Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата - 3:1

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата

Мнениеот siniq_fen » 10 мар 2014 22:15

samatoranaga написа:Мачът е уговорен вече. Първоначално се стъписах, ама после разбрах и подробностите... Та Ботев продължава за купата, а Левски щели да получат правото да вкарат почетен гол в първенството ако им поведем над 4:0 :mrgreen: Това е реалността, Батков си знае какво има и пак много е договорил според мен.

Вие в близките 1000 години с 4:0 няма да ни поведете :lol:
Само Левски!

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 10 мар 2014 22:27

siniq_fen написа:
samatoranaga написа:Мачът е уговорен вече. Първоначално се стъписах, ама после разбрах и подробностите... Та Ботев продължава за купата, а Левски щели да получат правото да вкарат почетен гол в първенството ако им поведем над 4:0 :mrgreen: Това е реалността, Батков си знае какво има и пак много е договорил според мен.

Еми значи 1000 години гол няма да ни вкарате :mrgreen:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 10 мар 2014 22:28

samatoranaga написа:
siniq_fen написа:

Еми значи 1000 години гол няма да ни вкарате :mrgreen:

Е това е малко по-съмнително :lol: Аз залагам, че още в сряда ще ви вкараме поне 1
:mrgreen:
Само Левски!

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 10 мар 2014 22:29

В момента ФК Батков е уникално слаб с много слаб старши треньор !

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 10 мар 2014 22:51

balef написа:В момента ФК Батков е уникално слаб с много слаб старши треньор !

Но има два мача сега, за които съм оптимист.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 10 мар 2014 23:39

Треньорът на Ботев е в пъти по-слаб от този на Левски. Ботев със мъди няма как да победи!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 11 мар 2014 03:20

alexdb написа:... Левски далеч не са толкова слаби в момента, а ги гони някакъв карък пред гола. Моли се славеьо чудесни да не се отпушат баш в сряда, че тогава може да отнесете много :)

Не е карък, а некадърност. Не ги гони, а ги е обхванала от поне 7 години. "Левски" не са толкова слаби. Те са много, много по-слаби. Абсолютно безидейна, неорганизирана игра. Както би играл заводски отбор, в който някои от футболистите се познават само по физиономии. Ниво, достигнато с труда на няколко "велики" треньори. Треньори недоразумения. Настоящият е най-яркия пример. Съчетание от некадърност, наглост и безхаберие. Треньор, продължаващ да ръководи "Левски" след толкова провали и никаква светлинка като перспектива. Дори и след трагедията в събота. Не случайно в "Левски" играят много посредствени футболисти, подходящи за споменатите по-горе отбори. Но много от тях са "тартори". Незаменими. Капитани. Всичко това се случва под мъдрото ръководство на Тодор Батков, Иво Тонев и др. Групичка комунистически номенклатурчици. Творящи провал след провал.
"Левски" може и да победи, да отстрани "Ботев", дори да спечели купата. Какво от това? Полетът в пропастта продължава.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 11 мар 2014 03:29

1242 написа:Треньорът на Ботев е в пъти по-слаб от този на Левски. Ботев със мъди няма как да победи!

Нивото на треньора на "Левски" е съвсем малко над нулата. Аз твърдя, че в родната "А" група няма по-слаб треньор от Антони Здравков. Няма и по-неадекватен, по-безхаберен ... Треньор подходящ заклуб, ръководен от личности като Тодор Батков и Иво Тонев.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 11 мар 2014 09:29

Канарченцата отново се помислиха за орли и полетяха нависоко. :mrgreen: Да не се налага след мача отново да се обясняват, как всъщност селекцията им не била за милиони, как не се били обиграли още и тем подобните им глупотевини, които влезнаха в обръщение след седмото място през зимната пауза.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 мар 2014 10:07

PetarBG написа:16:15 в работно време .До кога с тия безумни часове за игра не се мисли за тези които все още искат да ходят на мач.

Дотогава, докато ку*вата Бареков, тоя капут, е директорче на телевизията, която предава мача и в същото време освен на турците, е силно симпатизантче и на Ботев. Ония чернодрешков п****** в Събота се постара да останем без играчи, а капута се постара да останем и без публика утре...и да ми разправя после айдуката-патриот за огромното синьо море.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”