Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот Der Schmarotzer » 12 авг 2015 17:06

blue avalanche написа:
santiliana написа: Понеже стана дума за вариант за спортен директор, ще кажа само няколко имена от легендарните БГ футболисти:
Николай Илиев
Емил Спасов
Павел Панов
Наско Сираков
Кирил Ивков
Петър Александров
Андрей Желязков...
и още безкрайно много други (не само бивши играчи) достойни и кадърни личности, способни да ръководят спортно-технически Левски София...

Н.Илиев беше в управлението на клуба.Да си го запомнил с нещо???
П.Александров къде се е доказал като спортен директор?Или в Левски ще се научи...
Моите уважения към К.Ивков,но,първо е на преклонна възраст,второ-за да си спортен директор трябва да си нахакан тепигьоз."Меката интелигентност" там не върви.
Пък и доста време беше начело на школата.Не съм го запомнил с някакви постижения.
Изобщо,тези,дето си ги изброил дали искат да са директори в Левски???
Или щом е за Левски-всички искат???

Също не съм съгласен с този списък. От изброените според мен става само Желязков и то на първо време, докато се намери някой по-кадърен, на останалите им е минало времето - Павката и Ивков са доста стари за тази длъжност, Ники има здравословни проблеми, Емо няма доста от качествата за това, НСПП-то го видяхме как се работи в тези условия и без кумеца си, Александров не е доказал с нищо, че става....
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 12 авг 2015 18:34

За директора, толкова ли е трудно да се обяви конкурс, като във всяка нормална компания, със изисквания, туй-онуй; после се интервюират кандидатите за концепцията им и т.н., и се избира най-доброто. Ама въобще не е сложно. Но ми се струва, че тава година предсатвнето няма да е хич лошо и Гонзо ще се закрепи.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 12 авг 2015 19:51

tiamat написа:За директора, толкова ли е трудно да се обяви конкурс, като във всяка нормална компания, със изисквания, туй-онуй; после се интервюират кандидатите за концепцията им и т.н., и се избира най-доброто. Ама въобще не е сложно. Но ми се струва, че тава година предсатвнето няма да е хич лошо и Гонзо ще се закрепи.

Извинявай ,но ме разсмя , без лоши помисли.
Имаш предвид, че няма да изпаднем ли? :roll:

"Гонзо: Доволен съм от старта ни..." :shock:
Последна промяна от Мистри на 12 авг 2015 20:30, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 12 авг 2015 20:21

Ако представянето "няма да е хич лошо" (това бих го приел при класиране за евротурнирите) последната заслуга ще е на Гонзо, а първата на Стоев.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 14 авг 2015 08:55

Аниете иска да се върне в Левски
"Испанският футболист Антонио Аниете, който направи фурор с екипа на Левски през миналия сезон и стана голмайстор на "А" група, сензационно пожела да се завърне на "Герена". Той лично е потърсил контакт с шефовете на "сините" и е споделил, че е готов отново да заиграе за Левски при условията, които му бяха предложени в края на миналия сезон. По неофициални данни става въпрос за 12 хиляди евро месечна заплата плюс бонуси при постигане на добри резултати.
След загубения финал за Купата на България срещу Черно море, Аниете реши да потърси късмета си другаде. Той обаче до момента не може да си намери нов отбор. Интерес към него имаше от клубове от Серия "А" и Серия "Б" в Италия, но така и не успяха да се споразумеят и именно това е причината испанецът да се замисли за връщане на "Герена".
Аниете бе един от любимците на "сините" фенове през миналия сезон и новината за евентуалното му завръщане със сигурност ще се приеме добре от привържениците. Тепърва обаче ще се водят преговори по въпроса и ще стане ясно дали този трансфер ще се осъществи."
"7 дни спорт" и http://www.sportal.bg/news.php?news=561695

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 14 авг 2015 08:56

Дано се върне Аниетича, чудесно би било.
Само Левски!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 авг 2015 09:06

АНИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕТЕ, АНИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕТЕ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 14 авг 2015 09:31

Отдавна не вярвам в чудеса.
Според мен е вестникарска партенка.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 14 авг 2015 09:36

Аз не го искам. Средата на терена вече е бетон и това значи Цонев да стане пак твърда пейка. Единствено като централен нападател може да играе, но тогава за какво взехме тия двамата. И заплатата му е висока. Уважавам го, но Левски не е цирк

Върни се в “Левски”