ЕМИЛ написа:Срамота .Не одобрявам това назначение само и единствено заради цирка с прекратения мач .
И там вината на Люпко е...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ЕМИЛ написа:Срамота .Не одобрявам това назначение само и единствено заради цирка с прекратения мач .
sin4ec написа:korteneca написа:Не я разбирам тази злоба да се плюе по треньора преди още да е подписал и то само, защото са сменили любимеца на някои фенове.При Стоев какви ли не глупости и резили търпяхме почти две години, а в този случай се започва още преди да е дошъл.
И аз не разбирах много неща и злоба, ама я търпях, сега ще ви гледам сеира! И да беше някой друг-идидойди, ама тая микренска мазмантия, дето се врече на жужето и ЦСКА да води, ако го повика-бегай ти да му правиш шпалир! Бегай ти да търсиш варианти да те заместят, за да идеш на мач в Ловеч, или във Варна.
Сега, душички, аз ще седя в засада и ще чакам. И ми се струва, че няма да чакам дълго. Те сега ще видите има ли в гърнето боб-с вашите камъни по вашите глави!
ММ1914 написа:sin4ec написа:ММ1914 написа:Абе, май пак ще ходя, и карта ще си купя, но за гостувания хой. Любко, ни е донесъл много радости, но сам се изложи. Чета коментарите на много от левскарите и май много от тях се заблуждават. Любко постигна успехи с Левски, да но в ситуация в която парите не бяха проблем. Да видим сега какво ще постигне, но ме съмнява че ще постигне някакви невероятни успехи.
Глей ся, не ме слушай кви ги плещя в момента, че много ми е криво...и утре съм в Благоевград, и в Ловеч и Варна ще ида, че то като те зачовърка отдясно и замирише на път, бомби и димки- няма спиране...
Знам човек, ясно е. Но май тръста, следващият път ще получат не членски внос от мен а само първата част. Показаха се като женски полови.
ММ1914 написа:lavinkata написа:Късно снощи разбрах че Люпко е новия треньор и почти се потресох.Сега си седя и си четя мненията ви и се потрисам от някои от вас.Един сърдит на Гонзо друг на Стоев,Тонев,Люпко и т.н.и това ви е причината да не сте на стадиона.Велико!Доста пъти ръководствата са ме ядосвали с решенията си,но никога не съм си и помислял да не ходя и подкрепям любимият си Левски.Ма няма да се сърдите но това ми прилича на оня лаф -еее едно време какви котки имашеее тигри направо,та май и с Левскарите така стана.Нека да спорим,всеки да има мнения но да си подкрепяме отбора пък и не се знае знаели се.
Забавното е че доволните от смяната на Стоев, не ходят на стадиона в по-голямата си част. Съмнявам се че сега след като Любко е треньор стадиона ще е пълен. Но аз пак ще съм там.
ЕМИЛ написа:buhovo написа:Едно нещо немога да разбера..... 80 процента от феновете на Левски плюят Петрович,а този човек е бил шампион със сините.и понеже много ги разбирате нещата защо, не кажете кой е най- добрият вариант в момента за треньор на Левски.И как можете да подкрепяте човек който има Левски за Райо Валекано ...
Люпко е недолюбван в момента заради връзката му с Ганчев .А знаем какъв е в момента Ганчев в ЦСКА .
А за най-добър вариант е трудно да се каже .И със Стоев не ставаше и без него пак няма да се оправят нещата .Ръководството в момента нямаше правилен ход .
ММ1914 написа:buhovo написа:Едно нещо немога да разбера..... 80 процента от феновете на Левски плюят Петрович,а този човек е бил шампион със сините.и понеже много ги разбирате нещата защо, не кажете кой е най- добрият вариант в момента за треньор на Левски.И как можете да подкрепяте човек който има Левски за Райо Валекано ...
Лесно пич, има за мен варианта беше човека да остане, не е най-добрия, но без пари толкова. Левски като пари за трансфери може ли да се състезава с "каузата"? Ти ми отговори. Има едни, които още си мислят че са харизма, карат на хляб и вода, ходят като просяци с левче за билет, ползват парка като тоалетна и си спомнят как преди 25 години са били отбор. Искаш да заприличаме на тях или да работим като хората и да гледаме реално на нещата. Може да боли, но Стоев беше прав- според парите за трансфери е така.
ММ1914 написа:ЕМИЛ написа:ММ1914 написа:ЕМИЛ написа:buhovo написа:Едно нещо немога да разбера..... 80 процента от феновете на Левски плюят Петрович,а този човек е бил шампион със сините.и понеже много ги разбирате нещата защо, не кажете кой е най- добрият вариант в момента за треньор на Левски.И как можете да подкрепяте човек който има Левски за Райо Валекано ...
Люпко е недолюбван в момента заради връзката му с Ганчев .А знаем какъв е в момента Ганчев в ЦСКА .
А за най-добър вариант е трудно да се каже .И със Стоев не ставаше и без него пак няма да се оправят нещата .Ръководството в момента нямаше правилен ход .
Не си прав Емо, трябваше да го оставят, ако направи нещо в Европа ще е изненада и продължава, ако има фиаско в евротурнирите, то новият треньор започва на чисто.
Да ама така преебаваме Европа .А с един добър треньор шансовете за пробив са реални .
Стига де, сериозно ли? С кои играчи? Кога ще се сработят, новия треньор кога ще им обясни какво иска от тях или ще стане с магическа ръчка?
ММ1914 написа:popokutepetel написа:Не мога да разбера озлоблението на някои фенове срещу Любко. Той е направил доста за Левски, а се е доказал като треньор и в Европа. Това са неоспорими факти.
Ама бил треньор и в Литекс. В съвременния футбол за професионалистите това не е изключение.
Друг е въпроса дали следваше Стоев да бъде заменян и то след като постигна не малко с Левски и практически успя да създаде отбор, който постигна неочаквано добри резултати при най-зловещата криза в историята ни.
Но станалото - станало. Не са ни питали. Да се надяваме, че Любко ще успее да надгради, а това той го може. Стига да го оставят да работи на спокойствие.
Пичага, правиш се на улав. Повечето са срещу Любко, не защото е бил треньор на Литекс. Заради обясненията му в любов към ГГ. Изказването че би поел ЦСКА ако ГГ го повика. Изказването след последният мач, театъра. Това са причините.
Да не говорим че граденето на бъдеще и ново начало със 70 годишни кадри, май е трудно постижимо, по-скоро това е пожарен вариант.
Потребители, разглеждащи този форум: CSKArforever, ElCochino и 19 госта