plamenst7 написа:Drunken_Master написа:Левски уж нямаха пари,финансова криза ала-бала,ама всяка седмица подписват с нов играч...!?
Тая седмица кой е новия, че нещо съм пропуснал явно?
И аз също, интересно ми е

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
plamenst7 написа:Drunken_Master написа:Левски уж нямаха пари,финансова криза ала-бала,ама всяка седмица подписват с нов играч...!?
Тая седмица кой е новия, че нещо съм пропуснал явно?
Ръководството на Левски се опитва да си осигури класен защитник. "Сините" са осъществили контакт с албанския национал Арлинд Айети, пише "Тема Спорт". В момента той е свободен агент, след като през лятото напусна Базел, където бе съотборник с бившия играч на ЦСКА Иван Иванов. Въпреки че все още е без клуб, Айети е неизменна част от селекцията на Албания. "Сините" ще пробват да си осигурят подписа му още сега, а ако не - ще го навиват да заиграе на "Герена" от зимата. Причината е, че тогава реално те ще останат само с един централен бранител в лицето на Максимилиан Карнер. Настоящият му партньор в отбраната Аймен Белаид почти сигурно ще напусне отбора - такова е желанието на тунизиеца. Тогава договорът му изтича и той иска да продължи кариерата си в западен тим. Младокът Деян Иванов, който започна сезона като титуляр на мястото на контузения тогава Белаид, пък ще претърпи хирургическа интервенция на коленете и това няма да му позволи да участва пълноценно в подготовката, а и заради операцията той почти сигурно ще пропусне поне началните пролетни мачове. Затова Левски се нуждае от подсилване в защита. И един от вариантите е Айети. Засега обаче трудно "сините" ще си осигурят услугите му.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Rivaldo10 написа:Тези дни ще се пише пак по темата.
Rivaldo10 написа:Студено
ralka_levskarka написа:Rivaldo10 написа:Тези дни ще се пише пак по темата.
Да, да![]()
![]()
"Завършват се преговори с това да има четвърти акционер. Той ще е една голяма компания. Българска е компанията, каза Колев пред бТВ.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта