tmanolov написа:Така, посъбрали сте се не само хлапетии, но и малко по-големи и всички сте проявили една особено силна българска черта - омразата и себеотрицанието, в зависимост от топва, за кой отбор сте. Аз няма да пиша дълги тиради как и защо, но ще задам няколко въпроса:
- Кой заслужаваше да е шампион, щом Левски не заслужава? Нека да видим големите мачове между първите 5 отбора : Левски-Лудогорец - 1:0 и 1:2; Левски-ЦСКА - 2:1 и 0:1; Левски - Ботев - 3:1 и 0:2 и Левски -Литекс - 2:1 и 2:1 - кой от тези мачове е съмнителен, купен, неигран, с пробити играчи и т.н. - от тях Левски има 5 победи и 3 загуби - 15 точки, като ксъмета ни покри само с Лудогорец, но късмета идва при силните или делиорманскому - пашата обича смелите. Да погледнем Лудогорец: Левски - 2:1 и 0:1; ЦСКА - 1:0 и 0:0; Ботев - 1:0 и 2:0; Литекс - 2:0 и 0:0 - колко от тези мачове са съмнителни - иначе 17 точки и само една 1 загуба - само една - какво ли значи това? Та кой заслужаваше да е шампион, щом Левски не заслужава?
- Залужаваше ли България да бие Франция през 1993- тогава не бяхме ли нагли и арогантни? Не ни ли покри на 101% късмета, че с 2 атаки вкарахме 2 гола, единият в добавеното време? Не викахме ли тогава, че Господ бил българин? Ама ви беше кеф, нали и го брояхте за заслужено? И същата тази "заслужена" победа, след това доведе до най-големият връх във футболната ни история - нека сме малко по-обективни, а?
- Левски взе 2 калъфки тази година, които предизвикаха неистов вой от кеф сред имбецилните скопеняци от села, паланки и Младост, но нека ви запитам, съвсем обиктивно и с ръка на сърцето: кой от двата отбора - Левски или Лудогорец - би представил по-добре България в ШЛ по презумция? И кой измежду полуразпадналия се и със сигурност разпродаден след 2-3 седмици Берое и Ботев би представил по-добре България - ето това е цената на двете калъфки на Левски за България, но едва ли ще го проумеете в омразата си...
- Какво стана с директивата, синьото БФС, сините треньори и т.н. - та всички (почти) сини легенди взеха точки от Левски - Гонзо, Вили, Мърльо, Хубчев ни взе купата, а Кокала ни затрудни до безкрай и единствено Тони Здравков не ни взе точки - какво стана с този мит?
И за финал - аз исках титлата и считам, че я заслужихме, като най-малко слаби, най-честно играещи и с най-велика публика - оборете ме,а ко можете, с футболни аргумени, с какво друг отбор трябваше да е шампион и как ще помогне това на Бг в евротурнирите? А за нас, Левски, е добре, доколкото може да се нарече така, че ще играем в ЛЕ - там ще сме поставени ив 4-те кръга което дава възможност за натрупване на точки и самочувствие, които ще са ни необходими при атаката на ШЛ догодина, ако станем шампиони. Успех, момчета - аз вярвам във вас
П.С. И престанете да купувате играчи на Берое - виден факт е, че са дивни продажници/бездраници - Иво Главата ни спря евроепопеята преди 3 години, сега пък тази гнида Везалов...