Кога най-накрая ще видим истински Левски ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Защо Левски НЕ заслужаваше да стане Шампион !

Мнениеот Tommi » 27 май 2013 15:32

Drunken_Master написа:Мустак,изказване, мечта
Разруха,сектор, празнина.
Купа, мач, Ахмед.
Берое, Ловеч, без късмет.
Титла, Лудогорец, рикошет.
Венци, Урсула, минет.
Купа, титла,шампион,
Калъфки, фалос, слон!
Турнир,Европа, аматьори,
Резил,го*еда, вечно втори!

От 27-и април нататък всеки върл чор.ар
мирно да застава, щом мине левскар!
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 27 май 2013 15:39

tmanolov написа:Така, посъбрали сте се не само хлапетии, но и малко по-големи и всички сте проявили една особено силна българска черта - омразата и себеотрицанието, в зависимост от топва, за кой отбор сте. Аз няма да пиша дълги тиради как и защо, но ще задам няколко въпроса:

- Кой заслужаваше да е шампион, щом Левски не заслужава? Нека да видим големите мачове между първите 5 отбора : Левски-Лудогорец - 1:0 и 1:2; Левски-ЦСКА - 2:1 и 0:1; Левски - Ботев - 3:1 и 0:2 и Левски -Литекс - 2:1 и 2:1 - кой от тези мачове е съмнителен, купен, неигран, с пробити играчи и т.н. - от тях Левски има 5 победи и 3 загуби - 15 точки, като ксъмета ни покри само с Лудогорец, но късмета идва при силните или делиорманскому - пашата обича смелите. Да погледнем Лудогорец: Левски - 2:1 и 0:1; ЦСКА - 1:0 и 0:0; Ботев - 1:0 и 2:0; Литекс - 2:0 и 0:0 - колко от тези мачове са съмнителни - иначе 17 точки и само една 1 загуба - само една - какво ли значи това? Та кой заслужаваше да е шампион, щом Левски не заслужава?

- Залужаваше ли България да бие Франция през 1993- тогава не бяхме ли нагли и арогантни? Не ни ли покри на 101% късмета, че с 2 атаки вкарахме 2 гола, единият в добавеното време? Не викахме ли тогава, че Господ бил българин? Ама ви беше кеф, нали и го брояхте за заслужено? И същата тази "заслужена" победа, след това доведе до най-големият връх във футболната ни история - нека сме малко по-обективни, а?

- Левски взе 2 калъфки тази година, които предизвикаха неистов вой от кеф сред имбецилните скопеняци от села, паланки и Младост, но нека ви запитам, съвсем обиктивно и с ръка на сърцето: кой от двата отбора - Левски или Лудогорец - би представил по-добре България в ШЛ по презумция? И кой измежду полуразпадналия се и със сигурност разпродаден след 2-3 седмици Берое и Ботев би представил по-добре България - ето това е цената на двете калъфки на Левски за България, но едва ли ще го проумеете в омразата си...

- Какво стана с директивата, синьото БФС, сините треньори и т.н. - та всички (почти) сини легенди взеха точки от Левски - Гонзо, Вили, Мърльо, Хубчев ни взе купата, а Кокала ни затрудни до безкрай и единствено Тони Здравков не ни взе точки - какво стана с този мит?

И за финал - аз исках титлата и считам, че я заслужихме, като най-малко слаби, най-честно играещи и с най-велика публика - оборете ме,а ко можете, с футболни аргумени, с какво друг отбор трябваше да е шампион и как ще помогне това на Бг в евротурнирите? А за нас, Левски, е добре, доколкото може да се нарече така, че ще играем в ЛЕ - там ще сме поставени ив 4-те кръга което дава възможност за натрупване на точки и самочувствие, които ще са ни необходими при атаката на ШЛ догодина, ако станем шампиони. Успех, момчета - аз вярвам във вас :!: :!: :!:
П.С. И престанете да купувате играчи на Берое - виден факт е, че са дивни продажници/бездраници - Иво Главата ни спря евроепопеята преди 3 години, сега пък тази гнида Везалов...

Оборвам те!:))) 50 години търпя съдийските несправедливости!!! Всички резултати които си показал са ТОЧНО СЪДИЙСКИ ПОДКРЕПИ!!! БЕЗ ТЯХ.... ЛЕФСКИ Е НА 8-МО МЯСТО!!! ТОВА Е!!!:)))))) САМО ДЕТО СИ СИ СИ ГУБИЛ ВРЕМЕТО ДА ПИШЕШ:(((((((((((( НИЕ ПОМНИМ И ЗНАЕМ!!!! ОТБОРЪТ ТИ Е УБИЕЦА НА ФУТБОЛА В БЪЛГАРИЯ!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 27 май 2013 15:46

