vaskonti написа:Ти си написал какви са рисковете по принцип. Примерно, не ми е ясно как прецени, че при дадено развитие на нещата Левски би дължал 1/8 от сумата, за която Спортинг е взел Божинов. Общо взето така представяш нещата, че все едно проблемът е почти никакъв. Може и да е така, аз не знам.
Друго нещо - Спортинг е купил 80% от правата на Божинов за 2.6 милиона. Сигурни ли сме, че зад някой ъгъл не дебне Парма, които са могли да получат до 3.5 милиона от Спортинг при определени условия? Ами ако и те кажат, че имат пропуснати ползи?
Въпросът е, че изобщо не си наясно, както и никой тук, какви са действителните рискове, които Батков е поел. Самият факт, че той говори за риск е достатъчно показателен, че тук не става въпрос за някакви принципни процедури за това какво се прави при подобни спорове, за каквито ти говориш, а за нещо конкретно.
Щом любимото ти занимание е да цитираш Батков,коментирай изказването му,ЦИТИРАМ:"Шансовете на Спортинг са илюзорни"...Ха сега,де???
Въпросът е защо шансовете на Спортинг са илюзорни.Според толкова цитирания от теб Батков.Или си избираме цитатчета,които ни отърват?