Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот tevez » 02 окт 2011 20:12

Браво на Гонзо,че остави това менте Калво на пейката и най-накрая пусна Христов и му даде шанс.
Затова няма как да не му кажа евала.

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 02 окт 2011 20:14

аз кво ви казах че ще разглобим Локото ?! искам от сега нататък да ме слушате и пълна подкрепа и доверие към ръководството и треньора
Изображение

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 02 окт 2011 20:18

TB1957 написа:аз кво ви казах че ще разглобим Локото ?! искам от сега нататък да ме слушате и пълна подкрепа и доверие към ръководството и треньора

:lol: :lol: :lol: Само ако ми плащаш ще ти вярвам :lol: Тодоре

Lochsof
Контакти:

Мнениеот Lochsof » 02 окт 2011 21:26

TB1957 написа:аз кво ви казах че ще разглобим Локото ?! искам от сега нататък да ме слушате и пълна подкрепа и доверие към ръководството и треньора

Ха тъи, ми ний кво, докато си собственик - щем нещем ша та търпим :o
Археолози: Ракията е българско изобретение ! Батков: "Гонзо е нашият Димитър Пенев"

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 окт 2011 23:40

Levski 1914 написа:Точно това имах предвид като казах за странните смени на Кокала, Вили, Ратко, Ясен и т.н. Тези смени донесоха на клуба нови проблеми, нов хаос! Наско и Мъри си имат своята голяма вина към всичко станало в клуба след тях, защото нито веднъж не си отвориха устата, за да кажат с думи прости какво става в Левски! Единственият, който си позволи да критикува Батков, беше Борето, но го направи след като напусна клуба! И неговите критики се свеждаха само и единствено до общи приказки, без да каже нищо съществено и важно. Колкото до "Казанската афера" - за нея носи отговорност и вина само Батков!

а защо ГИ не звънна до руската федерация и от там да му кажат,че това е измама,толкова е просто

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 окт 2011 23:45

гугугугуугууггу

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 03 окт 2011 08:01

milen.hristov написа:
Levski 1914 написа:Точно това имах предвид като казах за странните смени на Кокала, Вили, Ратко, Ясен и т.н. Тези смени донесоха на клуба нови проблеми, нов хаос! Наско и Мъри си имат своята голяма вина към всичко станало в клуба след тях, защото нито веднъж не си отвориха устата, за да кажат с думи прости какво става в Левски! Единственият, който си позволи да критикува Батков, беше Борето, но го направи след като напусна клуба! И неговите критики се свеждаха само и единствено до общи приказки, без да каже нищо съществено и важно. Колкото до "Казанската афера" - за нея носи отговорност и вина само Батков!

а защо ГИ не звънна до руската федерация и от там да му кажат,че това е измама,толкова е просто

Защо Гонзо не се е обадил не знам, но преди малко направих проверка за хронологията на скандала и ето на какво попаднах:

1. Началото. Собственикът на Левски Тодор Батков получава няколко обаждания от човек, представящ се за служител на Рубин (Казан), който иска среща с него. Исканата среща наистина се провежда в офиса на адвокат Батков. Става въпрос колко пари са готови да броят Рубин и за кои играчи става въпрос. Сумата е огромна, явно над $4 млн., което личи от получения факс.
2. Сряда, 16 септември. Тодор Батков не се качва в чартъра за Валенсия. Там обаче е почти цялото ръководство на Левски. В разговорите с руснаците се включват и мениджърите Петьо Заберски и Николай Жейнов
3. Четвъртък, 17 септември. Левски губи от Виляреал. След мача набелязаните играчи са уведомени за интереса към тях. Личните условия ги задоволяват и приемат да бъдат продадени. Спортният директор Георги Иванов и треньорът Ратко Достанич също дават съгласие за трансфера.
4. Петък, 18 септември. "Сините" се прибират у нас в 16,10 часа. Паспортите на всички са прибрани, за да им бъдат извадени експресни визи. Факсът от Москва спомага за това. По-късно в офиса на ул. "Тодорини кукли" 47 играчите още веднъж се запознават с условията по договорите си. Лъчезар Танев участва в изготвянето на този на клиента си Живко Миланов.
5. Събота, 19 септември. В 11 часа с полет през Прага карето отпътува за Москва, заедно с тях е и Николай Жейнов

Очевидно по време на "преговорите" Гонзо не е бил в България и не е участвал в тях! На него му е съобщено в последния момент, т.е. след мача с Виляреал. От цялата тази хронология се вижда, че е виновен Батков и хората около него (Заберски и Жейнов)
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

OGi
Контакти:

Мнениеот OGi » 03 окт 2011 08:31

Ами да,бях сигурен че от президента на клуба(без значение как се казва) зависи физическата подготовка на играчите,той е човека който трябва да реши проблема с импотентността ни при изпълнение на корнери и статични положения,да наложи определен стил на игра......не ме разбирайте грешно,и аз боготворях футболиста Гонзо,но е очевадно че е некомпетентен треньор.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 03 окт 2011 09:04

апФ още ли я има тази тема? Ясно е, че Гонзо не е най-добрия треньор на света! Ясно е, че за много по-малко са си тръгвали много по-добри треньори от Г.И. Това са факти! Но излиза, че някои хора искат повече, той да се провали и те да се окажат "прави", а не да успее(успеели, той успява и ЛЕВСКИ). Гонзо по някаква причина ще изкара сезона (освен, ако чорбата не ни бият с разлика) и вместо да се надяваме да се проваля всеки мач за да го махнат ае да подкрепяме ПФК ЛЕВСКИ СФ, остават 22 кръга и ще си ходи(ако се сбъдне бленувания провал)!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 03 окт 2011 09:36

OGi написа:Ами да,бях сигурен че от президента на клуба(без значение как се казва) зависи физическата подготовка на играчите,той е човека който трябва да реши проблема с импотентността ни при изпълнение на корнери и статични положения,да наложи определен стил на игра......не ме разбирайте грешно,и аз боготворях футболиста Гонзо,но е очевадно че е некомпетентен треньор.

Може да се каже, че зависи от президента! Ако не пряко, то поне косвено, защото президентът решава кой да бъде спортен директор и треньор! Към този момент Гонзо ни е треньор, и ако искаш да подкрепяш отбора, го прави...ако не искаш се присъединявай към хората, които стискат палци да падаме, за да може да се махне Георги Иванов!...като гледам не са малко...
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Върни се в “Левски”