ShooterMan написа:Защото сте слаби,това е основното.Защото нито заслужавахте да стигате до мачбол за титлата,нито до такъв за Купата.В Купата ви помогна Ахмед Ахмед,иначе бяхте пътници.Господ ви го върна на Финала.В А група със съдиите пак - Пастата,Сватбата,циркове.Уредихте и мача с Локо Пд.Имахте зверски късмет срещу изпадналия Миньор,Ботев Вр ви полегна,а срещу Лудогорец беше повече от зверски късмет.Вместо да ви ушият с 3-ка взехте,че бихте с рикошет.Там вече Батков много си повярва,полетя в свой стил в облаците.Господ бил от Левски....хахахахаха,а историята от Антверпен,от Лил,от къде ли не говори точно за обратното.Предизвика и Всевишния,явно се помисли за недосегаем.Въобрази си,че Венци Дебелия ще легне безплатно,да,ама нееее,другия от Делиормана извади кинтите,500 000 е внушителна сума.Батков продължи да си вярва,че нали е домакин,15 000,няма проблеми.Да,ама нееее,дори и съдията пропусна да уреди.Съвсем си беше повярвал.Друго на ръка вашето треньорче.То май наистина си повярва,че е треньор след късметлийските победи над ЦСКА и Лудогорец.Дори Берое не го приземи със загубения финал,съвсем забрави пишлеменцето,че не е никакъв треньор,а носач на вода,вестници и кафета на старшиите.Морала изискваше да си замине с Илиан Илиев,но то се наака като мижитурка и предаде своя бивш шеф.Господ мрази такива лекета,затова го остави с калъфките.

А как ЦСКА "стана" шампион миналата година?

Reckless

Мнениеот Reckless » 27 май 2013 15:51

Докато герб бяха на власт се поде кампания да се направи "Левски" шампион. Много съдии получиха заповеди от правителствено ниво и те от страх за себе си бутаха сините най-нагло. Изгаряха, но продължаваха да го правят, защото инстинкта за самосъхранение е по-силен от професионализма им. Веднага след изборите, след като се разбра, че герб вече не са основен фактор във властта, съдииските аванти секнаха и нещата започнаха да си идват по местата. Иво Тонев беше спуснат "отгоре" в "Левски" и беше връзката между герб и ръководството за да се осъществи болната амбиция на сините. Изборите минаха преди края на шампоната и купите станаха мираж. В този случай на "Левски" не им трябва повече Тонев а и той няма глас вече там, след като не може да помогне с позиции във властта повече. От следващия сезон очаквайте един още по-слаб "Левски".

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 27 май 2013 15:54

Drunken_Master написа:Мустак,изказване, мечта
Разруха,сектор, празнина.
Купа, мач, Ахмед.
Берое, Ловеч, без късмет.
Титла, Лудогорец, рикошет.
Венци, Урсула, минет.
Купа, титла,шампион,
Калъфки, фалос, слон!
Турнир,Европа, аматьори,
Резил,го*еда, вечно втори!

.................................................................................

На 12 ноември 1973 година се играе поредното дерби Левски-ЦСКА. Резултатът е 1-0 за Левски след автогол на червения защитник Цоньо Василев.
На другия ден се роди вица:

Попитали Радио Ереван :
"Какво означава ЦСКА?"

Радиото отговорило:
Ц оньо
С ложи
К.ра на
А рмията!

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 27 май 2013 17:44

ОТ ЛУДОГОРЕЦ СЕ ОБАДИЛИ НА ГОШО ПЕТКОВ ЗА ПРЕМИЯТА А НЕ НА ВЕНЦИ СТЕФАНОВ А ТОЙ МИЛИЯТ НАЛИ Е ГОЛЯМ ЛЕВСКАР И Е И ГОЛЯМ ПРИЯТЕЛ С ХРИСТО ЙОВОВ ВЕДНАГА СЕ СЪГЛАСИЛ .ИЦЕ ИЦЕ ДОБРЕ ЧЕ НЯМАМ ПРИЯТЕЛИ КАТО ТОЯ ИНАЧЕ ЩЯХ ДА СЕ МЕТНА ПОД ВЛАКА.НАПРАВО ТИ СЕ ИЗСРА В УСТАТА БАШ НА ПОСЛЕДНИЯТ ТИ МАЧ.ИЗБЯГА В ГЪРЦИЯ А ТИ СИ ЛИЖИ РАНИТЕ .И МИ РАЗПРАВЯТ ЧЕ ГОШО НЕ БИЛ ПРЕДАТЕЛ .АБЕ ТОЙ ЗА ПАРИ ЩОМ МОЖЕ ДА ТИ РАЗВАЛИ ПОСЛЕДНИЯ ТИ ДЕН ВЪВ ФУТБОЛА ДА ТИ РАЗВАЛИ КУПОНА ДА ТИ ИМАМ ПРИЯТЕЛИТЕ .ЗА ЖАЛОСТ ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ СМЕ СИ ТАКИВА ИМАШ ЛИ ВЪЗМОЖНОСТ ............... :(
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 27 май 2013 17:48

