Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот Kris_men2000 » 08 дек 2018 12:41

bilyaletdinov написа:Какво да говорим Спортно-технически като нещата не зависят от това?
Спортно-технически са до момента, в който не заплашим статуквото. Щото, откак Домуса скръцна със зъби на Дришата и Спас с оная декларация разликата от една стана 7 точки. Истината е, че когато започна да се събира повече публика, нещата се разпадат случайно как така всяка година става пък едно и също?
Иначе можем да си говорим спортно-технически. Нямаме директор по тоя въпрос, който да е силен и стабилен гръб на треньора вече 2 години. За сметка на това имаме Кирил Вангелов, който уж има предпоследната дума преди Спас за трандферите. Спас, който си няма хабер от футбол води последните разговори с футболистите. Имаш Краси Иванов, който е финансов директор, ама и той води някакви разговори с футболистите. Имаш Боримиров, който е акционер и шеф на школата, а маркетинга и цял сектор е в ръцете на нарко-престъпна организация с близки отношения и чадър от ГЕРБ.
На терена имаш треньор, който все по-често запопна да затъва това блато. Играчи, изключвем 2-3ма, които отстъпват изцяло на противниковите, но взимащи по-високи заплати. Обертан може да е играл в Юнайтед, ама в България статистиката му е по слаба и от на Боби Цонев.
Нямаме вратар, нищо че имаме 5.
Защитата ни е кашкавал, а най-силния ни защитник е с тежка контузия и един Бог знае как ще се върне на терена и ще бъде ли оъново същия играч.
Бековете ни са като отбор за 3-то място. Колкото и да ми го хвалите Цветкович не е нито по-добър в атака от Манолев, нито от Сисиньо. Имаш Яблонски, който е добър футболист, ама играе когато си иска и Ванката Горанов, който ако центрира успешно топката си е събитие. За сметка на това резерва е Аймен. Нямаш резервен десен бек.
В центъра имаш един Тиам и Мариани, добри играчи. Плюс Белмонт, за който Роси казс да питат ръковдството защо той е в отбора, а не Панайотов. Обертан, който си преподписа и вече е пас, Кабрал, който е друг от добрите ни играчи през сезона и Паулиньо, който има качества ама е леш. Нашименто е аут по схемата Рошу. За сметка на товс имсме 5 нападателя. Единият "маркетингов трик", другия влиза в игра само срещу Сурдулица и другите, с които играем контроли, Буш, който няма гол този сезон и откритието на сезона Стаси Костов.
Да не забравя рахитичните юношки, които излизат толкова насрани всеки път, че човек има чувството, че ще ги бесят.
Драсваме, чертата и виждаме, че имаме един от най-високите бюджети в последните години, а резултатите са загуби от Враца, Вадуц Септември и великото Черно Море.
Или тия в т.нар. Спортно технически отдел са пълни, ама пълни некадърници и си нямат хабер от управление на футболен клуб или просто не желаят развитието на този отбор.

ПП: Не мисля да говоря за козирка, фен шоп, маркетинг, отношения с БФС и т.н. Все неща, които се ръководят " професионално" в този отбор.
А едно време искахме оставката на Батков, когато биехме Лацио на Олимпико...

Само аплодисменти и поклон пред това което си написал.Самата истина.ФАКТ.Другото е празни приказки и прах в очите на феновете.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 08 дек 2018 12:54

Левски иска крилото на Берое Вандерсон. Бразилският футболист е влязъл в полезрението на треньора на сините Славиша Стоянович.

Спортно-техническият щаб на столичани вече на няколко пъти е наблюдавал в детайли изявите на 24-годишния флангови нападател. Той е хванал окото на тима от „Герена" с представянето си - резкия старт, добрата скорост, както и нелошото му умение да вкарва.

Вандерсон Коста Виана е роден на 7 февруари 1994 година, висок е 164 сантиметра. По-голяма част от кариерата му преминава в Гърция. В южната ни съседка той носи екипите на Докса Драма, Аполон Смирнис и Ламия. Защитавал е също така и цветовете на южноафриканския Аякс Кейп Таун (сезон 2012/13).

