Уволниха Стойчо Стоев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Одобрявате ли решението на клуба за уволнението на Стойчо Стоев

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Уволниха Стойчо Стоев

Мнениеот tevez » 13 май 2016 17:31

Люпко ще е новият треньор.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 13 май 2016 17:32

THE G.A.M.E написа:
Player написа:Има значение дали и Стоев е искал да си ходи или е искал да остане. Аз не разбирам защо сега се сменя треньора.

Ами от пресконференцията стана ясно, че човекът е искал да продължи работа, но шефовете решили да се маха.
На мен Стоев ми се видя доста тъжен, изглежда го уволняват без някви сериозни доводи, щото като го питаха за такива, Стойчо мина на предположения.
Просто не са имали доводи срещу него... И тука изниква въпросът за някви игрички, на които можеби той е пречел ...

Има нещо много гнило в цялата работа. И говоря за тези горе и това как се ръководи Левски. Това е най-притеснителното. Не виждам някой да излезе и да каже че го махат заради това и това. Поне Батков го правеше. Дори и като е имало скандиране от публиката за оставка и е ясно защо. Крият се като мишки обаче всички сега. Не може просто да се съобщи кралят е мъртъв да живее краля и едните да се радват, а другите да реват и всичко да е наред. А въпроси защо умря краля, как, кой ще е новият и защо и още куп дребни детайли в които са най-важните неща и които казват всичко, да липсват. Там дори и Дявола се крие, само че никой не го търси. За овчелюдието е достатъчно да им се каже - това е било и така ще бъде и точка.

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 13 май 2016 17:32

Мнение на един страничен безпристрастен наблюдател: Гадно постъпихте със Стойчо. Бързо забравихте какъв беше отборът ви миналото лято. Стоев не е някакъв гениален треньор, но си разбира от работата. Трябваше да му дадете шанс поне до зимата. Вярно, има доста дразнещи моменти в работата му, но няма съвършени хора. Новият не знам какъв трябва да е, за да го харесате. Две-три загуби - и него ще го пуснете по пързалката...

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 13 май 2016 17:35

Левски има стабилни финанси, селекция, база, фенска маса, спокойствие, и въпреки това по нищо не се отличава от средняците като игра и организация! Треньора винаги е изкупителната жертва във футбола, но това не може да реши проблемите! Стоев с Лудогорец мачкаше и влезе в ШЛ, с Левски едвам докопа калъфката в конкуренцията на Славия и Берое! Просто хората които дърпат конците в Левски са аматьори! Какво очаквате от мутри като Буда и Пеевски? Те могат само да съсипват!

gonzo72
Контакти:

Мнениеот gonzo72 » 13 май 2016 17:37

Жълто-черен Пловдив написа:Мнение на един страничен безпристрастен наблюдател: Гадно постъпихте със Стойчо. Бързо забравихте какъв беше отборът ви миналото лято. Стоев не е някакъв гениален треньор, но си разбира от работата. Трябваше да му дадете шанс поне до зимата. Вярно, има доста дразнещи моменти в работата му, но няма съвършени хора. Новият не знам какъв трябва да е, за да го харесате. Две-три загуби - и него ще го пуснете по пързалката...

Има загуби и загуби нали ?
Срамно е като загубиш спечелен мач визирам мача в Бургас срещу Черно море !
Мача в Разград играта беше като че ли водим 15 точки на Лудогорец - поне да беше направил тактически мач и каквото стане а той си излезе с тактика да падне с малко .... .
А последния мач Левски - Локо Пд ?

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 май 2016 17:37

Zaash написа:
tmanolov написа:И аз да припомня - ние сме Левски, Левски от София, не сме от Чепръчене, не сме от Карлово (хубав град), ние сме Левски София и понастоящем сме отборът с най-много титли и купи в А група.

