Мнениеот tmanolov » 05 май 2016 11:26
Добре де, аз този въпрос си го задавам, а отговор така и не получавам, но да го задам пак:
Защо толкова искате да държим Стоев? Какви са ви доводите за това, този напълно изчерпан откъм идеи за Левски тренер, всъщност никога и не ги е имал, да продължавате да искате да го държим?
Хайде да погледнем малко мантри, тип заклинания на привържениците му:
- ма той игра с деЦката градина - е, хайде, нямЪ нужда - колко мача игра с детската градина? И какви резултати постигна в тях? Да припомням ли началото на първенството? Maксималният брой "деца" (то едни деца, ама хайде - Мики Орачев и братя Цоневи са на по 20+ години вече, само Краев е "дете" на 18 години) е бил 4 - това на мача с Лудогорец там есента. Реално сега, ако го няма правилото за млади играчи, нито един не би играл в отбора.
- беше водач в класирането - уау, ама те и Славия бяха, а Монтана май още държат лидерството по най-голяма победа, че и на финал за купата се класираха, при това отстраниха литекс (сега как и защо, пък дали не са им полегнали са други въпроси)
- ма беше лоялен с Левски - факт, беше, но и Гонзо е и продължава да бъде, и винаги е бил, но огромната част от левскарите (включително и аз) искат да не заема сегашната си позиция
- ма разпродават му отбора - и кои точно му разпродадоха зимата - Миланов и Белаид, останалото го изгониха за некадърност, а новите не са никак зле. Та за Миланов - да, загуба е, но Белаид - айде, няма нужда, а. Миналото лято пък единственият значим напускащ беше Аниете, останалото беше шлака
- ми не му купуват нови - а той излезе ли да си каже точно какво иска и как не му изпълняват желанията? Нещо от него така?
- изпълнил си е целите - да, реално е така, но целите бяха първо, доста ниски и второ, допълнително улеснени от липсата на чорбата и латексите
- латекса ни прецака - да, това е факт, но латекса ли ни прецакаха в мачовете с Пирин и Локо Пд - и двата отбори ни биха като последни в класирането, да не говорим, че Пирин щяха да ни бият и ан Герена
- стабилизира защиатата - товва вече наистна е факт и определено е негово дело. Поздравления, за което.
Ами да видим и минусите на Стоев:
- имаме един-единствен обърнат мач, след като са ни повели, за година и половина - та ние сме Левски бре, не сме Мишка (Смядово) - т.е. или в отбора няма дух, или тренера е бастун, и в двата случая е виновен
- финалът за купата - да не се повтаряме
- 31 гола за 27 мача - уау, това не беше ли "синята лавина пак лети напред, кой ще вкара гола...."
- гостуванията, ах, гостуванията - 4 победи и 5 загуби в 13 мача при едва 9 отбелязани гола (ок, няма я великата победа в Ловеч, за която всички ревем и сочим като мантра) - ами коментарът е излишен
- мачовете с Лудогорец - преди поне ги биехме за цвят, тази година максимумът ни е Х
Ок, аз съм съгласен да го пробваме и в Европа с риска да загубим още един (пореден) нулев сезон, но колко още? Колко? Та ние сме Левски, приятели, не сме Ново Делчево или Стара Кресна, ние винаги сме имали амбициите да сме нещо, да сме фактор, а сега сме мишки, а най-голямата мишка се усмихва след всеки мач и стои начело,
Стою - аут!!!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.