Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот tiamat » 27 юни 2019 18:42

Geonik написа:
TristaNNN написа:Защо сте заключили темата за мрънкането? :oops: Искам да си помрънкам, че гадния Колев и темерутестия Хубчев са ни докарали поредното менте, което освен че в случая изяжда хляба на мегаталанта ни Илия Димитров, на зима ще се чудим как да го гоним с космическите неустойки! Как така с тия дългове взимаме ариец вместо някой тъмносин негър, откъде пари! Ябълката при нас става все по-гнила и червива, ще видите! Съсипват ни! Ще умрем и ще слагаме тире, ще е много скоро!

Па на всичкото отгоре тоя ариец бил и чуплив! :mrgreen:

https://levski.gong.bg/bg-football/evrouchastnici/multimedia/video/alar-chupliv-no-s-partnior-v-ataka-stava-golova-mashina-548193

А на всичкото отгоре не бил и чист ариец. Менте!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 27 юни 2019 19:26

Стабилен е голаджията но под наем.Няма ли да купим наи накрая нещо наше......това със наемите не е дългосрочна визия за отбор.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 27 юни 2019 20:07

ikar написа:Е то има някой друг обещаващ млад талант - примерно Минчев от Тича и Ковачев от Разград но направиш ли интерес и офертата отива на 800хил дори 1милЕ. А и тези момци само са загатнали но този етап за потенциал......
Личното ми мнение че трите квоти за футболисти извън ЕС трябва да се дават само и единствено за национални състезатели.Така както бе преди време в Англия - за да направиш трансфер е нужно да имаш 80% изиграни мача в националният отбор.Това обаче трябва да дойде от федерацията!

За първият сериозно се мълчи, докато втория си е с делиорманци на лагер. И двамата определено стават за Левски, но дали Хубси ги иска? Нали се сещаш цената за Левски каква ще е. За други млади таланти не се сещам. В момента гледам полуфинал между Румъния и Германия за младежи U21. Северните ни съседи не само водят в резултата. Там са започнали сериозна работа с ДЮШ. Забелязва се чувствително израстване на техните младежи. Коментаторът каза за сериозен интерес на западни клубове основно към продукцията на Академия Хаджи. Някои да е чул за интерес на отбор от Западна Европа към наш юноша? Гооворим за попълниния на мъжкия отбор, не за някоя от многобройните юношески формации. Прави ми впечатление, че българските играчи предпочитат да живуркат необезспокоявани в отбори в средата на класирането вместо да се борят за титулярно място в някои от първите три отбора.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 27 юни 2019 20:21

Вълчан написа:Стабилен е голаджията но под наем.Няма ли да купим наи накрая нещо наше......това със наемите не е дългосрочна визия за отбор.

Това с наема било застраховка тоя да не се окаже Буш 2 или да виси все в лазарета. Наема е с опция за купуване, ако всичко е точно след една година, което е умно решение. Нещо като стока на консигнация. Ако не се продаде я връщаш :)
Трябва поне половината играчи да ги взимаме по такава схема.

Maksim777
Контакти:

Мнениеот Maksim777 » 27 юни 2019 20:39

metodito написа:
Maksim777 написа:
metodito написа:Не знам за парите, но класата си я имаше. А за "фен", аз съм почти на всеки футболист, минал в последните години през този клуб. Ама тамън му стана фен и той вземе, че се махне или го махнат.

Класата я имаше, желание нямаше и му личеше от километри. Понеже каза, че си фен на всеки футболист минал през Левски в последните години, остана ли фен на Мартин Полачек ;)

Виж на него не съм му бил. :mrgreen: :mrgreen: Но вярвах в Божката Митрев. Ама той не ми повярва. :lol: И за Кръстев съм обнадежден, независимо от показаното дотук в официални мачове. Мнението ми съвпада с на един колега, който написа, че е много притеснително момче. И се вижда, както на вратата, така и в едно интервю, като го гледах. И даже си мисля, че и от Белмонд може би става нещо и може да стане (на 23 е все пак). Само че не в България.
....
почти на всеки футболист

