Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Neron » 20 май 2013 01:49

Левски-Славия задължително на Васил Левски. Ще бъде тъпо да спечелим първа титла от 4 години пред 12-13 хиляди. Аз ще направя всичко възможно да присъствам но разстоянието и финансите са проблем за съжаление.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 май 2013 08:52

Ръководството на „Левски“ ще задейства специална клауза в договора на Станислав Ангелов за неговото удължаване. Така от „Герена“ ще се отблагодарят на Пелето, който вкара победния гол срещу Лудогорец, който се оказва с цената на титлата.

Пелето се завърна в „Левски“ миналото лято. Универсалният играч премина на „Герена“ като свободен агент и подписа договор за 1+1 години. Оставането на Ангелов на „Герена“ за втората година от договора обаче изглеждаше малко вероятно, когато влезе в конфликт с предишния треньор Илиан Илиев.

Той дори беше временно отстранен от отбора и тренираше самостоятелно. В този период дори беше решено договорът му да бъде прекратен след края на първенството. Станислав Ангелов обаче дочака своя реванш срещу Лудогорец. Затова и ръководството ще се реваншира към него.

„Направо искахме да изядем съперниците. Все още обаче не съм наясно с бъдещето си. Несериозно е да ме питате дали желая да остана. Естествено, че искам“, заяви Пелето след мача с Лудогорец.

Йовов №2???

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 20 май 2013 08:57

[center]
Майкъла -"Левски печели мачовете си, защото феновете винаги са зад тях и ги подкрепят. Именно поради тази причина победиха Лудогорец в последните минути. Много е просто - ЦСКА няма публика и затова не може да побеждава във всеки мач.
[/center]
:mrgreen: Това го знае всяко хлапе! Тотално унижени!!! :twisted: :)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 20 май 2013 09:00

blue avalanche написа:
Ръководството на „Левски“ ще задейства специална клауза в договора на Станислав Ангелов за неговото удължаване. Така от „Герена“ ще се отблагодарят на Пелето, който вкара победния гол срещу Лудогорец, който се оказва с цената на титлата.

Пелето се завърна в „Левски“ миналото лято. Универсалният играч премина на „Герена“ като свободен агент и подписа договор за 1+1 години. Оставането на Ангелов на „Герена“ за втората година от договора обаче изглеждаше малко вероятно, когато влезе в конфликт с предишния треньор Илиан Илиев.

Той дори беше временно отстранен от отбора и тренираше самостоятелно. В този период дори беше решено договорът му да бъде прекратен след края на първенството. Станислав Ангелов обаче дочака своя реванш срещу Лудогорец. Затова и ръководството ще се реваншира към него.

„Направо искахме да изядем съперниците. Все още обаче не съм наясно с бъдещето си. Несериозно е да ме питате дали желая да остана. Естествено, че искам“, заяви Пелето след мача с Лудогорец.

Йовов №2???

За съжаление така ще е. Май, май пари за селекция няма да има и при това положение ще трябва да си оставим по-голямата част от сегашните играчи. За мен тук правилното решение бе "Благодарим ти Пеле и довиждане" и да му предложат евентуално някаква работа в щаба, при юношите и така. Един гол обаче заличава цялостното му представяне през сезона. Заради 1 гол привлякохме и М.Василев и кой ли още не. Дано поне се отървем от Старокин и Милиев.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 20 май 2013 09:21

Neron написа:Левски-Славия задължително на Васил Левски. Ще бъде тъпо да спечелим първа титла от 4 години пред 12-13 хиляди. Аз ще направя всичко възможно да присъствам но разстоянието и финансите са проблем за съжаление.

Съгласен съм, но едва ли някой ще си мръдне и пръста относно този казус.. Дано дойдеш, за да се насладиш изцяло на 27-та, защото всеки фен на Левски го заслужава.

Само Левски !

