Трансферна зима- слухове, реалности, факти
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти
През есента защо не гледаха за играчи 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- santiliana
mikata написа:През есента защо не гледаха за играчи
Е, това и аз им се чудя на подхода... В кръга на шегата- може би тогава се правят клиповете на касетите... Та да могат сега да гледат по цял ден "кино" СС и ГИ...
Просто- без коментар....
След онзи злополучен финал с Морето ако вземем Куриор феновете на другите отбори ще ни сцепат от ебавки 
В същото време шефът при "сините" говори доста витиевато относно зимната селекция, за която уточни, че очаква поне 3-4 нови имена в състава. Със сигурност клубът ще се раздели с централния защитник Аймен Белаид, а още и с нападателите Линел Китамбала и Умар Диаби.
"Първо за да не коментирам конкретни имена - не е коректно сега да говорим за този или онзи футболист. 300 хиляди за Томас Брумс? Ние нямаме такива пари, които да дадем. Изпратили сме оферти, набелязали сме хора. Периодът е такъв, че между Коледа и Нова година много трудно стават нещата. Евентуално развръзка ще чакаме на 4-5 януари. Надявам се на положителни отговори."
"Влезли сме в преговори с двамата наши централни нападатели – Китамбала и Диаби. Ще се разделим с тях по взаимно съглание. Сега разговаряме с техните мениджъри. Реално търсим двама централни нападатели. Има и български варианти, няма да крия. Нищо не е подписано. Не е добре да говоря за някакви неща, които още не са станали."
"Левски, ако намери централния нападател, който му трябва, ще е добре. Това все пак са най-скъпите футболисти и цял свят търси такива. Левски винаги е бил силен, когато е имал силни централни нападатели, които са били способни да решават мачове сами."
"Левски има желание да вземем футболист, който играе у нас. В преговори сме, но още нищо не е ясно."
"Грешки винаги могат да се случат, никой не е застрахован. Ако погледнете визитката на Китамбала, тя не е никак лоша. За този човек са плащани доста сериозни суми. Интервюто, което даде, доста ме разочарова. За едно нещо все пак е прав – в Левски напрежението е огромно. Колкото до маймунските звуци – не съм чувал такива неща, може би той просто е разочарован, че не е играл достатъчно. Треньорът е човекът, който решава кой да играе и кой да бъде в групата. Стойчо Стоев работи с футболистите всеки ден и вижда какво е състоянието им. Специално за Китамбала – той дойде по-късно, имаше проблеми с подготовката, после имаше и контузия, която му попречи. В крайна сметка той не оправда очакванията и не мога да адмирирам това поведение даден футболист да търси вината в треньора, а не в себе си."
"Живко Миланов ако не си намери отбор в чужбина, аз съм убеден, че той ще остане в Левски. За момента не можем да кажем какво ще стане. За Аймен Белаид имаме оферта и сме длъжни да запазим доверието между ръководство и играчи. Да, единствените ни централни защитници са Макс Карнер и Данчо Милиев, чийто договор е до 31 декември. Още очакваме да видим кой ще вземем. Не искам да коментирам имена, за да не предизвиквам съдбата. Не е коректно."
Колкото до подготовката в паузата на полусезона и предстоящото дерби с Лудогорец, Георги Иванов допълни:
"Подготовката вече е почти ясна. Има още една-две контроли, в които да изясним датите. На 20-и заминаваме за Анталия, където ще имаме 6 контроли. Надявам се всички да се подготвим добре и напролет да изглеждаме по-добре."
- blue atack
- Контакти:
tevez написа:В същото време шефът при "сините" говори доста витиевато относно зимната селекция, за която уточни, че очаква поне 3-4 нови имена в състава. Със сигурност клубът ще се раздели с централния защитник Аймен Белаид, а още и с нападателите Линел Китамбала и Умар Диаби.
"Първо за да не коментирам конкретни имена - не е коректно сега да говорим за този или онзи футболист. 300 хиляди за Томас Брумс? Ние нямаме такива пари, които да дадем. Изпратили сме оферти, набелязали сме хора. Периодът е такъв, че между Коледа и Нова година много трудно стават нещата. Евентуално развръзка ще чакаме на 4-5 януари. Надявам се на положителни отговори."
"Влезли сме в преговори с двамата наши централни нападатели – Китамбала и Диаби. Ще се разделим с тях по взаимно съглание. Сега разговаряме с техните мениджъри. Реално търсим двама централни нападатели. Има и български варианти, няма да крия. Нищо не е подписано. Не е добре да говоря за някакви неща, които още не са станали."
"Левски, ако намери централния нападател, който му трябва, ще е добре. Това все пак са най-скъпите футболисти и цял свят търси такива. Левски винаги е бил силен, когато е имал силни централни нападатели, които са били способни да решават мачове сами."
"Левски има желание да вземем футболист, който играе у нас. В преговори сме, но още нищо не е ясно."
"Грешки винаги могат да се случат, никой не е застрахован. Ако погледнете визитката на Китамбала, тя не е никак лоша. За този човек са плащани доста сериозни суми. Интервюто, което даде, доста ме разочарова. За едно нещо все пак е прав – в Левски напрежението е огромно. Колкото до маймунските звуци – не съм чувал такива неща, може би той просто е разочарован, че не е играл достатъчно. Треньорът е човекът, който решава кой да играе и кой да бъде в групата. Стойчо Стоев работи с футболистите всеки ден и вижда какво е състоянието им. Специално за Китамбала – той дойде по-късно, имаше проблеми с подготовката, после имаше и контузия, която му попречи. В крайна сметка той не оправда очакванията и не мога да адмирирам това поведение даден футболист да търси вината в треньора, а не в себе си."
"Живко Миланов ако не си намери отбор в чужбина, аз съм убеден, че той ще остане в Левски. За момента не можем да кажем какво ще стане. За Аймен Белаид имаме оферта и сме длъжни да запазим доверието между ръководство и играчи. Да, единствените ни централни защитници са Макс Карнер и Данчо Милиев, чийто договор е до 31 декември. Още очакваме да видим кой ще вземем. Не искам да коментирам имена, за да не предизвиквам съдбата. Не е коректно."
Колкото до подготовката в паузата на полусезона и предстоящото дерби с Лудогорец, Георги Иванов допълни:
"Подготовката вече е почти ясна. Има още една-две контроли, в които да изясним датите. На 20-и заминаваме за Анталия, където ще имаме 6 контроли. Надявам се всички да се подготвим добре и напролет да изглеждаме по-добре."
Kой ли е този футболист дето играе у нас
- t0bl3ro_bg
bilyaletdinov написа:Aми все си мисля, че ако си добър играч ще направиш нещо запомнящо се по време на престоя си
Има 7 мача на кръст какъв престой ?
- blue avalanche
- Контакти:
От интервюто на Г.Иванов разбрах,че и с Диаби ще се разделим. Може би не е лошо. Не остави кой знае какви впечатления.
Но,когато се разделяш с 4-ма от НОВИТЕ си играчи(Китамбала,Махмудов,Диаби и по-рано с Курдов),това не говори добре за "селекцията",нали?
Но,когато се разделяш с 4-ма от НОВИТЕ си играчи(Китамбала,Махмудов,Диаби и по-рано с Курдов),това не говори добре за "селекцията",нали?
- ralka_levskarka
- Контакти:
Националът на Беларус Сергей Политевич потвърди новината, че е получил оферта от Левски. "Получих оферта от Левски, но на този етап имам предложения и от още няколко различни клуба. Няма да споменавам техните имена. Със сигурност не съм взел окончателното си решение и съм в процес на обмисляне на офертите, включително и тази от Левски", коментира Политевич пред Sportal.bg.
Капитанът на Динамо (Минск) е на 25 години и от януари месец е свободен агент. Централният защитник има сериозен опит, след като за четири години в Динамо записа над 170 мача и вкара 8 гола, като близо 30 от тези двубои са в евротурнирите. От 2014 година е национал на своята страна и лично Стойчо Стоев го е избрал за заместник на Аймен Белаид.
Първоначалната оферта на "сините" обаче не е впечатлила високия 190 см. бранител, който видимо не си затваря изцяло вратата за 26-кратните шампиони на България. Ръководството на Левски на всяка цена трябва да привлече централен защитник, след като твърдият титуляр Белаид ще играе в Англия. Младият Диан Иванов е с тежка травма и му трябват още няколко месеца, за да се върна на 100%, а Йордан Милиев има договор до 31-и декември.
Единственият централен бранител е Максимилиан Карнер, което може да предизвика Георги Иванов - Гонзо да предложи моментално нов контракт на Милиев, ако в следващите дни не бъде привлечен бранител. Ръководството на Левски търси свободен агент на този пост, като е готово да даде по-висока заплата, ако намери класен защитник.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- bilyaletdinov
- Контакти:
blue avalanche написа:От интервюто на Г.Иванов разбрах,че и с Диаби ще се разделим. Може би не е лошо. Не остави кой знае какви впечатления.
E, 50% успеваемост. Все пак Костадинов, Де Нойер, Карнер и Живко са си класа
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
blue atack написа:Kой ли е този футболист дето играе у нас
Ал.Александров.