Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот drvasko98 » 23 мар 2019 10:16

Sisi 1914 написа:
TristaNNN написа:
Sisi 1914 написа:Има вероятност да си върнем Краев което ще е супер! 8-)

Що? :roll:

Не ти ли харесваше, като носеше синята фланелка?

Не, абсурд! Как можеш да харесаш 19-20 годишен левскар-българин, вкарал 20-ина гола на тази възраст, а и дълбока резерва в датския шампион. По-добре е някой класен 28-30 годишен чужденец с 10 гола в цялата си кариера, почти играл в изпадащи отбори

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 23 мар 2019 13:51

Пишете си тук за Краев, за Вутов гледам.
Вутов беше играч, който ми беше любимец от първият му престой в отбора (също и Краев, който бих се радвал да се върне при нас, въпреки съмненията ми, че може да стане Вутов номер 2). После в Ботев игра сравнително силно, но след като се върна при нас...реакцията на Роси с хвърлената от яд шапка най-образно описва и моята през този му престой. Та той направи всичко на всичко 1(един) силен мач за 1 година, като дори в този мач сложи лъжичка с катран в кацата с мед.

Да не забравяме и как левскари извиваха ръцете на отбора през последното десетилетие! Мъри, Цоневите, Краев, Вутов, Стивънчо - списъкът е дълъг. Как същите тези са съгласни да са в други отбори при по-лоши условия, но за да са в Левски...претенцииииии до небесата :evil:
Монетата винаги има две страни. Не е зле да не се забравя! Още по-малко пък не трябва да се забравя и вероятността Левски да крета между 5-7 място.
Никога не забравяйте, че Левски може да стане като Славия. Такава пошлост, такава низост, такава деградация, такава елементарност, такава простотия, такова мъждукане,такова олицетворение на слаб български футбол няма никъде другаде!Имайте милост и уважение към Левски и за нищо на света не му пожелавайте да стане като Славия.

Истината е, че българският футбол е мъртъв и българските футболисти са талаш. Тъжно, но факт. А бъдещето е още по-мрачно, още по-мъртво и с още повече талаш.

Тези, дето искат да има преобладаващо българи в състава, нека си отговорят на въпроса, кои по дяволите са тези добри българи, които да играят в отбора? Та то сбирщината на ГриГанчо, водеща се нац. отбор е пълно посмешище. Кои да са тези българи, дето ще направят Левски отново хегемон у нас?
Стане ли да сме само с българи, даже и 70-80% да са българи в отбора, то не ни мърда боричкането със Славия във втората половина на класирането. Не го забравяйте :idea:
Не забравяйте и да си отговорите на въпроса, какво е произвела Славия като футболисти за всичките тези 15-20 години. Едно голямо, не, всъщност едно огромно НИЩО :idea:
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 23 мар 2019 14:23

rane написа:
Да не забравяме и как левскари извиваха ръцете на отбора през последното десетилетие! Мъри, Цоневите, Краев, Вутов, Стивънчо - списъкът е дълъг. Как същите тези са съгласни да са в други отбори при по-лоши условия, но за да са в Левски...претенцииииии до небесата :evil:

Предполагам, че твоето обяснение и на подобните тебе е че тези са "лош човешки материал" , нали така, щото не може да има нещо криво в управлението на Левски. Обяснението винаги е с другите, лошите, предатели. Как тъй няма да искат да са в Левски да ги псуват всякакви специалисти, да работят без визия, ако може и без пари (треньорите). Ами явно другите им дават нещо повече и ако приемем, че едва ли са пари, може да е нещо друго - уважение например, ба ли го. Що не ги питаш тези, от лошия матриял.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 мар 2019 16:54

drvasko98 написа:Предполагам, че твоето обяснение и на подобните тебе е че тези са "лош човешки материал" , нали така, щото не може да има нещо криво в управлението на Левски. Обяснението винаги е с другите, лошите, предатели. Как тъй няма да искат да са в Левски да ги псуват всякакви специалисти, да работят без визия, ако може и без пари (треньорите). Ами явно другите им дават нещо повече и ако приемем, че едва ли са пари, може да е нещо друго - уважение например, ба ли го. Що не ги питаш тези, от лошия матриял.
Чакай малко... Кой според теб трябва да прави компромис, Клуб/отбор, или играч/и ? :roll:
Ако Клубът прави компромисите, е ли означава това, че футболистите са по важни от въпросният Клуб ? :?

Аз не знам що си мисля, че Левски е по голям от всеки играч, треньор, мениджър, собственик и т.н. :geek:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 23 мар 2019 19:03

drvasko98 написа:
Sisi 1914 написа:
TristaNNN написа:
Sisi 1914 написа:Има вероятност да си върнем Краев което ще е супер! 8-)

Що? :roll:

Не ти ли харесваше, като носеше синята фланелка?

Не, абсурд! Как можеш да харесаш 19-20 годишен левскар-българин, вкарал 20-ина гола на тази възраст, а и дълбока резерва в датския шампион. По-добре е някой класен 28-30 годишен чужденец с 10 гола в цялата си кариера, почти играл в изпадащи отбори

И предпочиташ да играе чужденец в бг отбор, а не българин ли?
Левски завинаги в моето сърце![

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 24 мар 2019 03:01

drvasko98 написа:
rane написа:

Предполагам, че твоето обяснение и на подобните тебе е че тези са "лош човешки материал" , нали така, щото не може да има нещо криво в управлението на Левски. Обяснението винаги е с другите, лошите, предатели. Как тъй няма да искат да са в Левски да ги псуват всякакви специалисти, да работят без визия, ако може и без пари (треньорите). Ами явно другите им дават нещо повече и ако приемем, че едва ли са пари, може да е нещо друго - уважение например, ба ли го. Що не ги питаш тези, от лошия матриял.
Ами знам ли го аз мат'риала?
Имаше там едни дето им плащаха лечението. Те за благодарност бяха избягали в Европа да си търсят отбор. Не намериха, върнаха се, а когато стана време да се преподписва, единият рече, че без брат си няма да играе. Ами не игра, но само в Левски. Сега, мътните да го вземат, играе без брат си. Как пък само в Левски не може без брат си, а?
Ами един друг класен човек и футболист, дето лично президента на клуба му беше помагал финансово. За него какво да кажем? Общо взето където не игра, там не плю по някой. Страшно качествен човек, а? Сега е в последният в Португалия. Класа!!!
Вутов...аха до последно да преподпише в началото на сезона и изведнъж...повече пари. Явно такова уважение иска от Левски! Как ли са го уважили в Ботев обаче?
Краев. Тъкмо започна да става играч и веднага започна да извива ръцете на клуба! А сега ...рецитира стихотворения, 'щото е мно'о добАр, нали?!
Да не говорим за Мъри (за който се говори, че от лятото почти на 100% ще ни е треньор). Колкото пъти го питаха, толкова пъти казваше различна причина, защо не е в Левски. А иначе само трябвало да му се свирне и веднага ще дойде в Левски...

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 24 мар 2019 08:36

Тези неща ги знаеш, защото си бил на преговорите или защото на същите тези ръководители им е удобно точно така да се представят нещата

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 24 мар 2019 11:18

drvasko98 написа:Тези неща ги знаеш, защото си бил на преговорите или защото на същите тези ръководители им е удобно точно така да се представят нещата

Това, което колегата го е писал се изнесе по медиите и всеки го знае. И никой не го е отричал.
Единствено Краев бих оправдал., защото положението в клуба не беше розово, договора му изтичаше и вместо да се договори без трансфер, за което имаше право, той се показа лоялен.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 24 мар 2019 17:31

drvasko98 написа:Тези неща ги знаеш, защото си бил на преговорите или защото на същите тези ръководители им е удобно точно така да се представят нещата
Ами как иначе. Нали аз бях този, дето изтри написаното от Гомес на дъската. Пак аз превеждах парите на Обертан всеки месец по сметката. Кой мислиш подшушваше на журналята за всичко това :lol:
И това пак от мен излезе:
Двама от най-големите таланти на Левски – близнаците Радослав и Борислав Цоневи са на проби в полския отбор Погон Шчешин......За разлика от него обаче, трансфер в Полша на братята Цоневи би бил доста изненадващ. В последния сезон двамата доста често намираха място на резервната скамейка на „сините“ и записаха по няколко мача в А група, а много привърженици на Левски се надяваха в близкото бъдеще те да бъдат основни футболисти на отбора.

Ама това не го помниш и не го вярваш, нали? Батков също подчертаваше, че за лечението на единия са инвестирани не малко пари. Това също удобно си го забравил.
Пак лично Батков беше споменавал, че е давал повече пари на Стивънчо, за да му помогне, но на лекето такова уважение явно не му е стигнало!
Сигурно не помниш и, че Краев така и не подписа нов договор с клуба? Мениджърът му рисуваше светло бъдеще...в рецитирането на стихотворения!
Вутов, как се отметна изведнъж? Бандаловски помниш ли как си тръгна? Макриев? И. Попов? Кой не показва уважение, според теб?
Мъри колко различни причини изкара, за да си оправдае неидването в Левски при положение, че лично президенти на клуба към онзи момент са разговаряли с него?

Когато Бай Ганьо - журналист или фейсбук фен, плюе по Обертан, Гомес или Тиам например, пише се за заплати и проблеми, такива като теб изпитват душевен оргазъм и вярват безрезервно на всичко :shock: Когато обаче се каже или напише нещо против тотални и доказани бездарници, като Цоневите или Стивънчо например, тогава става липса на уважение и няма нищо доказано(при все че лично от президента е казано), така ли?

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 24 мар 2019 18:05

Борислав Цонев на 24 години е вкарал повече голове в кариерата си от Обертан на 30. Да, и двамата не са нападатели. Да, головете не са всичко и все пак са важни мътните го взели. Да, аз лично имам проблем чужденец да взема 4-5 пъти повече от роден играч и приносът му да е същия или почти същия. На Дембеле, Бардон или Тасевски не ме е интересувала заплатата, както и на Аниете.

Върни се в “Левски”