Пошегувах се за Полачек. За всички други вратари, които си споменал ти споделям мнението. За Белмонд може би си прав може би не, но лично аз се радвам, че се махна.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юни 2019 20:48

wilge написа:
ikar написа:Е то има някой друг обещаващ млад талант - примерно Минчев от Тича и Ковачев от Разград но направиш ли интерес и офертата отива на 800хил дори 1милЕ. А и тези момци само са загатнали но този етап за потенциал......
Личното ми мнение че трите квоти за футболисти извън ЕС трябва да се дават само и единствено за национални състезатели.Така както бе преди време в Англия - за да направиш трансфер е нужно да имаш 80% изиграни мача в националният отбор.Това обаче трябва да дойде от федерацията!

За първият сериозно се мълчи, докато втория си е с делиорманци на лагер. И двамата определено стават за Левски, но дали Хубси ги иска? Нали се сещаш цената за Левски каква ще е. За други млади таланти не се сещам. В момента гледам полуфинал между Румъния и Германия за младежи U21. Северните ни съседи не само водят в резултата. Там са започнали сериозна работа с ДЮШ. Забелязва се чувствително израстване на техните младежи. Коментаторът каза за сериозен интерес на западни клубове основно към продукцията на Академия Хаджи. Някои да е чул за интерес на отбор от Западна Европа към наш юноша? Гооворим за попълниния на мъжкия отбор, не за някоя от многобройните юношески формации. Прави ми впечатление, че българските играчи предпочитат да живуркат необезспокоявани в отбори в средата на класирането вместо да се борят за титулярно място в някои от първите три отбора.

Относно парите и как ни били искали специално на нас някаква сума... Принципно си има договор и в него заложена откупна клауза. Така би трябвало да е. Това, че ние си продаваме най-важния футболист за 500 000 евро си е наш проблем.
Иначе това, което казваш за румънчетата, ами за съжаление, Бекали го каза: ако Костов беше хърватин или румънец... Явно неслучайно продават за такива пари. А и у нас (в България), сякаш от доста време на младежите и школата се гледа на нещо несериозно и маловажно, а "важното" са късите пари и далаверите. И резултатите да са сега и веднага. Уж има раздвижване в тази посока в последните сезони, но ще видим. Говоря основно за "Ботев" и Славия.
Последна промяна от metodito на 27 юни 2019 20:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юни 2019 20:52

Вълчан написа:Стабилен е голаджията но под наем.Няма ли да купим наи накрая нещо наше......това със наемите не е дългосрочна визия за отбор.

800 000 евро пише в Трансфермаркт. Не са много, но явно не можем да си го позволим. Аз не знам защо съм обнадежден за тоя пичага. Миятович и Каргас - не знам. Два мача ми харесаха, но това са няколко минути. За аржентинския поляк Мазурек съм по-скоро скептичен. Надявам се да ме опровергае.

atanasovt048

Мнениеот atanasovt048 » 27 юни 2019 21:01

metodito написа:

800 000 евро пише в Трансфермаркт. Не са много, но явно не можем да си го позволим. Аз не знам защо съм обнадежден за тоя пичага. Миятович и Каргас - не знам. Два мача ми харесаха, но това са няколко минути. За аржентинския поляк Мазурек съм по-скоро скептичен. Надявам се да ме опровергае.

Така взехме Холмар, по същата схема.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юни 2019 21:05

atanasovt048 написа:
metodito написа:

Така взехме Холмар, по същата схема.

Дано и той е толкова успешен при нас, колкото Холмс.

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 27 юни 2019 21:52

Този гръка където щял да идва не ми вдъхва доверие. 1,90 висок но бавен и тромав. На нас ни трябва втори като Тиам да мачка в средата на терена. За подавач нали имаме аржентинчето. Ако дойде гръка край с мачовете за Юруков, а Райнов даже в групата няма да попада.

Върни се в “Левски”