Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
groti написа:... все пак повечето левскари са на мнението,че това е огромна грешка.
NOMER14 написа:Треньорът на Левски трябва да е Левскар. Кратко, ясно и точно.
Вижте го Стойчо! Два пъти подред ги взема червените от отвъдното и ги спасява.
Eminem написа:fernandito написа:Кой си ти за да казваш? Пресаташето на Лудогорец ли?
Знам. Познавам хора, които са много близко до Лудогорец. Дори феновете им знаят кой върши работата. Петев е представително лице и човек, който да командва в съблекалнята.
Веселинов написа:groti написа:... все пак повечето левскари са на мнението,че това е огромна грешка.
Нещо повече, това е обявена война на Сектор Б, които издигнаха лозунг, че "сме заедно в борбата"! Гугутките ще се компрометират пред всички левскари, а Батков, Тонев и Ко. не могат сега да тръгнат срещу публиката. Това означава, че Йоканович няма мърдане до края на сезона или до м.април 2014 г., когато уж щяли да говорят ръководство и треньор за нов договор. Тонев, Сираков и Батков са дърти ку*ви и помияри, но чак толкова не са изпростяли...
Eminem написа:NOMER14 написа:Треньорът на Левски трябва да е Левскар. Кратко, ясно и точно.
Вижте го Стойчо! Два пъти подред ги взема червените от отвъдното и ги спасява.
Да назначат мен, аз съм левскар.
Стига глупости.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 252 госта