Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ananas
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот ananas » 25 авг 2025 20:19

csimoen2 написа:Викаш, че като капитан, с изключително кофти влияние в съблекалнята, с молби да играе, че даже и след като вкара гол - не се и радва, е ОК, нали?

Айде малко по сериозно...

Футболист искал да играе? Изумително, как не го е срам? В какво се изразява кофти влиянието точно? Спомям си смешните твърдения, че не играел сериозно и не се радвал, примерно след провала срещу Локо Сф. в Надежда имаше много такъв рев. Пълна глупост, Краев си игра прилично, а в тоя мач ни порязаха жестоко с недадена дузпа срещу Чандъров първото и абсолютно измислена такава за Локото в края на мача. После много от недоволството се изля върху Краев, не без помощта на Раев и неговите журналисти. И такива като тебе.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 авг 2025 20:53

Ах, колко са велики родните играчи... Скоро ще им се "порадваме" в Националните Гарнитури. :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 25 авг 2025 21:51

За мен и Краев и Ръководството си имат своите доводи и всеки е прав за себе си.
Краев не е крепостен селянин и има право да иска,колкото си мисли ,че заслужава.
Най-искрено му пожелавам успех в кариерата , макар и в отбор на доста по-ниско ниво от Левски.
Между другото необходимо ли е да показвам коментарите ,на някои колеги от форума( основно противници на Ръководството) ,,които получиха оргазъм , по подадената от един много активен колега във форума,че Краев е продаден за 5 млн евро,и коментарите им какви тъпани са Ръководството ,,после когато се оказа,че трансфера е със съвсем различни параметри(500 000 евро) забравиха да се извинят за глупостите,които са писали

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 авг 2025 22:20

Разбира се, че Краев заслужава пожелания за успех! Все пак това момче доказа, че с треньор до себе си, който знае как да работи с играчите си индивидуално, и много труд и дисциплина, има светлина и бъдеще. Аз поне си спомням Краев преди и след работата му с алчния въдичар.
Разбира се, че Краев няма вечно да търпи чирашко отношение в сравнение с разни "майстори" като Фадиги и други маймуни.
Да, пред медиите каза нещо, което го изкара в недобра светлина - отдавам го на младостта, глупостта и може би емоции.
Но Краев трябва да бъде светлия пример в съвременната кочина наречена Ебем ти лига как с правилен треньор, с правилна работа, с труд, с желание, може пък и да се получат работите.
Докато дискутирахме преминаването му при евреите нямаше трансферна цена (вероятно всички гледаме Трансфермаркет), ако не бъркам. А не бъркам, защото си спомням, че тогава сбърках и обърках стойността му с трансферната цена по време на дискусията.
Е, па не е зле 500 000 в ойро, да е жив и здрав момчето, че се отърва! Пък ние тука ще пляскаме на Охенето, Безсмислович, Косто и другите "заслужили" широките пръсти на щедрия ни спонсор. Няма проблем - сметката така или иначе се пише на ПФК-то.
Последна промяна от TristaNNN на 26 авг 2025 01:16, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 25 авг 2025 23:40

Никой тук не знае какво точно е станало между клуба и Краев и какви са били разговорите. Помня само от клуба казаха, че повече от година преди да му изтече договора агентите му са омотавали разговорите. Я днес, я утре с невъзможни изисквания (според клуба) От него самия нищо не чухме.
Едва ли клуба е имал нещо напротив да подпишат нов договор с някаква откупна клауза от порядъка на милион. Обаче агентите му със сигурност са го посъветвали, че по добре да вземе едни *например* 200-300х. на ръка от новия клуб и да отиде без трансферна сума. Тия хора са пиявиците на съвременния футбол.
Този трансфер в до някъде потвърждава моята теория, защото да отидеш от португалското първенство, което е постоянно наблюдавано и е голям тръмплин, дори и вътрешно, да отидеш някъде в израел за повече пари....

Разбира се всеки решава, кое е най- добре за себе си и семейството си, но тука явно си личи, че агентите имат голямо влияние.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 авг 2025 00:11

Исках да акцентирам върху нещо друго - дори и привидно дърво, предвид физическите си дарове свише като Краев, може да стане добър футолист, когато работи с правилния треньор.
В ръцете на изкусен майстор, едно дърво може да стане прекрасен, меден кавал.
В ръцете на некадърник, същото това дърво може да стане временен, недодялан чеп за кацата на зелето.
Толкова е просто.
А какво е точно се е случило между Краев и ръководството, очаквам да узнаем съвсем скоро посредством обширен и напоителен коментар директно "от кухнята". :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 авг 2025 00:38

Der Schmarotzer написа:Аз пък ще дам за пример един от най-големите български защитници, които съм гледал - Пламен Николов. При него не минаваше нито човек, нито топка, без значение срещу кого играе.
Що се отнася до интелигентен централен защитник освен Ники Илиев, бих отличил и Николай Арабов, макар той да играеше в повечето случаи като либеро.

