blue avalanche написа:santiliana написа: Понеже стана дума за вариант за спортен директор, ще кажа само няколко имена от легендарните БГ футболисти:
Николай Илиев
Емил Спасов
Павел Панов
Наско Сираков
Кирил Ивков
Петър Александров
Андрей Желязков...
и още безкрайно много други (не само бивши играчи) достойни и кадърни личности, способни да ръководят спортно-технически Левски София...
Н.Илиев беше в управлението на клуба.Да си го запомнил с нещо???
П.Александров къде се е доказал като спортен директор?Или в Левски ще се научи...
Моите уважения към К.Ивков,но,първо е на преклонна възраст,второ-за да си спортен директор трябва да си нахакан тепигьоз."Меката интелигентност" там не върви.
Пък и доста време беше начело на школата.Не съм го запомнил с някакви постижения.
Изобщо,тези,дето си ги изброил дали искат да са директори в Левски???
Или щом е за Левски-всички искат???
Също не съм съгласен с този списък. От изброените според мен става само Желязков и то на първо време, докато се намери някой по-кадърен, на останалите им е минало времето - Павката и Ивков са доста стари за тази длъжност, Ники има здравословни проблеми, Емо няма доста от качествата за това, НСПП-то го видяхме как се работи в тези условия и без кумеца си, Александров не е доказал с нищо, че става....