В трети предварителен кръг има много, ама много сериозни отбори. Не мисля, че има отбор в България, който да може да се противопостави на Базел, Селтик, както и австрийските тимове. Естествено доста по-добри от нас са и Партизан, полските и чешките отбори.
Утешителното е, че ако стигне шампионът до трети предварителен кръг, то после ще играе и плейоф за групите на ЛЕ, но пак като непоставен. А повечето поставени отбори там са дори по-силни от тези в ШЛ.
Цяло чудо ще е, ако български отбор това лято стигне до някакви групи. На мен ми се вижда напълно невъзможно с оглед на футбола, който показва цялата А група.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- mistreated
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- Adramelech
- Контакти:
За какви доста по-добри отбори говорим, след като сме (говоря, като цяло) отстранявали отбори, като Оксер, Леверкузен и други такива и в същото време сме отпадали от Сараево и Мура? Топка е, кръгла е, от женски род е, така че нищо не се знае.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
- mistreated
- Контакти:
Adramelech написа:За какви доста по-добри отбори говорим, след като сме (говоря, като цяло) отстранявали отбори, като Оксер, Леверкузен и други такива и в същото време сме отпадали от Сараево и Мура? Топка е, кръгла е, от женски род е, така че нищо не се знае.
Разликата е, че тогава нашите отбори играеха нещо, което спокойно можеше да се нарече футбол. А сега....
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- JackPackage
- Контакти:
Голяма мъка в розово тия дни.... Утре се очаква апотеоза й към 8 вечерта... 
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- t0bl3ro_bg
Очакваш ли стадионът отново да се напълни?
Очаквам да се случи същото, като на мача с Лудогорец. Беше нещо уникално. Аз съм от две години и половина вече в Левски и може би сега за първи път видях какво може да представлява наистина Левски. Тази атмосфера просто беше невероятна. 15 000 души не спряха да пеят и да ни поддържат до последната минута. Те изиграха голяма роля за тази победа срещу Лудогорец. Подкрепяли са ни и друг път, в дерби мачовете, в евротурнирите, но това което го направиха сега е най-яркото. Надяваме се оттук-нататък да имаме много повече поводи.
http://levski.bg/news_id.php?news=173118
Колко жалко..
Ами донякъде е прав човека.Последния път ,когато така се тресеше Герена беше на мача с Лил, а Димов дойде няколко месеца по-късно.
- t0bl3ro_bg
flo написа:Ами донякъде е прав човека.Последния път ,когато така се тресеше Герена беше на мача с Лил, а Димов дойде няколко месеца по-късно.
Нужно ли е публиката да прави такова шоу и те чак тогава да разберат, че Левски не е някое обикновено отборче ?! Още със самото си попадане в този велик отбор, трябва да осъзнаеш къде се намираш..
t0bl3ro_bg написа:flo написа:Ами донякъде е прав човека.Последния път ,когато така се тресеше Герена беше на мача с Лил, а Димов дойде няколко месеца по-късно.
Нужно ли е публиката да прави такова шоу и те чак тогава да разберат, че Левски не е някое обикновено отборче ?! Още със самото си попадане в този велик отбор, трябва да осъзнаеш къде се намираш..
Брато, Дани Димов е едно от най-надъханите и сериозни момчета в отбора, нека не го нападаме точно него
Само Левски!
Билетите са взети, настроението е добро - довечера мощно "Левски шампион"! 
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Laetitia написа:Билетите са взети, настроението е добро - довечера мощно "Левски шампион"!
Те това е
Само Левски!