Спас Русев е новият собственик на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: Спас Русев е новият собственик на Левски!

Мнениеот Nuke » 30 авг 2016 17:39

1982 написа:Тъжно е как защитавате тези ДС боклуци, които на нашия гръб са това, което са днес. Само защото са ги назначили за ваши собственици.

Ако тоя същият беше назначен за собственик на Литекс/ЦСКА-София, сега щеше да пригласяш, ама нали е на вас, си пръв на амбразурата.

Иначе всичко е случайност - разти шофьорчета от УБО и ушенца на ДС по случайност забогатяха изведнъж, като дойде "демокрацията" ..... миналото им няма нищо общо.

Дръж се естествено. Съвсем сериозно питам. Обясни ми като на идиот. По какъв точно механизъм Спас Русев е забогатял с народни пари? Искам да знам. Точно ти май твърдеше, че си наясно.
Последна промяна от Nuke на 30 авг 2016 17:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 авг 2016 17:39

RockSeeker написа:Идеална си е смяната на собствеността! :lol: А това безвкусно и банално есе, драматично започнало и завършило в бръснарницата на главната улица в Перник и представено за реч, направо ме...разчувства :lol: Добре си предупреди поне човекът, че ще е отегчително.

Това е комунистическата школовка, ако не си слушал речи от партийните конгреси на БКП, днес можеше да чуеш. Дълги и отегчителни речи, пълни с високопарни слова, способни да убият от скука и най-издръжливите и волеви хора, прочетени монотонно от някой номенклатурчик.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 авг 2016 17:40

И защо само за собствениците на Левски се пишат такива работи? Само не ми отговаряйте, че другите са забогатели от нищото, че никога не са имали връзки с ДС, мафията, правителството и т.н.!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 30 авг 2016 17:47

damyanov1963 написа:И защо само за собствениците на Левски се пишат такива работи? Само не ми отговаряйте, че другите са забогатели от нищото, че никога не са имали връзки с ДС, мафията, правителството и т.н.!

Ами то няма други. То всички се въртят около Левски и ЦСКА и другите софийски отбори , заради изборите и налучдничивата идея за уреждане на вота. Уреждат само ултрасите, феновете си гласуват за когото си искат.
Примерно този Русев защо толкова години си трая. Защо когато Батков сдава властта не се появи? Или ще излезе вярно, че са му обещали Виваком на безценица ако налее 20-30 млн от последващата продажба(на реална цена) на телекома, в Левски. Защото да купиш телеком за 300 млн е смешно и то на търг за който никой не беше чувал, че ще се състои, а после се оказа, че с е езнаело и кой ще го спечели.....дори г-н Германос се оплака след търга, че е нагласен, ама няма кой да го чуе :)
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 30 авг 2016 17:48

damyanov1963 написа:И защо само за собствениците на Левски се пишат такива работи? Само не ми отговаряйте, че другите са забогатели от нищото, че никога не са имали връзки с ДС, мафията, правителството и т.н.!

Защото на някои им отърва да коментират само когато им е удобно, а на други да четат по същата схема. Ето, аз като цесекар ти го казвам директно на тебе в момента - Гриша Ганчев и Кирил Домусчиев не са много по-различни престъпници... И оттам следва един разговор за футбола и държавата... безкраен и тъжен.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 авг 2016 17:51

RockSeeker написа:

Защото на някои им отърва да коментират само когато им е удобно, а на други да четат по същата схема. Ето, аз като цесекар ти го казвам директно на тебе в момента - Гриша Ганчев и Кирил Домусчиев не са много по-различни престъпници... И оттам следва един разговор за футбола и държавата... безкраен и тъжен.

Ама то не е само в България така. Мислиш ли, че собствениците на големите европейски клубове, са по-различни?
Ако знаеш някой такъв, моля дай пример.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 30 авг 2016 17:51

И аз това питам. Домуса и той не е чист, но всеки ден четем и слушаме как трябва да подкрепяме отборчето му и да не говорим с лошо за него, защото прави много за родния футбол. Ганчев го изкараха такъв светец, че и Свети Петър би му завидял. :) Само нашите са най-лошите и най-големите мафиоти и съсипници на държавата. :shock:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 30 авг 2016 17:53

bobo_13 написа:Аз доколкото знам, то все още не е собственик на Виваком. Сделката се бави. Не знам защо си мислите, че той ще налива свои пари в отбора. Тия 3-мата били дали за толкова години 1,4 млн лева и то като заеми. Сега ще им се връщат ли? А парите за Левски откъде? Ще е интересно

Само не разбрах защо е избрал точно Челси, като и Милуол са от Лондон и са сини

Ставате абонати на Виваком и всичко се подрежда по ноти :mrgreen:
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 авг 2016 17:54

bobo_13 написа:
Само не разбрах защо е избрал точно Челси, като и Милуол са от Лондон и са сини

Сигурно в бръснарницата на Кенсигтън е за тях, все пак са по-лачени. 8-) :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 30 авг 2016 17:54

1982 написа:
RockSeeker написа:Идеална си е смяната на собствеността! :lol: А това безвкусно и банално есе, драматично започнало и завършило в бръснарницата на главната улица в Перник и представено за реч, направо ме...разчувства :lol: Добре си предупреди поне човекът, че ще е отегчително.

Това е комунистическата школовка, ако не си слушал речи от партийните конгреси на БКП, днес можеше да чуеш. Дълги и отегчителни речи, пълни с високопарни слова, способни да убият от скука и най-издръжливите и волеви хора, прочетени монотонно от някой номенклатурчик.

10 минути "дълги и отегчителни речи" ?? Ти в час ли си бе? На мен ми беше супер интересно да слушам този човек ! Комунистическите дълги и отегчителни речи ги хвърляше един микренски запъртък на една друга трибуна на един комунистически стадион!
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”