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 20 май 2013 11:06

Нека остане Ангелов, ама не да се гради състава около него. В закучени мачове, където трябва малко мисъл, може да е от полза, особено в центъра на терена. Срещу Сараево беше трагичен, просто вече е много бавен (никога не е блястял с бързина). Ако няма пари за качествена селекция, по-добре да остане, лично мнение. Не мисля, че за без парички ще вземем някой много по-добър... По-добре да инвестираме в защитници.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 20 май 2013 12:30

konvoec написа:Нека остане Ангелов, ама не да се гради състава около него. В закучени мачове, където трябва малко мисъл, може да е от полза, особено в центъра на терена. Срещу Сараево беше трагичен, просто вече е много бавен (никога не е блястял с бързина). Ако няма пари за качествена селекция, по-добре да остане, лично мнение. Не мисля, че за без парички ще вземем някой много по-добър... По-добре да инвестираме в защитници.

Да започнат да налагат Вутов и евентуално близнетата. Какво чакат още? Мисли ли някой, че тук ще дойде играч с по-голяма класа от Вутов? Михелич, ако остане, Вутов, Велев, Д. Димов, евентуално Гаджев и Пелето като резерви, защо са ви други играчи в средата на терена? Меси или Иниеста няма да дойдат. Трябва им само един треньор, който не се плаши от сянката си. Дано Митов се окаже такъв, ако го оставят да работи. Освен това трябват двама класни, ама много класни защитници, които да четат играта, и един нападател, ако Гари, разбира се остане, щото ако се продаде Гари ще трябват още не 1, а 2 класни нападатели.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 май 2013 12:43

terata написа:
blue avalanche написа:

Йовов №2???

За съжаление така ще е. Май, май пари за селекция няма да има и при това положение ще трябва да си оставим по-голямата част от сегашните играчи. За мен тук правилното решение бе "Благодарим ти Пеле и довиждане" и да му предложат евентуално някаква работа в щаба, при юношите и така. Един гол обаче заличава цялостното му представяне през сезона. Заради 1 гол привлякохме и М.Василев и кой ли още не. Дано поне се отървем от Старокин и Милиев.

добре терра не е ли добре да имаме поне един като него,ясно ни е на всички че няма да е титуляр,но в напечени ситуации може да е нужен.
Говори се упорито че ще връщаме Ст.Генчев през лятото.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 май 2013 12:49

Левски има играчи не е нужно всеки полусезон да махаме 5-6 и да идват нови такива.
Последния мач някой да коментира Милиев-аааа, изкърти ги най-добрия беше отзад.
Той и Димов са перфектни отзад,Везалов не е харесван от Митов не знам защо?
От дясно задължително да се взема бек-това момче от Стара Загора е много добре(не помня името му)
От ляво горе -долу сме добре.
В средата задължително трябва да дойде класа,ама истинска класа.
Нападател на 1000% да се взема.

Според мен Прохазка,Василев,Йовов,и Гаджев няма да останат в Левски./

Тоест нужни са ни точно три имена не повече.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 20 май 2013 13:01

zlatan написа:добре терра не е ли добре да имаме поне един като него,ясно ни е на всички че няма да е титуляр,но в напечени ситуации може да е нужен.
Говори се упорито че ще връщаме Ст.Генчев през лятото.

Ми няма лошо да остане, но само за резерва. ;) А при това положение Генчев е излишен. Няма смисъл от двама прехвърлили отдавна 30-те години играчи за един пост. За там според мен сигурен е Велев, голямо израстване има в тва момче. Има още какво да чисти от играта си, но има сериозен потенциал в него.

zlatan написа:Последния мач някой да коментира Милиев-аааа, изкърти ги най-добрия беше отзад.
Той и Димов са перфектни отзад,Везалов не е харесван от Митов не знам защо?

Златане, бързо забравяш, недей така. Да, факт е че Милиев изигра нелош мач, обаче преди това? Едно първенство не е само в 1 мач. Милиев си е слаб по дефоулт и 1 силен мач няма да промени мнението ми за него както и предполагам на повечето фенове на Левски. Иначе донякъде имаше логика в неговото пускане вместо Везалов. Везалов и Димов са еднотипни футболисти, тромави са, бавни и двамата заедно щяха да се далеч по-лесна плячка за нападателите на лудогорието. Милиев малко от малко е по-пъргав и подвижен, така че логично беше той да е партньор при отсъствието на Ели. Ма като цяло обаче, в защита си ни трябва не 1 а двама централни бранители.

Върни се в “Левски”