[offtopic]Малко офтопик, но за жалост въпросният причини една от най-кървавите катастрофи в България, докато беше треньор на помашко-тетевенския Олимпик. Имам много добър приятел на положение в града по онзи край и често си гостуваме, та поназнайвам това-онова. Няма да намериш много информация в интернет, мрежата се появи години след това.
В общи линии, с управлявания от него бус и с висока скорост помита накуп много хора на автобусна спирка пред завод Елпром, докато работниците са чакали автобусите точно след края на смяната си. Представи си нещо като спирките на Орлов мост в софийския час пик. Виждал съм снимки, които не бих искал никоя жена или дете да видят в живота си - кървава баня - смес от прясна кръв и засъхваща такава, коси, телесни крайници и части от тях пръснати по и покрай спирката, човешки меса залепени на пейката, абе ... неприятна гледка. След това въпросният защитник даде едно-две интервюта за пред обществото, в опит да си измие съвестта, а и явно така го бяха посъветвали мутренските адвокати, и повече нито се чу, нито се видя. Само тоя си знае какво му е.
Разбира се, тогава по оста Страхил Димчев - Камилата - ГГ, а и в тежките за България мутренски години за инцидента е била "виновна" спукана гума и срещналата я на пътя дупка. Кои сме ние да оборваме експертизата на вещите лица...
Не си спомням точно броя на загиналите, но не бяха един и двама. Тежко ранените са били над 10. Говорим за годините, в които Латвия-та беше най-модерната линейка в България.[/offtopic]
[offtopic]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 26 авг 2025 11:03

TristaNNN написа:Исках да акцентирам върху нещо друго - дори и привидно дърво, предвид физическите си дарове свише като Краев, може да стане добър футолист, когато работи с правилния треньор.
В ръцете на изкусен майстор, едно дърво може да стане прекрасен, меден кавал.
В ръцете на некадърник, същото това дърво може да стане временен, недодялан чеп за кацата на зелето.
Толкова е просто.
А какво е точно се е случило между Краев и ръководството, очаквам да узнаем съвсем скоро посредством обширен и напоителен коментар директно "от кухнята". :)

Определено това е супер важно качество за треньор, който ръководи клуб с нашите финанси. Ясно е, че не можем да си позволим да купуваме завършени футболисти, но комбинацията от скаут с око за нешлифовани диаманти и треньор с умението да ги развива може да е страхотен джакпот.

На мен обаче ми прави впечатление и друго - някои треньори и някои играчи просто си пасват. Това, което Генчев извлече от Бала, не мога да го обясня, дори и цял живот време да ми дадеш да го обмислям как се е случило. Същото и с Веласкес - в Европа тази година не мога да позная всеки един от нашите и особено (понеже сме на тема Краев) Търдин. Това момче бях готов да се обзаложа, че нивото му е Ботев Враца и нищо повече, а той за 6 месеца претърпя такава метаморфоза, че в момента ми е един от любимците.

Иначе за Краев е доста тъжно, че на тези години отиде в отбор, идващ от второто ниво на Израел, пък бил той и от по-традиционните в страната. Има качества, също като брат му, но и двамата избраха кинтите пред това да играят футбол на средноевропейско ниво.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 26 авг 2025 11:18

Може да вземем Джейми Варди до края на сезона. Ще понаучи Рупанов това онова :lol:

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 26 авг 2025 11:47

TristaNNN написа:Разбира се, че Краев заслужава пожелания за успех! Все пак това момче доказа, че с треньор до себе си, който знае как да работи с играчите си индивидуално, и много труд и дисциплина, има светлина и бъдеще. Аз поне си спомням Краев преди и след работата му с алчния въдичар.
Разбира се, че Краев няма вечно да търпи чирашко отношение в сравнение с разни "майстори" като Фадиги и други маймуни.
Да, пред медиите каза нещо, което го изкара в недобра светлина - отдавам го на младостта, глупостта и може би емоции.
Но Краев трябва да бъде светлия пример в съвременната кочина наречена Ебем ти лига как с правилен треньор, с правилна работа, с труд, с желание, може пък и да се получат работите.
Докато дискутирахме преминаването му при евреите нямаше трансферна цена (вероятно всички гледаме Трансфермаркет), ако не бъркам. А не бъркам, защото си спомням, че тогава сбърках и обърках стойността му с трансферната цена по време на дискусията.
Е, па не е зле 500 000 в ойро, да е жив и здрав момчето, че се отърва! Пък ние тука ще пляскаме на Охенето, Безсмислович, Косто и другите "заслужили" широките пръсти на щедрия ни спонсор. Няма проблем - сметката така или иначе се пише на ПФК-то.

Ако беше продаден от Левски за тази сума, млад, национал и т.н. щеше ли да напишеш "не е зле"?

Мнооого се съмнявам :)

П.С. А стойността му в транфермаркт (понеже там гледаме всички) не е мръднала от отиването му в Португалия от Левски, странно...

Самото му преминаване там е ясно, че е с финансови, а не спортни цели.

Израелското първенстово е доста по-слабо от Португалското...

Върни се в “Левски”