mimi29 написа:ОТ ЛУДОГОРЕЦ СЕ ОБАДИЛИ НА ГОШО ПЕТКОВ ЗА ПРЕМИЯТА А НЕ НА ВЕНЦИ СТЕФАНОВ А ТОЙ МИЛИЯТ НАЛИ Е ГОЛЯМ ЛЕВСКАР И Е И ГОЛЯМ ПРИЯТЕЛ С ХРИСТО ЙОВОВ ВЕДНАГА СЕ СЪГЛАСИЛ .ИЦЕ ИЦЕ ДОБРЕ ЧЕ НЯМАМ ПРИЯТЕЛИ КАТО ТОЯ ИНАЧЕ ЩЯХ ДА СЕ МЕТНА ПОД ВЛАКА.НАПРАВО ТИ СЕ ИЗСРА В УСТАТА БАШ НА ПОСЛЕДНИЯТ ТИ МАЧ.ИЗБЯГА В ГЪРЦИЯ А ТИ СИ ЛИЖИ РАНИТЕ .И МИ РАЗПРАВЯТ ЧЕ ГОШО НЕ БИЛ ПРЕДАТЕЛ .АБЕ ТОЙ ЗА ПАРИ ЩОМ МОЖЕ ДА ТИ РАЗВАЛИ ПОСЛЕДНИЯ ТИ ДЕН ВЪВ ФУТБОЛА ДА ТИ РАЗВАЛИ КУПОНА ДА ТИ ИМАМ ПРИЯТЕЛИТЕ .ЗА ЖАЛОСТ ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ СМЕ СИ ТАКИВА ИМАШ ЛИ ВЪЗМОЖНОСТ ............... :(

Ти наред ли си? Футбола не е парти за рожден ден, на което приятелите носят подаръци на рожденика. Ако не си го разбрал/а иди в Патиланци, там практикуват от любимия ти спорт!
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 27 май 2013 19:03

Правите направо циганска работа.Кви са тия обвинения към Петков ? Той кво е виновен,че сте слаби и не можете да биете.Ако бяхте от Славия и беше пуснал гол на Левски щяхте да кажете,че е продажник...Хубавото е да се гледат и двете страни на нещата,а не само от удобната...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 27 май 2013 19:26

redman написа:
mimi29 написа:ОТ ЛУДОГОРЕЦ СЕ ОБАДИЛИ НА ГОШО ПЕТКОВ ЗА ПРЕМИЯТА А НЕ НА ВЕНЦИ СТЕФАНОВ А ТОЙ МИЛИЯТ НАЛИ Е ГОЛЯМ ЛЕВСКАР И Е И ГОЛЯМ ПРИЯТЕЛ С ХРИСТО ЙОВОВ ВЕДНАГА СЕ СЪГЛАСИЛ .ИЦЕ ИЦЕ ДОБРЕ ЧЕ НЯМАМ ПРИЯТЕЛИ КАТО ТОЯ ИНАЧЕ ЩЯХ ДА СЕ МЕТНА ПОД ВЛАКА.НАПРАВО ТИ СЕ ИЗСРА В УСТАТА БАШ НА ПОСЛЕДНИЯТ ТИ МАЧ.ИЗБЯГА В ГЪРЦИЯ А ТИ СИ ЛИЖИ РАНИТЕ .И МИ РАЗПРАВЯТ ЧЕ ГОШО НЕ БИЛ ПРЕДАТЕЛ .АБЕ ТОЙ ЗА ПАРИ ЩОМ МОЖЕ ДА ТИ РАЗВАЛИ ПОСЛЕДНИЯ ТИ ДЕН ВЪВ ФУТБОЛА ДА ТИ РАЗВАЛИ КУПОНА ДА ТИ ИМАМ ПРИЯТЕЛИТЕ .ЗА ЖАЛОСТ ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ СМЕ СИ ТАКИВА ИМАШ ЛИ ВЪЗМОЖНОСТ ............... :(

Ти наред ли си? Футбола не е парти за рожден ден, на което приятелите носят подаръци на рожденика. Ако не си го разбрал/а иди в Патиланци, там практикуват от любимия ти спорт!

добре че нямам приятели като теб радвам се.Пожелавам ти щом е нормално
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 май 2013 20:03

mimi29 написа:
redman написа:

добре че нямам приятели като теб радвам се.Пожелавам ти щом е нормално

Маро, много ти е изкривена представата за приятелство .....
На Ицето като му е последен мач, защо СЪОТБОРНИЦИТЕ му не му направиха подарък? И това ми били приятели ... :)
Гошо Петков просто си свърши работата .....За края на кариерата на ицето може да му изпрати бутилка хубво, бяло, сухо вино - реколта 27. :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”