Всичко за случая с Ивайло Петев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: ТВ7: Ивайло Петев е новият треньор на Левски

Мнениеот CTAHKO » 07 окт 2013 22:17

Много съм разочарован от ръководството 8-) Тъкмо се видя осезаемия прогрес в играта не Левски и ръководството смени треньора 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

ascold
Контакти:

Мнениеот ascold » 07 окт 2013 22:20

проблемът не е в треньора и дори не във футболистите! ТОНЕВ - ВЪН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 07 окт 2013 22:21

groti написа:... все пак повечето левскари са на мнението,че това е огромна грешка.

Нещо повече, това е обявена война на Сектор Б, които издигнаха лозунг, че "сме заедно в борбата"! Гугутките ще се компрометират пред всички левскари, а Батков, Тонев и Ко. не могат сега да тръгнат срещу публиката. Това означава, че Йоканович няма мърдане до края на сезона или до м.април 2014 г., когато уж щяли да говорят ръководство и треньор за нов договор. Тонев, Сираков и Батков са дърти ку*ви и помияри, но чак толкова не са изпростяли...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 окт 2013 22:22

Треньорът на Левски трябва да е Левскар. Кратко, ясно и точно.
Вижте го Стойчо! Два пъти подред ги взема червените от отвъдното и ги спасява.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 07 окт 2013 22:22

ако Петев върне Дембеле и Жуниор и докара Ранти Мартинс ще го призная,защото Левски наистина ще заприлича на лавина ,в противен случай може да си ходи още преди да е стъпил на Герена
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 окт 2013 22:24

NOMER14 написа:Треньорът на Левски трябва да е Левскар. Кратко, ясно и точно.

Да назначат мен, аз съм левскар.
Стига глупости.

Потребителски аватар
fernandito
Контакти:

Мнениеот fernandito » 07 окт 2013 22:26

Eminem написа:
fernandito написа:Кой си ти за да казваш? Пресаташето на Лудогорец ли?

Знам. Познавам хора, които са много близко до Лудогорец. Дори феновете им знаят кой върши работата. Петев е представително лице и човек, който да командва в съблекалнята.

Сигурно според тези хора Дерменджиев реди състава и на Стоев? Съжалявам, но не съм сългасен! Дерменджиев ако ставаше за главен треньор, нямаше да взимат Стоев.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 07 окт 2013 22:29

Веселинов написа:
groti написа:... все пак повечето левскари са на мнението,че това е огромна грешка.

Нещо повече, това е обявена война на Сектор Б, които издигнаха лозунг, че "сме заедно в борбата"! Гугутките ще се компрометират пред всички левскари, а Батков, Тонев и Ко. не могат сега да тръгнат срещу публиката. Това означава, че Йоканович няма мърдане до края на сезона или до м.април 2014 г., когато уж щяли да говорят ръководство и треньор за нов договор. Тонев, Сираков и Батков са дърти ку*ви и помияри, но чак толкова не са изпростяли...

Тоньо и Наско не са тъпи. Напротив - доста хитри ку*ви са. Оня мустакатия от своя страна е по-тъп от мокасина. Той можеше да направи Левски силен европейски отбор и да смуче,като дърта ку*ва (каквато е) кротко,тихо и постоянно,но с мярка. Вместо това направи куп глупости - разпродаде отбора за стотинки, казански афери,лош трансфер след лош трансфер,гонене на добрите ни играчи и докарване на ментета. Настройване на всички отбори срещу нас с идиотските си изказвания,настройване на всички играчи и треньори срещу нас..Изобщо по-прост човек във футбола (визирам дори Дражев и Юри Галев) аз не си спомням. Дори Лупи изклати червените (а, и явно пак ще го направи) с повече акъл от този мустакат бостанджия. А,за Гугутката,пилето шарено не ми се говори. За което им платят това ще говорят
110 години любов!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 окт 2013 22:35

Моля най-учтиво всички фенове на други отбори да не си слагат пръстите където скърца вратата като си пишат остроумията тук, всяко мнение което дори леко цели провокация ще бъде трито а авторът му санкциониран.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 окт 2013 22:40

Eminem написа:
NOMER14 написа:Треньорът на Левски трябва да е Левскар. Кратко, ясно и точно.

Да назначат мен, аз съм левскар.
Стига глупости.

Ако имаш футболен и треньорски ценз, защо не? ;)

Върни се в “Левски”