neimar написа:Няма смисъл да коментирате кое е било правилно и неправилно и да казвате какво е трябвало да направи. Решението си е него и на родителите му, те си знаят най-добре.
Стига да не е взето под натиск от някоя мутричка на Танев Сираков и КО
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
neimar написа:Няма смисъл да коментирате кое е било правилно и неправилно и да казвате какво е трябвало да направи. Решението си е него и на родителите му, те си знаят най-добре.
Pro-European написа:За мен ще е сериозна грешка на Вутов, ако не приеме офертата на Удинезе.
Младите хора не трябва да изпускат шансовете си, талантът не бива да бъде органичаван географски.
Казвам го като човек, който упражнява професията си в чужбина, без да съм особен талант..
Не ми харесва пишман-джентълменизма и пишман-патриотизма.
Човек трябва да се развива и да приема шансовете, които Господ дава.
ЧОвек не е същият след като е отказал голямата възможност. Години отнема да се възстанови психически след това. Затова добрите оферти трябва да се приемат.
Ще играе добре за националния после и така косвено ще се реваншира пред сините фенове. Ако въобще думата реванш има място тук.
radewski на 23 Юли 2013 07:37
mor написа:radewski на 23 Юли 2013 07:37
Споко бре... Цимбика е при вас
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 131 госта