Левски удря всички в земята с петима милионери

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Пресконференция на новия спонсор в Левски

Мнениеот CTAHKO » 28 фев 2012 13:52

valiooooo написа:
CTAHKO написа:А ти излизал ли си извън България :roll: Или по-конкретно ходил ли си в Гърция или Турция :roll:

Бил съм 8 години на пасажерски кораб...
И какво ,мислиш много ни обичат ли?

За разлика от гърците,които мразят всичките си съседи,турците са много по-сърдечни хора и като съседи са в "пъти" по-добри от гърците :!: И спрете да вярвате на пропагандата на някои политици с болни амбиции,как турците искали и как щели да ни превземат ;) Никой турчин в Турция ама изобщо не го вълнува какво става в България.Ходил съм и в Турция и в Гърция и то доста пъти.Израстнал съм сред такива хора,имам приятели както български турци,така също и такива от Турция,работил съм с такива хора,бизнес също съм правил с такива хора,така че съм добре запознат с техния начин на мислене.А ти и 20 години да си на пасажерски кораб,той няма как да е турски ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 28 фев 2012 13:52

Позор!
В навечерието на най-българския празник, какво целят?!

И ако за Локо Пловдив подобен спонсор е естествен, то за Левски София това е гавра с националната ни памет и ценности!
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 фев 2012 13:54

cskachampion написа:Нямам нищо против турците, но спонсор на Левски да е турска клиника... Мога да кажа само едно - браво, народни отборе, аферим, Левски, машалла! :)

И каква е разликата :roll: До сега са ходили да се лекуват в същата клиника и са плащали луди пари.Е сега ще го правят същото,но без пари ;)

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 28 фев 2012 13:59

valiooooo написа:Много жалко, че не го проумявате...новините на турски...турските сериали...а сега и Левски !!

И аз предпочитам да беше българска болница, ама като техните са в пъти по-добри? Ето само преди няколко дни хората са трансплантирали ръце и крака на някакъв човек, на друг пък лице, а тук влизаш за рутинна операция на сливици и те изкарват в дървен костюм... А и да сравняваш сериали със здравеопазване е меко казано тъпо.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 28 фев 2012 14:01

Прочетох повечето мнения и тук има хора, които адмирират на това, че отбор с името Левски, има турски спонсор! Аз се срамувам, че има толкова нетактични българи. Нищо против турците.

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 28 фев 2012 14:03

Аз лично на турчин ръка няма да целувам!И онова няма да си обръщам !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 фев 2012 14:04

Абе спрете се бре 8-) Левски и турци бил гаден оксиморон :roll: Що да е оксиморон :roll: Като го удряте на национализъм,поне трябваше попрочетете малко и да сте наясно,че Левски се е борил срщу ОСМАНСКОТО ВЛАДИЧЕСТВО(османската власт),а не срещу турското население или турския народ ;) И още нещо ще ви кажа: Турците са го приютявали и са го криели от турските власти и накрая българин го е предал :!: Правете се на националисти колкото си искате 8-)

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 28 фев 2012 14:05

unist_gp написа:Прочетох повечето мнения и тук има хора, които адмирират на това, че отбор с името Левски, има турски спонсор! Аз се срамувам, че има толкова нетактични българи. Нищо против турците.

Еми явно толкова си и прочел. Адмирира се това, че Левски ще ползва качествени услуги, каквито ползват Атлетико Мадрид, Цървена звезда, Партизан, а не това, че турска болница ще става спонсор на Левски, но някой май не могат да го проумеят това... И чудно защо маса народ ходи в Турция да се лекува, сигурно щото много я обичат тази страна или защото услугите им са по-качествени (поне що се отнася до здравеопазването), ти как мислиш?

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 28 фев 2012 14:07

Национален клуб на привържениците на Левски София (НКП)
НЕ ПЕТНЕТЕ ИМЕТО НА ЛЕВСКИ!!!

Националният клуб на привържениците на ЛЕВСКИ и всички организирани фракции обявяваме, че сме крайно разочаровани от подписания договор между клуба и турската болница с глупавото име.

Обявяваме, че сме твърдо против всякакви взаимоотношения с бизнесмени, спонсори и т.н. от турски произход, както и с лица управляващи турски капитали.

Историческите факти, ИМЕТО на клуба ни, хилядите „дребните” символи, които са много важни за всеки син привърженик , патриотизма на Сектор” Б”, говорят сами за позицията, която изразяваме. Поради тази причина няма да правим подробен анализ, защо сме против този и всеки подобен спонсор.

Нека всички бъдат с ясното съзнание, че възможността привърженици на „ЛЕВСКИ” да ползват на преференциални цени услугите в клиниките на болницата ще остане само на хартия, тъй като е повече от цинична.

Уважаеми дами и господа, никакви финансови и нематериални облаги не са в състояние да петнят историята на СИНЯ БЪЛГАРИЯ!!!
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 28 фев 2012 14:10

Hellkeeper написа:
unist_gp написа:Прочетох повечето мнения и тук има хора, които адмирират на това, че отбор с името Левски, има турски спонсор! Аз се срамувам, че има толкова нетактични българи. Нищо против турците.

Еми явно толкова си и прочел. Адмирира се това, че Левски ще ползва качествени услуги, каквито ползват Атлетико Мадрид, Цървена звезда, Партизан, а не това, че турска болница ще става спонсор на Левски, но някой май не могат да го проумеят това... И чудно защо маса народ ходи в Турция да се лекува, сигурно щото много я обичат тази страна или защото услугите им са по-качествени (поне що се отнася до здравеопазването), ти как мислиш?

Нямам нищо против, прав си. Само отборът да не се казва Левски, а да се казва ФК Батков (както съм написал по-горе)
ФК Левски трябва да има собствена болница, най-добре в Карлово. Да организира турнир в Карлово, с другите тимове, носещи името на Левски. Има толкова места в Гърция, където е живял по малко Васил Левски... те ходят да тренират пак в Турция. Абе какво да ти обяснявам....

Върни се в “Левски”