Малко очевадни факти противоречащи ти:
Аз преди 5-6 години не бях чувал за Лудогорец от Разград или бях чувал както съм чувал за отбори като Розова долина. Към днешна дата те имат 5 титли което в математика се изразява като почти 20 % от успеха на Левски. Е повярвай не са постигнали тези 20 % защото са Лудогорец от Разград и Кешерю например не е бил фен на лудите като малък гарантирам ти, но към момента е най-качествения нападател в А група.
Големият фактор в отбора ни е публиката, но само с публика, сме като ЦСКА на финал за купата на България ( доста безсмислено и безперспективно с оглед на това, че нито ще участват в Европа нито е сигурно дали ще съществуват).
Трябва да сме наясно, че с емоции само вървим право по пътя на ЦСКА, който явно дълги години е съществувал защото на никого не му се е вярвало, че все някой ден ще трябва да си плати( те май още не го проумяват...)
И ние ще се озовем там ако не ни светне, че само с име и без пари ще сме един въздух под налягане, който един ден ще се спука и ще ни боли, много ще ни боли, затова по-реалистично...!

е, аз бях чувал за Разград, чувал съ и за Розова долина. Никой не отрича успехите на лудогорци, но сравнението с ЦСКА е смешно - ние не сме те, няма и как да бъдем.
И никох не говори само за харизмЪтЪ, говорим, че ние сме Левски и имаме, и трябва да имаме амбиции - ние не сме Ботев или Берое (нищо против тях), че да се радваме на някакво си втпрп място или на един финал - няма и как да е. При нас има високи цели - ако СтоЮ беше бил поне в един сериозен мач - ми хубаво, да годържим, но не е точно така, нали? И причината е ясна - не става. Били сме стигнали от 7-мо до 2-ро място - уау, егати успеха - някой припомня ли му, че това 7-мо място (апорпо, няй-ниското ни класиране за всички времена) бе постогнато и заради него, не казвам, че само той е виновен, но и той е виновен. И какво - втори, при липсата на три от отборите преди нас, финансовия колапс на един и реално кой изпреварихме - ами само берое - ок, някакъв успех. Благодарим за него и продължаваме напреТ. Който и да дойде, няма да е по-зле от Стойчо - под 7-мо място няма да слезем със сигурност, даже и аз да ги водя.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 13 май 2016 17:37

Жълто-черен Пловдив написа:Мнение на един страничен безпристрастен наблюдател: Гадно постъпихте със Стойчо. Бързо забравихте какъв беше отборът ви миналото лято. Стоев не е някакъв гениален треньор, но си разбира от работата. Трябваше да му дадете шанс поне до зимата. Вярно, има доста дразнещи моменти в работата му, но няма съвършени хора. Новият не знам какъв трябва да е, за да го харесате. Две-три загуби - и него ще го пуснете по пързалката...

Браво! Едно безпристрастно и умно мнение,лошото е че "босовете" вече са взели тъпото решение и не подлежи на корекция.

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 13 май 2016 17:38

gonzo72 написа:

Има загуби и загуби нали ?
Срамно е като загубиш спечелен мач визирам мача в Бургас срещу Черно море !
Мача в Разград играта беше като че ли водим 15 точки на Лудогорец - поне да беше направил тактически мач и каквото стане а той си излезе с тактика да падне с малко .... .
А последния мач Левски - Локо Пд ?

Е, какво - по същата логика Барса и Реал трябва да си сменят треньорите всеки сезон. Те също падат. И какво от това?

Реалните резултати: второ място, игра в ЛЕ.
Миналата година бяхте във втората половина от таблицата.
Последна промяна от Жълто-черен Пловдив на 13 май 2016 17:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 13 май 2016 17:39

Айде честито !
Сърбинът ще замени освободения Стойчо Стоев

Новият треньор на Левски е Люпко Петрович,
Сърбинът ще бъде представен в началото на следващата седмица. Срокът на договора на специалиста и параметрите по него все още не са изцяло договорени, но предвид добрите отношения между Петрович и спортния директор Георги Иванов, това е въпрос на формалност.

Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 13 май 2016 17:40

В целия клуб махнаха този, който най - добре си вършеше работата. Имаше резултат от труда му, а какъв е плода от ръководството сега, хаос, неизвеност, несигурност. Пак продължваме с експериментите докато се затрием като отбор и клуб. Дано Левски е по - силен с новия треньор, но това е несигурно. Пожелавам успех на Стойчо, в който и клуб да е, дори и в Лудогорец.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”