националния) ме разсмя много :)

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 09 мар 2019 16:59

sin4ec написа:
Вълчан написа:
sin4ec написа:
Вълчан написа:

Ти си по-добър и от на Горанов данъчните от нудисткия круизен кораб
:lol: :mrgreen: :mrgreen:
CHELSEA

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 09 мар 2019 21:02

Маитапите свършиха.. ;) .....утре е важен мач.Едва ли наистина ще се борим за титлата дори и да победим.Но пък онези Лестър и те отникъде взеха първенството.Ако утре играчите усетят синята искра ще се получи зрелище.Да не говорим днес 11 БАЛЪЧЕТА си легнаха 2то полувреме...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 мар 2019 21:32

Утре голово шоу с 5-6 греди и краен резултат 4:4!
Желая много нашарени с жълти картони, ако може и контузии на основни играчи и от двата отбора!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 мар 2019 21:55

Teo написа:Утре голово шоу с 5-6 греди и краен резултат 4:4!
Желая много нашарени с жълти картони, ако може и контузии на основни играчи и от двата отбора!

Да ви се връща ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 09 мар 2019 22:17

Teo написа:Утре голово шоу с 5-6 греди и краен резултат 4:4!

Баси нервния мач ще стане :lol: защо си забравил тирето в подписа си :lol:
CHELSEA

Muaddib
Контакти:

Мнениеот Muaddib » 10 мар 2019 04:26

Спортно-технически от мача с Локо Плд, включително, не изглеждаме никак добре.

В центъра на защитата сме нервни и несработени - Рейш и Яблонски са качествени футболисти, особено протугалеца, но нямат никаква стиковка, от което ще следват проблеми. Двамата крайни защитници - Горанов и Цветкович ( Нганиони и/или Миланов ) им е трудно в защита и нападение, което се дължи на слабата форма на Кабрал и Паулиньо. Просто и Иван и Милош не са научени на 90 минутно играене в двете фази.

В Центъра Тиам и Райнов са еднотипни футболисти, с еднотипни функции. Именно там ни трябва човек с идеи за атаката. Как да бъде конструирана и къде може да се намери слабо място. Ако Докторът е истински черноработник, то Райнов трудно намира място и често бърка. Ударът му отдалеч е загадка, поне за мен. Белмонт трябва спешно да бъде продаден, вероятно се държи за широчина в състава. Странно ми е. Точно на негово място имаме още 2 опции, при това българи, които са със сериозни възможности.

Мариани - това е човека във форма. На него се разчита да измисли нещо, което на този етап му се получава. Ако успеем да победим, съм 100% сигурен, че Мариани ще е замесен.

Кабрал, Паулиньо, Костов, Буш, Ст. Иванов, Божинов - Привличането на Божинов беше грешка, в дългосрочен план, защото е неработоспособен. Станислав Иванов може да върши същата работа. На Буш трябва да му се потърси клуб на лято.
По двете крила е ясно. Кабрал и Паулиньо имат да подобряват всичко :arrow: Скорост, удар, пасове и поглед в/у играта. Костов - изключително момче, което прави максимума и нещата му се получват. Да продължава така.

Нарочно оставих Николай Михайлов накрая. За сега! всичко е наред. Но при първите грешки, няма да му бъде простено и ще му бъде напомнено неколкократно Вердер и действията му тогава. Дано изчисти главата от глупостите и се концентрира в/у играта си.

Левски е лесно разгадаем, бавен, без особен поглед, със страшно много грешки в почти всички фази на играта, НО! срещу Славия, за около 10 минути, този Левски показа нещо. Хващам се за тия 10 минути и стискам палци да победим днес. Лудогорец е по-силния отбор, не само спортно-технически, но май няма да ги хванем по-слаби. Сега е момента да се надскочим. Само Левски!
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 мар 2019 06:56

Muaddib написа:Спортно-технически от мача с Локо Плд, включително, не изглеждаме никак добре.

В центъра на защитата сме нервни и несработени - Рейш и Яблонски са качествени футболисти, особено протугалеца, но нямат никаква стиковка, от което ще следват проблеми. Двамата крайни защитници - Горанов и Цветкович ( Нганиони и/или Миланов ) им е трудно в защита и нападение, което се дължи на слабата форма на Кабрал и Паулиньо. Просто и Иван и Милош не са научени на 90 минутно играене в двете фази.

В Центъра Тиам и Райнов са еднотипни футболисти, с еднотипни функции. Именно там ни трябва човек с идеи за атаката. Как да бъде конструирана и къде може да се намери слабо място. Ако Докторът е истински черноработник, то Райнов трудно намира място и често бърка. Ударът му отдалеч е загадка, поне за мен. Белмонт трябва спешно да бъде продаден, вероятно се държи за широчина в състава. Странно ми е. Точно на негово място имаме още 2 опции, при това българи, които са със сериозни възможности.

Мариани - това е човека във форма. На него се разчита да измисли нещо, което на този етап му се получава. Ако успеем да победим, съм 100% сигурен, че Мариани ще е замесен.

Кабрал, Паулиньо, Костов, Буш, Ст. Иванов, Божинов - Привличането на Божинов беше грешка, в дългосрочен план, защото е неработоспособен. Станислав Иванов може да върши същата работа. На Буш трябва да му се потърси клуб на лято.
По двете крила е ясно. Кабрал и Паулиньо имат да подобряват всичко :arrow: Скорост, удар, пасове и поглед в/у играта. Костов - изключително момче, което прави максимума и нещата му се получват. Да продължава така.

Нарочно оставих Николай Михайлов накрая. За сега! всичко е наред. Но при първите грешки, няма да му бъде простено и ще му бъде напомнено неколкократно Вердер и действията му тогава. Дано изчисти главата от глупостите и се концентрира в/у играта си.

Левски е лесно разгадаем, бавен, без особен поглед, със страшно много грешки в почти всички фази на играта, НО! срещу Славия, за около 10 минути, този Левски показа нещо. Хващам се за тия 10 минути и стискам палци да победим днес. Лудогорец е по-силния отбор, не само спортно-технически, но май няма да ги хванем по-слаби. Сега е момента да се надскочим. Само Левски!

Чудесен коментар. Да кажа моето мнение за мача със Славия. Според мен старшията го изигра по много добър начин откъм тактика. Гледайки мача, човек би си казал, че белите бяха по-искащия победата отбор, но истината е, че ние бяхме и по-искащия и по-можещия. Дерменджиев тотално надигра Загорчич в това отношение и резултатът можеше спокойно да е 0-5, без да блестим и без да се морим. Днес обаче очаквам нервна игра на котка и мишка, доста грешки и малко голове.

Върни се в “Левски”