metodito написа:specter написа:....
Вероятно се бъркам - друг съфорумец беше, не ти, който ми обясняваше: "Аве, споко, ве, супер ще сме си без Васко и Роман и Рошу. Имаме за тяхното място хора". Аз пък след контролата със Септември ви казах, че ще имаме проблеми именно със средата на терена. Още в мача със Септември се видя, че техните футболисти минаваха на парад през центъра. Това не беше така преди.
Предполагам е бил друг, да. Аз бях съгласен с тяхното напускане, но при положение, че се подпише с други футболисти на тяхно място, така че да не се получават такива идиотски ситуации като сегашната да се чудим кой да играе. И такива бяха индикациите като цяло, но явно нещо забуксувахме някъде в преговорите. И то ако Прохазка все пак си намери страхотен клуб и се радвам за него, Васко трябваше да го оставят поне докато му намерят заместник. За Рошу нямам абсолютно никакво мнение освен това, което се знае, че нямаше никаква дисциплина (не говоря само за подигравките с Роси) и си заслужаваше съдбата да не играе и после да го изгонят.