ППЛ / Славия (София) - Левски (София) / 0:3 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Победа за Славия
75
25%
Равен
27
9%
Победа за Левски
201
66%

Общо гласове: 303

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: ППЛ / Славия (София) - Левски (София) / 03.03. / 17:30 ч.

Мнениеот t0bl3ro_bg » 03 мар 2019 18:31

LM10 написа:Aз се надявам и в следващия мач Горанов да не помирише терен.

Трудно

Капитан е :cry:

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 03 мар 2019 18:32

включването на Живко би трябвало да донесе спокойствие и в дясно на защитата, но тия в центъра понякога са си ебали мамата

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 03 мар 2019 18:32

Задължително е след този резултат Тиам да бъде заменен. Спокойно първо полувреме и напълно контролираме играта.Дано не се отпуснем.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 03 мар 2019 18:32

Ааа, възможно е и да си прав. И аз си помислих, че е вдигнал засада.

Което потвърждава мнението, че коментаторът не е в час, и все вижда грешки на съдиите в полза на Левски, а всички срещу сините, са "случайности".
Последна промяна от Halo на 03 мар 2019 18:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 03 мар 2019 18:33

goro_man написа:
way написа:Кабрал е мега зле. Толкова ли е слаб Васчук ?

???????

Преди гола сбърка поне 5 топки, не е далеч от истината колегата...

Браво на Кабрал все пак за хубавия гол
CHELSEA

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 03 мар 2019 18:33

Цветкович пълен леш. Направо си играем с човек по-малко. Дано скоро Живко влезе в игра, че в тая зона сме гола вода.
И Кабрал не се отличава с намеси в дефанзивен план. По едно време гледам Костов беше там :shock: Явно Дерменджиев е видял,. че от там сме пробити и го е пратил да покрива квото може.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 03 мар 2019 18:34

t0bl3ro_bg написа:
LM10 написа:Aз се надявам и в следващия мач Горанов да не помирише терен.

Трудно

Капитан е :cry:

а е в много слаба форма. Капитан не капитан, не трябва ли да играят тия дето са във форма и по-добри деба.
Луито до момента от идването си е изиграл мисля 4 мача. И в 4-те нямам никакви забележки към него

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 03 мар 2019 18:35

icemanbg33 написа:
wilge написа:Нашите от мач на мач все по- зле стават. Ако не беше този несполучлив опит за удар на Кабрал и щастливата намеса на Костов в началото не знам как щяхме да се чувстваме срещу явно стимулираните играчи на белите. Не че няма да ги биеме, но като имаме по- класните футболисти е редно да демонстраме игрвото си превъзходство. Добре че падна втория гол да ги поуспокои малко. Централите ни защитници са най- слабите от всички в челната шестица. Все си мисля, че Дидо е по- добър от Рейс. Нямам претенции че разбирам от футбол и за това питам изобщо какъв го играе Райнов в Левски?

Дроп сме факт, но такива мачове на мускули се взимат. Райнов го играе дефанзивен халф, ако не си гледал схемата на игра.

Да! Райнов гледа мача като дефанзивен халф. Имам предвид, че е крайно несигурен, пасовете му ако не са към най- близкия съотборник зад него обикновено са грешни и изобщо няма грам тактическа култура. Лесно го преодоляват, статичен е, не гони преодолелия го футболист и единствения начин да спре някого е с нарушение.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 03 мар 2019 18:38

wilge написа:
icemanbg33 написа:
wilge написа:Нашите от мач на мач все по- зле стават. Ако не беше този несполучлив опит за удар на Кабрал и щастливата намеса на Костов в началото не знам как щяхме да се чувстваме срещу явно стимулираните играчи на белите. Не че няма да ги биеме, но като имаме по- класните футболисти е редно да демонстраме игрвото си превъзходство. Добре че падна втория гол да ги поуспокои малко. Централите ни защитници са най- слабите от всички в челната шестица. Все си мисля, че Дидо е по- добър от Рейс. Нямам претенции че разбирам от футбол и за това питам изобщо какъв го играе Райнов в Левски?

Дроп сме факт, но такива мачове на мускули се взимат. Райнов го играе дефанзивен халф, ако не си гледал схемата на игра.

Да! Райнов гледа мача като дефанзивен халф. Имам предвид, че е крайно несигурен, пасовете му ако не са към най- близкия съотборник зад него обикновено са грешни и изобщо няма грам тактическа култура. Лесно го преодоляват, статичен е, не гони преодолелия го футболист и единствения начин да спре някого е с нарушение.

Просто е дърво. Хората не осъзнават като казват, ама що бг грандовете не играят с бг футболисти. Като им кажеш, че няма се сърдят. После взимаш топ дефанзивния халф на бг, а той е пълен дроп. Истината е, че е много лесно да си играеш в селското отборче само защита гъз до гъз без бягане и е напълно друго като играеш в оголен център и те шляпат на контри.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 03 мар 2019 18:41

Съдиите с тея картони са ебати насраните. Картон с картон не си мяза.

Върни се в “Левски”