Вандерсон пристигна в Стара Загора през лятото. В началото той имаше трудности с аклиматизацията. В последните двубои обаче е несменяем титуляр в състава на Александър Томаш. До момента бразилецът е взел участие в 17 шампионатни двубоя, в които е отбелязал три гола. И трите му точни изстрела бяха през месец ноември - един от тях бе при успеха с 6:0 над Верея, а останалите два при 2:0 над Славия в Стара Загора.

Левски подготвя оферта за привличането на Вандерсон по време на зимната пауза. Според информация на „Тема спорт" в контракта на бразилеца с Берое има откупваща клауза.

Сините ще бъдат активни на трансферния пазар. Освен с фланговия нападател треньорът Славиша Стоянович иска от ръководството в Левски да пристигнат класен централен защитник и таран. Вчера се появиха информации, че сините следят изявите на хърватския нападател на Локо Пд Анте Аралица - 3 гола в 12 мача в Първа лига.

От „Герена" продължават да водят преговори за удължаването на договорите на Милош Цветкович, Давид Яблонски и Жерсон Кабрал. Контрактите на тримата са до лятото. В този на Цветкович има клауза за продължаването му, но тя не е активирана. Ако не преподпишат с Левски до Нова година, тримата ще имат право да преговарят с други клубове и евентуално да преминат при тях през юли 2019-а като свободни агенти.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 09 дек 2018 14:10

Трябва да се вземе ново крило, истинско крило !
Бог #32 да си ходи другаде на почивка.

Трябва и централен, даже двама, че Яблата го разкриха след Ейолфсон.

Трябват и бекове.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 09 дек 2018 14:25

t0bl3ro_bg написа:Трябва да се вземе ново крило, истинско крило !

Трябват и бекове.

Много емоциално мислите и с лека ръка отписвате всички играчи. Миналата година, като почна пролетния дял имахме крило, такова истинско - Паулиньо. Пича започна с контузии още през лятната подготовка, но показа, че има качества. Да не го отписваме, като фойерверк, който е изгърмял вече след една силна пролет. Кабрал пък цяла година бе тотал щета, но се разигра сега. Мисълта ми е, че Паулиньо може да си върне формата.
Яблонски е ясно, че се намира в турболенция покрай осъждането му и новия договор, но се е доказал, като стабилен защитник. Тепърва има време да се обиграват с Нуно. В нападение, с оглед, че на практика не сме видяли още нищо от Ривалдиньо и Виана не мога да изкажа мнение. Подобни бяха нещата и с Костов, като Кабрал, който цяла пролет нищо не правеше, но сега вече има 16 гола този сезон. Бек ни трябва - десен, защото ляв имаме, (освен Горанов). Но черния почти нищо не е играл, а това е треньорска грешка. Не може да го пускаш само срещу Сливнишки Герой и Локо СФ в контроли и да очакваш, че ще е на ниво. Особено и след като Горенов формата му асансьорна. Трябва десен бек, който да е по-добър от Цветкович, а сърбина трябва да остане, най-малкото за резерва.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 09 дек 2018 15:14

Serafim написа:
t0bl3ro_bg написа:Трябва да се вземе ново крило, истинско крило !

Трябват и бекове.

Много емоциално мислите и с лека ръка отписвате всички играчи. Миналата година, като почна пролетния дял имахме крило, такова истинско - Паулиньо. Пича започна с контузии още през лятната подготовка, но показа, че има качества. Да не го отписваме, като фойерверк, който е изгърмял вече след една силна пролет. Кабрал пък цяла година бе тотал щета, но се разигра сега. Мисълта ми е, че Паулиньо може да си върне формата.
Яблонски е ясно, че се намира в турболенция покрай осъждането му и новия договор, но се е доказал, като стабилен защитник. Тепърва има време да се обиграват с Нуно. В нападение, с оглед, че на практика не сме видяли още нищо от Ривалдиньо и Виана не мога да изкажа мнение. Подобни бяха нещата и с Костов, като Кабрал, който цяла пролет нищо не правеше, но сега вече има 16 гола този сезон. Бек ни трябва - десен, защото ляв имаме, (освен Горанов). Но черния почти нищо не е играл, а това е треньорска грешка. Не може да го пускаш само срещу Сливнишки Герой и Локо СФ в контроли и да очакваш, че ще е на ниво. Особено и след като Горенов формата му асансьорна. Трябва десен бек, който да е по-добър от Цветкович, а сърбина трябва да остане, най-малкото за резерва.

Не ми следиш мисълта. Ново крило за сметка на #32. Яблонски няма смисъл да остава след тия цигании, падна ми в очите.

За Кабралата и Паул си прав, но тях не съм ги и коментирал.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 09 дек 2018 21:07

Изображение
https://prnt.sc/lsriat

Ето такова истинско крило имам предвид, което в момента струва 8 млн. евро на същите години като #32.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 09 дек 2018 22:09

Ако някой дава 1 милион евро за Обертан, ми се струва, че няма да е грешка да го пуснем да се развива :)
Откакто подписа новия договор, не знам съвпадение ли е, но нито той, нито останалите играят нещо. Дали вече е спокоен и не се напъва, дали другите му завиждат за парите, дали треньора тотално оплеска всичко или нещата са комплексни, не знам, но последните ни 4-5 мача са срамни.
За тия пари ще вземем Вандерсон от Берое плюс още 2- ма добри играчи (щом не са свободни агенти) и ще пуснем по пързалката поне 5-6.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 09 дек 2018 22:24

vvessel написа:Ако някой дава 1 милион евро за Обертан, ми се струва, че няма да е грешка да го пуснем да се развива :)
Откакто подписа новия договор, не знам съвпадение ли е, но нито той, нито останалите играят нещо. Дали вече е спокоен и не се напъва, дали другите му завиждат за парите, дали треньора тотално оплеска всичко или нещата са комплексни, не знам, но последните ни 4-5 мача са срамни.
За тия пари ще вземем Вандерсон от Берое плюс още 2- ма добри играчи (щом не са свободни агенти) и ще пуснем по пързалката поне 5-6.

Тоя Вандерсон си е циганче отвсякъде, оня ден го затвърди.
Колкото до звездата - няма кой да изкара такива пари, но поне 500к. ако някой даде... Ще е супер, но трудно. Той трови обстановката толкова брутално с неиграенето си и огромната заплата, че вече става досадно. Когато преподписа говореше за оценяване и още нещо, а това още нещо беше, че е доволвн от президента, че е изряден към него, тоест от паричките. Сега другите и те си искат паричките, заслужени или не. Това е много грешна политика !!!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 09 дек 2018 22:45

Щом за черната мамба дадоха половин милион, за Обертан ще извадят цял. Поне.
Иначе много е вероятно заплатата му да има отражение върху останалите играчи, но няма вътрешна информация, засега.
На нас такава звезда дето се крие половината мачове не ни трябва. Трябва ни мъжкар-биткаджия, като Гонзо, да поведе отбора като нещата не вървят, да вдъхне увереност , да се раздава на 110%. А Обертан е като Бербатов, само дето и голове не може да вкарва. Такива звезди повече тежат отколкото помагат.
Поне на мен така ми изглежда отвън.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 10 дек 2018 10:48

Щеше да е добре ако и другите 90% виждаха това, което ние двамата, но уви, тъй като е "бил" в Юнайтед, значи е голямата работа, а той терен не помирисваше дори когато основни бяха контузени. Казвам всичко това, тъй като в точно този период Юнайтед съм ги следил най-много. Той тук е пълна скръб, какво остава за някое по-читаво първенство.

Между другото Вандерсона приключи за тоя сезон, може би намигване от съдбата. Такива цигани далече от Левски.

Върни се в “Левски”