Мнениеот popokutepetel » 12 май 2018 18:56
Интересно за наблюдаване първо полувреме. Не знам къде са тия с тренировъчните мачове и разните други разсъждения и философии дет ни развиваха цял сезон.
Това което се видя е, че Ивайло Найденов май е по-добре да седне на пейката. Без значение дали на негово място ще влезе някой или ще си играем с 10 все ще е за предпочитане. Мисля, че вече е ясно защо Рошу не е пускан в игра. Това момче направи за цяло полувреме едно-две неща в игрови план, като в останалото време се разхождаше в няколко метров периметър в центъра. Кабрал си го знаем - този пич има странното качество да прави не повече от едно-две отигравания в мача като в останалото време работата му е да се скрие, а в редките случаи в които играе с топката да се набие точно където е най-гъсто със защитници. Белаид е титан. Много съм любопитен да чуя аргументите изобщо за неговото привличане. В сравнение с него дори Пиргов изглежда завършен защитник. Божката Митрев не е за коментиране. Не, че с пеенето се справя по-добре, но на фона на справянето му на вратата е добре да се ориентира към пеене кареоке. Поне няма да го псуват чак толкова. Липсата на каквато и да е идея в треньора е забележителна. Видя се отчетливо, че при липсата на Гомес няма кой да даде пас на средно или дълго разстояние. В центъра Панайотов отново е забит точно там където е безполезен. Костов е далеч от това което показа в първите мачове. За какво ли го взеха при положение, че търка пейката.
Между другото що никой журналист не вземе да пита Делчо защо пусна във финала изобщо Цветкович, при положение че не е бил готов изобщо за игра?.
Та тъй. При тази рекапитулация по мое скромно мнение трябва да падне доста сериозна селекция като задължително следва да бъде привлечен нов треньор, вратар, централен защитник, десен защитник, ляв опорен халф, плеймейкър, дясно крило и централен нападател. То като гледам май кажи речи нов отбор. Чак тогава може да се чакат някакви резултати. Иначе ще е безкрайна мъка.
Последна промяна от
popokutepetel на 12 май 2018 19:00, променено общо 1 път.