Ботев (Пловдив) - Левски (София)| 1:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Ботев (Пловдив) - Левски (София)| 1:1 FT
Че не даде дузпа за Левски спор няма.Добре , че не беше обратното , че щеше да отвори много работа за модераторите , че вече щяха да бъдат отворени над 100 теми.
Като начало задоволително .Имаме потенциал за нещо повече .
plamenst7 написа:demon777 написа:Догодина Ви чакаме във Б група
С тая игра не виждам как ще издрапате
A защо си мислиш, че играта ще е такава през целия сезон. Най-малкото днес играхме без нападател, а се очакват и още нови.
Ами миналата беше такава целия сезон по миналата също да не говорим и за по предната тъй че ние ще ви посрещнем как си му е реда
Последна промяна от demon777 на 18 юли 2015 20:33, променено общо 1 път.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
-
Е, логичен резултат, макар домакините да играха по агресивно.
В края бяхме по-свежи, но имаше доста несериозни отигравания ...
Отново посочвам, че за момента това ще е картинката при нас.
В течение на времето играта ни ще се подобрява ( няма и как да е иначе, след като в момента просто нямаме такава ) ... Иска се търпение, знам че е трудно и на никой от нас не му се гледа подобна "продукция", но няма какво друго да направим.
Храчките не са решение !
В течение на времето играта ни ще се подобрява ( няма и как да е иначе, след като в момента просто нямаме такава ) ... Иска се търпение, знам че е трудно и на никой от нас не му се гледа подобна "продукция", но няма какво друго да направим.

Храчките не са решение !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg]

Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg]

Стоев изкара максимума на тия момчета за момента. Единствената му грешка беше, че не пусна Орачев на бека.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
дано да съм лош пророк, но това може да ни е единствената точка от първите 4 мача.......
иначе за самата среща
Вратаря - спаси всичко, каквото можеше, добър мач за него, въпреки че не беше кой знае колко подлаган на напрежение
Защитата - според мен неоснователно ги плюем, не бяха чак толкова зле - Сашо беше стабилен, но за съжаление той покри засадата при гола. Деян Иванов направи някоя и друга грешка, но на неговата възраст е допустимо, австриеца игра сносно, като се има предвид, че е от има няма десет дена в отбора. Белаид се мъчеше в ляво, но не направи лош мач
Полузащитата - пълна трагедия, явно са несработени, но хич ги нямаше. Аз не помня в скоро време мач на Левски, в който да нямаме повече владение на топката от противника - е този беше такъв. Слаб мач на Прохазка, братя Цоневи никакви ги нямаше, Мисяк не е за този отбор, единствено добра оценка на Де Ноер - доста приличен футболист. Костадинов няма как да го оценявам, явно го мъчи контузията и с изключение на гола почти не игра до смяната си
Нападение - е в тоя мач нямахме нападение тъй че няма какво да оценяваме. Македонеца се стара, но очевидно не е централен нападател и дотам.
Дано Бедоя да се възстанови скоро, защото има предпоставки за добра двойка между него и Де Ноер, Костадинов би могъл да бъде на прилично ниво. И да сме случили на тъмнокож нападател.
И дано наказанието на Веско Минев е само един мач, че в следващия е много важно да бъде на линия.
Като гледам пък Прохазка в полузащитата, май по-добре да си седи десен защитник
иначе за самата среща
Вратаря - спаси всичко, каквото можеше, добър мач за него, въпреки че не беше кой знае колко подлаган на напрежение
Защитата - според мен неоснователно ги плюем, не бяха чак толкова зле - Сашо беше стабилен, но за съжаление той покри засадата при гола. Деян Иванов направи някоя и друга грешка, но на неговата възраст е допустимо, австриеца игра сносно, като се има предвид, че е от има няма десет дена в отбора. Белаид се мъчеше в ляво, но не направи лош мач
Полузащитата - пълна трагедия, явно са несработени, но хич ги нямаше. Аз не помня в скоро време мач на Левски, в който да нямаме повече владение на топката от противника - е този беше такъв. Слаб мач на Прохазка, братя Цоневи никакви ги нямаше, Мисяк не е за този отбор, единствено добра оценка на Де Ноер - доста приличен футболист. Костадинов няма как да го оценявам, явно го мъчи контузията и с изключение на гола почти не игра до смяната си
Нападение - е в тоя мач нямахме нападение тъй че няма какво да оценяваме. Македонеца се стара, но очевидно не е централен нападател и дотам.
Дано Бедоя да се възстанови скоро, защото има предпоставки за добра двойка между него и Де Ноер, Костадинов би могъл да бъде на прилично ниво. И да сме случили на тъмнокож нападател.
И дано наказанието на Веско Минев е само един мач, че в следващия е много важно да бъде на линия.
Като гледам пък Прохазка в полузащитата, май по-добре да си седи десен защитник
THE G.A.M.E написа:Е, логичен резултат, макар домакините да играха по агресивно.
В течение на времето играта ни ще се подобрява ( няма и как да е иначе, след като в момента просто нямаме такава ) ... Иска се търпение, знам че е трудно и на никой от нас не му се гледа подобна "продукция", но няма какво друго да направим.![]()
Храчките не са решение !
С тази защита, колкото и да ни се подобри играта, пак ще падаме на поразия. Само бавноразвиващия се не го схваща.
- batmanlevski
- Контакти:
както се казва 1-1 за съдята , човека направи каквото му е по силите, даде измислена дузпа за ботев , спести червен картон и дузпа за Левски за удара на игач на ботев в наказателното поле срещу Цонев. иначе момчетата се раздадоха и опрделено показаха , че Левски има най-стойностния отбор в А група , а от другата седмица след присъединяването на още класни играчи Левски ще е и още по-силен !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
W84me написа:Стоев изкара максимума на тия момчета за момента. Единствената му грешка беше, че не пусна Орачев на бека.
Варела щеше да попилее Орачев докато е свеж. Правилно Стоев пусна Белаид!
Не знам какво очаквате от 7 млади момчета + трима нови, без нападател и ляв бек. Да не говорим, че дузпата за Ботев е много спорна.
Последна промяна от W84me на 18 юли 2015 20:37, променено общо 1 път.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема