Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот mistreated » 20 май 2013 13:09

Аз не мисля, че Милиев и Димов са някаква класа. Напротив. 5 пъти бяха надбягвани от футболистите на Лудогорец оня ден. 2 пъти ги спряха с жълти картони и още 3 пъти разградчани излизаха сами срещу Илиев. И това срещу български отбор.
Подобни неща имаше и срещу Миньор, ЦСКА, Берое, да не говорим срещу Литекс и Ботев ПД.
В Европа с тези защитници ще е доста по-трагично положението.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 май 2013 13:09

zlatan написа:Левски има играчи не е нужно всеки полусезон да махаме 5-6 и да идват нови такива.
Последния мач някой да коментира Милиев-аааа, изкърти ги най-добрия беше отзад.
Той и Димов са перфектни отзад,Везалов не е харесван от Митов не знам защо?
От дясно задължително да се взема бек-това момче от Стара Загора е много добре(не помня името му)
От ляво горе -долу сме добре.
В средата задължително трябва да дойде класа,ама истинска класа.
Нападател на 1000% да се взема.

Според мен Прохазка,Василев,Йовов,и Гаджев няма да останат в Левски./

Тоест нужни са ни точно три имена не повече.

1.Милиев беше ТРАГИЧЕН!!!Подминаваха го като спрял влак!Да не говорим за далечните му "извеждащи" шутове.Нищо общо с този Милиев,който дойде от Локо Пд!!!
Не че с Димов беше по-различно,де...
2."Момчето" се казва Пл.Крумов.
Последна промяна от blue avalanche на 20 май 2013 13:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 май 2013 13:12

Der Schmarotzer написа:
konvoec написа:Нека остане Ангелов, ама не да се гради състава около него. В закучени мачове, където трябва малко мисъл, може да е от полза, особено в центъра на терена. Срещу Сараево беше трагичен, просто вече е много бавен (никога не е блястял с бързина). Ако няма пари за качествена селекция, по-добре да остане, лично мнение. Не мисля, че за без парички ще вземем някой много по-добър... По-добре да инвестираме в защитници.

Да започнат да налагат Вутов и евентуално близнетата. Какво чакат още? Мисли ли някой, че тук ще дойде играч с по-голяма класа от Вутов? Михелич, ако остане, Вутов, Велев, Д. Димов, евентуално Гаджев и Пелето като резерви, защо са ви други играчи в средата на терена? Меси или Иниеста няма да дойдат. Трябва им само един треньор, който не се плаши от сянката си. Дано Митов се окаже такъв, ако го оставят да работи. Освен това трябват двама класни, ама много класни защитници, които да четат играта, и един нападател, ако Гари, разбира се остане, щото ако се продаде Гари ще трябват още не 1, а 2 класни нападатели.

Не знам...Все ми се иска да имаме един майстор на паса.Включително и на дългия-през целия терен!!!А нито Вутов,нито Цоневи са такива.Засега...

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 20 май 2013 13:24

zlatan написа:Тоест нужни са ни точно три имена не повече.

Тези три имена аз ги виждам така: 1.Централен защитник, като ще играе в тандем с Димов, а един от Милиев, Везалив и Ели да бъде освободен. 2.Опорен халф за партньор на Велев в средата-Йовов спира с футбола и ще заеме неговото място. Пелето ще остане за резерва, може би и Прохазка. 3. Атакуващ халф - Михелич за мен не става или поне не и за титуляр. Не се запомни с нищо, нито едно извеждащо подаване, нито един читав удар към вратата, нищо. Вутов трябва все по-често да започне да играе на тази позиция, но едва ли ще е готов за титуляр още от сега. Това са постовете на които ще трябват играчи с висока класа за да се вдигне нивото. Освен тях може да се помисли за десен бек, който да е някое младо момче и първоначално да бъде една добра алтернатива на Мюлдер, а в последствие да го наследи на този пост. Още едно крило вместо М.Василев, който явно няма класата за Левски за да се засили конкуренцията там, още повече ако и Рамос напусне, както се говори напоследък. Нападател ще ни трябва ако някой от сегашните напусне, което не ми се вярва да се случи.

Някой има ли информация какво се случи с Пипадийн в Киево? Записал ли е някакви мачове за първия отбор?

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 май 2013 13:56

blue avalanche написа:
zlatan написа:Левски има играчи не е нужно всеки полусезон да махаме 5-6 и да идват нови такива.
Последния мач някой да коментира Милиев-аааа, изкърти ги най-добрия беше отзад.
Той и Димов са перфектни отзад,Везалов не е харесван от Митов не знам защо?
От дясно задължително да се взема бек-това момче от Стара Загора е много добре(не помня името му)
От ляво горе -долу сме добре.
В средата задължително трябва да дойде класа,ама истинска класа.
Нападател на 1000% да се взема.

Според мен Прохазка,Василев,Йовов,и Гаджев няма да останат в Левски./

Тоест нужни са ни точно три имена не повече.

1.Милиев беше ТРАГИЧЕН!!!Подминаваха го като спрял влак!Да не говорим за далечните му "извеждащи" шутове.Нищо общо с този Милиев,който дойде от Локо Пд!!!
Не че с Димов беше по-различно,де...
2."Момчето" се казва Пл.Крумов.

я сега си спомни ситуацията с Кишада когато финтира Мюлдер иииииииииии,кой блокира удара му.
Не е сериозно блу,да казваш че е бил трагичен,но аз уважавам твоето мнение.
Не искам отново 7-8 нови няма да стане така.
Според мен са нужни трима и по-горе съм ги изброил.
Крумов от Берое много ми хареса в мачовете срещу нас и чорбата.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 май 2013 14:04

Левски с рекорд по късни победи

Ако стане шампион, Левски ще постави рекорд по най-много спечелени мачове в последната минута. „Сините" победиха с попадения в самия край ЦСКА (2:1), Миньор (2:1) и Лудогорец (1:0). В първите два двубоя Левски вкара победните си голове в 90-ата минута, а срещу „орлите" единственото им попадение падна дори след изтичането на редовното време.

От всичките шампионски сезони от 1949 година насам има само още един, в който Левски има 3 победи с решаващи късни голове. Става дума за първенството през 1969/70 година. Тогава обаче две от тези попадения са преди 90-ата минута и едно както сега - след нея. Другата съществена разлика е, че два от тези мачове са през есента, а не както сега - и трите през пролетта. В споменатия сезон Левски побеждава Академик с 2:1 на 14 септември 1969 година с победен гол на Георги Аспарухов в 91-вата минута. След това идва ред на Спартак (Пл) с решаващо попадение на Добромир Жечев в 89-ата минута. На 14 март 1970 година е последната за сезона победа в последните секунди. Левски надиграва Марица с 1:0 с попадение на Никола Котков в 89-ата минута.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 май 2013 14:12

zlatan написа:я сега си спомни ситуацията с Кишада когато финтира Мюлдер иииииииииии,кой блокира удара му.
Не е сериозно блу,да казваш че е бил трагичен,но аз уважавам твоето мнение.
Не искам отново 7-8 нови няма да стане така.
Според мен са нужни трима и по-горе съм ги изброил.
Крумов от Берое много ми хареса в мачовете срещу нас и чорбата.

Я си спомни ситуацията,когато Марселиньо мина край Милиев все едно,че го нямаше и после Милиев 5 мин. го дърпаше за фланелката,за да го събори...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 май 2013 14:29

Ако не вземат класен нападател, да си връщаме Арс и да махаме тоя карвальо.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 20 май 2013 14:48

Моля, нека не влизаме в спор за Милиев, че малко ми трябва да вдигна кръвното. Освен това ще си пропилея един ден, за да докажа колко некадърен и ненужен е. Видео материал не се признавал в съда, обаче за спора ще се признае. Последният му мач не беше толкоз зле, въпреки че пак си изпуска хората. За щастие спря откъсващ се играч на Лудогорец с цената на жълт картон. Този мач - приличен, другите? Този и Ели искам да ги забравя възможно най-скоро...

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 20 май 2013 14:57

Изживяхме една фантастична нощ! Една истинска вечер! На истински емоции, на истински чувства, на истинска, споделена радост, на истинска любов... Нещо различно от пошлостта, измамата, демагогията и низките страсти и хора в дневния ред на случващото се в тази клета държава. Отново "Левски" ни накара да полетим в безвремието, да забравим за миг проблемите, да се почувстваме хора, щастливи хора в своя дом!
Благодарим ви! Благодарим ви от сърце! Благодарим на всички за характера, за волята, за духа, за това, че превъзмогнахте изтощението, умората, за това, че не се предадохте, а се бихте и победихте за "Левски"! До последен дъх...
Благодарим на Николай Митов, Елин Топузаков, Мариян Христов, Дани Боримиров, на всички на терена, на всички на резервната скамейка, на всички по трибуните, на всички пред екраните. На всички вас, които бяхте на Герена и на всички вас, които не успяхте, защото животът ви е запокитил някъде по света, но винаги сте били и винаги ще бъдете от "Левски". До последен дъх...
Устояхме и успяхме заедно! Устояхме на мерзостите, интригите, омразата, лъжите, калта, устояхме... Снощи бяхме много, заедно и силни, а ревът и пламъците от Герена се чуваха и виждаха и извън София. И никой не се предаде, и никой не се отказа... до последен дъх!
Но имаше и моменти, в които беше трудно, много трудно, а надежда не се виждаше. Тогава бяхме малко, но никога не изгубихме вяра в "Левски". Следвахме го навсякъде, с болка и свито сърце, но навсякъде. Предано... За тези хора, дълбок поклон!
Един призив към всички вас: "Ако се гордеете с великите победи, не се крийте след загубите!" Единствено от нас зависи, да сме всеки мач 15 000 на Герена! Защото "Левски" се подкрепя и в добро, и в лошо! Защото левскар да ти казват, е дума голяма, левскар да си, батко, е чест!
Остава ни една последна крачка. В събота, отново там, в долината на глинените гърнета!
Да вдигнем шампионската титла! Да живее победата! Да живее "Левски"! До последен дъх...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Левски”