LM10 написа:Aз се надявам и в следващия мач Горанов да не помирише терен.
Трудно
Капитан е

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
LM10 написа:Aз се надявам и в следващия мач Горанов да не помирише терен.

goro_man написа:way написа:Кабрал е мега зле. Толкова ли е слаб Васчук ?
???????
 Re: ППЛ / Славия (София) - Левски (София) / 03.03. / 17:30 ч.
 Re: ППЛ / Славия (София) - Левски (София) / 03.03. / 17:30 ч. Явно Дерменджиев е видял,. че от там сме пробити и го е пратил да покрива квото може.
  Явно Дерменджиев е видял,. че от там сме пробити и го е пратил да покрива квото може.t0bl3ro_bg написа:LM10 написа:Aз се надявам и в следващия мач Горанов да не помирише терен.
Трудно
Капитан е
icemanbg33 написа:wilge написа:Нашите от мач на мач все по- зле стават. Ако не беше този несполучлив опит за удар на Кабрал и щастливата намеса на Костов в началото не знам как щяхме да се чувстваме срещу явно стимулираните играчи на белите. Не че няма да ги биеме, но като имаме по- класните футболисти е редно да демонстраме игрвото си превъзходство. Добре че падна втория гол да ги поуспокои малко. Централите ни защитници са най- слабите от всички в челната шестица. Все си мисля, че Дидо е по- добър от Рейс. Нямам претенции че разбирам от футбол и за това питам изобщо какъв го играе Райнов в Левски?
Дроп сме факт, но такива мачове на мускули се взимат. Райнов го играе дефанзивен халф, ако не си гледал схемата на игра.
wilge написа:icemanbg33 написа:wilge написа:Нашите от мач на мач все по- зле стават. Ако не беше този несполучлив опит за удар на Кабрал и щастливата намеса на Костов в началото не знам как щяхме да се чувстваме срещу явно стимулираните играчи на белите. Не че няма да ги биеме, но като имаме по- класните футболисти е редно да демонстраме игрвото си превъзходство. Добре че падна втория гол да ги поуспокои малко. Централите ни защитници са най- слабите от всички в челната шестица. Все си мисля, че Дидо е по- добър от Рейс. Нямам претенции че разбирам от футбол и за това питам изобщо какъв го играе Райнов в Левски?
Дроп сме факт, но такива мачове на мускули се взимат. Райнов го играе дефанзивен халф, ако не си гледал схемата на игра.
Да! Райнов гледа мача като дефанзивен халф. Имам предвид, че е крайно несигурен, пасовете му ако не са към най- близкия съотборник зад него обикновено са грешни и изобщо няма грам тактическа култура. Лесно го преодоляват, статичен е, не гони преодолелия го футболист и единствения начин да спре някого е с нарушение.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта