Новия старши треньор на Левски е Пепе Мурсия

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

samo_levski
Контакти:

Re: Estádio Nacional

Мнениеот samo_levski » 06 юни 2014 12:18

Странджата написа: Ако нямаше интерпертации, нямаше да има и форум- щяхме само да кимаме с глава.

Много правилно. Съгласен съм напълно.

Просто в случая ми се струва, че няма някакъв скрит смисъл. Много рядко слушам спортни интервюта, защото всичките говорят едно и също, като роботчета.

Spetz
Контакти:

Re: Новия старши треньор на Левски е Пепе Мурсия

Мнениеот Spetz » 06 юни 2014 14:23

Въпреки че преди в кариерата си Пепе Мурсия е бил начело на Атлетико Мадрид не мисля че той ще успее да направи Левски шампион. Този човек за първи път стъпва в България, обстановката за него е нова, ще се срещне с нови хора и ще му трябва време да се адаптира. Наистина след кошмарния за Левски изминал сезон сега очакванията на сините фенове са големи и те ще искат отбора да показва добри игри и да побеждава. Бяха привлечени Лъчезар Балтанов и Валери Домовчийски(юноши на клуба), отборът се раздели със скъпоплатените чужденци и налага млади момчета от школата(Радослав Цонев, Борислав Цонев, Владислав Мисяк, Стивън Петков, Мики Орачев).Без съмнение това е една нелоша основа за бъдещето, но не мисля че Пепе Мурсия е точния човек за старши-треньор на Левски.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 юни 2014 14:59

Септември месец темата ще "умре" , познайте защо .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 юни 2014 16:14

zlobul написа:Септември месец темата ще "умре" , познайте защо .

Защото Мурсия вече няма да е "новия" треньор,а просто - треньорът на Левски! ;)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 юни 2014 17:22

След като прочетох мненията на някои от вашите колеги,стана ясно че таите надежда за титла!В този сезон за вас,ако мога да го нарека-"Презареждане". Еми..,освен да ви пожелая късмет,защото наистина ще ви е нужен!Не само за титла,но и за влизане в първата шестица! :)

ПП Колкото до новият ви треньор,според мен, дали ще е той или Кокала е все едно от спортно-техническо естество,а и с тези играчи,с които разполагате! ;) 8-)
Последна промяна от CSKA 78 на 06 юни 2014 17:30, променено общо 2 пъти.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 юни 2014 17:27

Предлагам да сме 8, ясно е, че в шестицата няюа да влезем.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 юни 2014 17:29

-Г-н Мурсия, защо приехте предложението на Левски?

-Защото мисля, че е престижно да водиш такъв отбор като Левски. Идвам в Левски с амбицията да успеем и да постигнем много победи.

-Знаете ли в какъв отбор идвате?

-Да, познавам състава на Левски. Ще се запозная по-добре и детайлно с играчите, когато дойда в София. Много по-ясно ще ми е всичко, когато ги видя по време на тренировките, но много добре знам историята на Левски, защото съм на 50 години. Познавам онзи Левски, който играеше през 70-те и 80-ти години с испански клубове и винаги беше част от европейските турнири /КЕШ, КНК и Купата на УЕФА/. Знам за традициите на Левски, запознат съм и с това колко е важен отборът за хората в София и българския футбол. Наясно съм, че Левски винаги се стреми и трябва да играе атрактивно. Получих много информация от един испански футболист, който игра в Левски миналата година. Става дума за Алекс Перес. Той ми даде достатъчно информация за това, какво представлява Левски. Как отборът играе и какви са настроенията сред феновете на отбора.

-Запознат ли сте с потенциали и качествата на отделните футболисти в Левски?

-Знам, че в отбора има добри футболисти. Знам, че има играчи, които ще си тръгнат, а други ще бъдат привлечени. Когато дойда ще искам да получа много сериозна и подробна информация за всички футболисти, които ще останат в Левски.

-Какво искате да постигнете с Левски, какви са ви плановете?

-Левски трябва да се върне на мястото, което винаги е било характерно за историята на отбора и потенциала, който притежава. Това е най-важният клуб в България. Надявам се, че с моя опит и работа, Левски ще успее да си възвърне позициите.

-Коя е системата на игра, която предпочитате?

-Вижте, смятам че системата на игра се променя и моделира от играчите, с които разполагаш. Аз имам някаква идея по този въпрос, която искам да реализирам. Разбира се, че ще съобразя с това, което имам като налични футболисти. Искам да бъдем един стабилен, силен и обединен отбор. Най-вече искам да бъдем печеливш тим.

-Кога пристигате в София?

-Все още не са уточнени моите билети, защото имам да свърша няколко лични задачи. Би трябвало утре да пристигна в София, но зависи как ще се организирам. Може да пътувам и в неделя, но в краен случай в понеделник трябва да бъда в София. Все още нямам точна яснота.

-Благодаря ви много за отделеното време и внимание...

-Благодаря ви и аз. Надявам се да се запознаем, когато дойда в София и Левски да триумфира този сезон.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 06 юни 2014 17:44

CSKA 78 написа:След като прочетох мненията на някои от вашите колеги,стана ясно че таите надежда за титла!В този сезон за вас,ако мога да го нарека-"Презареждане". Еми..,освен да ви пожелая късмет,защото наистина ще ви е нужен!Не само за титла,но и за влизане в първата шестица! :)

ПП Колкото до новият ви треньор,според мен, дали ще е той или Кокала е все едно от спортно-техническо естество,а и с тези играчи,с които разполагате! ;) 8-)

А вие па щото със страшни играчи разполагате- общата възраст на отбора ви сигурно вече е някъде към хиляда години :lol: А Левски за твой ужас ще се бори за титлата, помни ми думата ;)

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 06 юни 2014 20:32

CSKA 78 написа:След като прочетох мненията на някои от вашите колеги,стана ясно че таите надежда за титла!В този сезон за вас,ако мога да го нарека-"Презареждане". Еми..,освен да ви пожелая късмет,защото наистина ще ви е нужен!Не само за титла,но и за влизане в първата шестица! :)

Наистина ли вярваш, че има съществена разлика между качествата на играчите на двата отбора? А и каквото и да ми кажеш, няма нормален фен на Левски или ЦСКА, който да не иска да вижда как се дава път на момчета израстнали в отбора. В момента Левски интегрира в състава си 6-7 млади момчета, върна няколко бивши юноши и изгражда състав, пълен с българи. Идеята на Гонзо е да има само няколко чужденци и то там, където не може да осигури качествени попълнения от България. На мен това ми се струва като мечта за всеки обичащ отбора и родината си.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 юни 2014 00:14

Като ти чете постовете,човек ще рече че при вас са Роналдо,Меси ,Ибрахимович и Силва.Ама не оня смешник Тони,ами един друг-Тиаго...
Гледай си смешното отборче с Т.Янчевци(не съм чул да се е отказал),Галчевци,Василевци,Карачанаковци и сие...
Недей да ревункаш над чужд гроб...

Върни се в “Левски”