samobotev написа:Едно време мразех Левски сега да ви кажа по скоро ви съжалявам. Снощи гледах мача с дядото който е стар левскар, като наду съдията свирката за края на мача изхвърча от вкъщи по бързо и от торпедо. Викам му '' Дядка няма как да биете при положение, че трима ваши са сами на празна врата и не могат да ритнат топката във вратата '' и реално наистина е така. Снощи вашите решиха, че Пирин сами ще се бият, а след 45 минута като видяха , че няма да стане се уплашиха и играха прекалено нервни и уплашени. Не може топката да ти пада на 5-6 метра от вратата и ти да не можеш да си я спреш и да отправиш нормален удар. в така ситуация трябва само малко спортна злоба и късаш мрежата.
И не успях да разбера защо стоев не смени Краев и го остави цял мач, за мен Орачев направи по добър мач до смяната си . Имаше 3-4 пробива и не лоши центрирания по крилото, които обаче никой не успя да засече. Звездата Краев за цял мач нито един пробив и нито едно хубаво центриране, губеше и всяко единоборство . Общо взето да качи първо 5-6 кила и тогава да го лансират като твърд титуляр, същото важи и за Курдов. централните защитници на Пирин го смачкаха и не го видях да вземе и една висока или спорна топка. негъра дето влезна после беше доста по добре физически, верно трудно си спираше топката, ама поне знаеше как да се бута и да печели единоборства, даже отправи доста приличен удар с глава.
в следващия мач ако Стоев пусне негъра в атака вместо Курдов и даде малко почивак и на Краев за да разбере, че е още прекалено далеч от исината и трябва да тренира още много за да стане титуляр в България може и по добре да се представите
+1
Аз лично не съм сигурен, че Курдов изобщо трябва да е централен нападател. Няма физика за това. Може би ще бъде по добър в средата на терена. Защо някой е решил, че след като баща му е бил добър център и сина ще е такъв. Все едно покойния Жоро Соколов да беше станал вратар. Курдов вероятно има качества за друг пост. Що се отнася до Краев, той има качества, но снощи не игра нищо и за да стане добър играч му трябва още време. Като впрочем и на целия отбор.