ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /3:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива...

Левски
192
44%
Вадуц
242
56%

Общо гласове: 434

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /17 юли/

Мнениеот specter » 13 юли 2018 19:23

metodito написа:
specter написа:....

Вероятно се бъркам - друг съфорумец беше, не ти, който ми обясняваше: "Аве, споко, ве, супер ще сме си без Васко и Роман и Рошу. Имаме за тяхното място хора". Аз пък след контролата със Септември ви казах, че ще имаме проблеми именно със средата на терена. Още в мача със Септември се видя, че техните футболисти минаваха на парад през центъра. Това не беше така преди.

Предполагам е бил друг, да. Аз бях съгласен с тяхното напускане, но при положение, че се подпише с други футболисти на тяхно място, така че да не се получават такива идиотски ситуации като сегашната да се чудим кой да играе. И такива бяха индикациите като цяло, но явно нещо забуксувахме някъде в преговорите. И то ако Прохазка все пак си намери страхотен клуб и се радвам за него, Васко трябваше да го оставят поне докато му намерят заместник. За Рошу нямам абсолютно никакво мнение освен това, което се знае, че нямаше никаква дисциплина (не говоря само за подигравките с Роси) и си заслужаваше съдбата да не играе и после да го изгонят.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 юли 2018 19:26

https://topsport.bg/europa-league/vadut ... evski.html

Още след жребия тоя го определих като най-опасен. Тяхното ръководство като нашето. "По взаимно съгласие". Това при нас ще е равносилно да се разделят по взаимно съгласие с Давид, Паулиньо и Холмар. :lol: Все пак тоя им беше дзвездътъ.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 13 юли 2018 19:27

Пожелавам ви успех!
Ако случайно отпаднете от тия,трябва да има бой и **** на стадиона още!!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 13 юли 2018 19:30

Голям ташак сме пичове, няма оправия тоя отбор. Незнам до кога ще ми късат нервите, инфаркт ще получа на някой мач, аз съм го казал тва. Ако се разболея ще да е заради Левски. Тези италианци час по скоро трябва да се омитат от Герена, много голям неграмотник е Роси на тема футбол. По слаб треньор от него беше само Сухия, никой друг. При Кокала играехме като белия балет в сравнение със сега. Надявам се да бием да не берем срам пак и да пишем черна история, но няма да прокопсаме. Ако не е Вадуц, ще е Жалгириз...в първенството пак ще сме трета, четвърта дупка на кавала. Това е, боли го Роси за Левски, само ние страдаме левскарите, че сме и много дейба и колкото сме по зле повече ставаме.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 13 юли 2018 20:10

metodito написа:https://topsport.bg/europa-league/vaduts-se-razdeli-s-nay-dobriya-si-igrach-zagubi-zashtitnik-za-revansha-s-levski.html

Още след жребия тоя го определих като най-опасен. Тяхното ръководство като нашето. "По взаимно съгласие". Това при нас ще е равносилно да се разделят по взаимно съгласие с Давид, Паулиньо и Холмар. :lol: Все пак тоя им беше дзвездътъ.

Интересно какви са тия гонгаджийски новини? Тези играчи Марко Девич и Пулич изобщо не бяха в групата за първия мач. А нашите журналя го изкарват, че двамата основни виновници за победата им са извън строя :lol:

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 13 юли 2018 20:25

south_division написа:Голям ташак сме пичове, няма оправия тоя отбор. Незнам до кога ще ми късат нервите, инфаркт ще получа на някой мач, аз съм го казал тва. Ако се разболея ще да е заради Левски. Тези италианци час по скоро трябва да се омитат от Герена, много голям неграмотник е Роси на тема футбол. По слаб треньор от него беше само Сухия, никой друг. При Кокала играехме като белия балет в сравнение със сега. Надявам се да бием да не берем срам пак и да пишем черна история, но няма да прокопсаме. Ако не е Вадуц, ще е Жалгириз...в първенството пак ще сме трета, четвърта дупка на кавала. Това е, боли го Роси за Левски, само ние страдаме левскарите, че сме и много дейба и колкото сме по зле повече ставаме.

Ако сравняваме статистиката на Сухия с тоя не си прав. За момента Сухия като показатели е едни гърди напред. Ако Делчо успее все някак да бие Вадуц и вземе първите пет мача от първенството ще го настигне.
А и Сухия беше формален треньор без права и възможности. При Делчо нещата не са баш така поне привидно. Ако гледаме статистическите показатели на треньорите в Левски Роси за момента се нарежда на едно ниво с Топчо и Гонзо и изпреварва в известна степен най-яловия треньор бил начело на Левски - Радко Достанич. Някак доста незавидно звучи.
Между другото това отговаря и на многократно поставяния въпрос кой да смени Роси - всеки от тези, които имат значително по-добри показатели от него.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 13 юли 2018 20:38

Сериозно ли искате само един бърз гол??? Аз искам поне 3, че да е малко по-спокойно. И след това вкараме още някой гол, че да не стигаме да там да пазим един гол. Че онези не ги знаем, ако трябва да атакуват, какво ще стане...
Трябва да излезем с двама нападатели, защото ако не го сторим показваме страх и все едно хвърляме кърпата. Трябва да бележим голове, не да ги пазим.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 юли 2018 20:43

Player написа:Сериозно ли искате само един бърз гол??? Аз искам поне 3, че да е малко по-спокойно. И след това вкараме още някой гол, че да не стигаме да там да пазим един гол. Че онези не ги знаем, ако трябва да атакуват, какво ще стане...
Трябва да излезем с двама нападатели, защото ако не го сторим показваме страх и все едно хвърляме кърпата. Трябва да бележим голове, не да ги пазим.

Англия вкара бърз гол на Хърватия.......
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 юли 2018 20:43

Player написа:Сериозно ли искате само един бърз гол??? Аз искам поне 3, че да е малко по-спокойно. И след това вкараме още някой гол, че да не стигаме да там да пазим един гол. Че онези не ги знаем, ако трябва да атакуват, какво ще стане...

Момчетата от Вадуц са доста пропускливи отзад, на косъм бяха да си вкарат автогол на 2 пъти. Под натиск ще се огънат, но без Паулиньо, няма кой...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 13 юли 2018 20:46

Аз пък не виждам как ще вкараме 3-4 гола както се прогнозира тук, щом ще сме със същите играчи от първия мач... 2:0 с треперене до края е по-вероятно... Дано все пак да греша и да им набием канчетата! Кой знае, може пък Ривалдиньо да избухне. :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”