Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот Middlesbrough » 01 юли 2014 09:55

TristaNNN написа:
memnto написа:Важно ли ти е много?

memnto написа:Да. :oops:

Ами щом ти е толкова важно, прочети новините в нета. Може и вестник да си купиш.[/quote]
:lol: :lol: :lol:

Офтопик:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 01 юли 2014 10:58

Националният халф Владимир Гаджев остава на Герена. Предстои последен разговор между него и фактор в клуба, но всичко е по-скоро формалност.

Двете страни имаха споразумение, да изчакат до края на юни и ако Гаджев не получи желана от него оферта от чужбина, да остане в Левски.

Полузащитникът имаше доста предложения, но те не бяха по вкуса му, защото футболистът иска да играе в силно първенство. Очаква се днес той да подпише за още един сезон с родния си клуб и да започне подготовка със сините в Правец

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 юли 2014 11:00

Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 01 юли 2014 11:01

Левски ще представи отбора си за новия сезон на 12 юли. За тогава е планирана контрола на стадион "Георги Аспарухов". Засега най-вероятно съперник в нея ще е новакът в "А" група Хасково. В този тим играе бившият нападател на "сините" Емил Ангелов.

Проверката ще е генерална репетиция за старта на първенството. "Сините" започват в него с домакинство на Локомотив Пловдив. БФС обаче още не е обявил на коя дата ще е двубоя. Със сигурност обаче мачът ще се играе на електрическо осветление.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 01 юли 2014 11:26

Имаше един ваш потребител тук, който твърдеше, че го искали били от много места. Е кво стана - пак при вас?
Аз като го питах тогава от къде са го искали, той си мислеше, че се заяждам.
Ето, не се заяждам, но къде отиде? :geek:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 юли 2014 11:29

memnto написа:Имаше един ваш потребител тук, който твърдеше, че го искали били от много места. Е кво стана - пак при вас?

Това, че в момента Гаджев е пак при нас, в никакъв случай не изключва възможността да са го искали от много места, нали драги армеецо? Може да не е бил удовлетворен от другите оферти, може да не му допада климата в Англия, а може да има и куп други обстоятелства, за които ние няма как да знаем, нали?
Офтопик:
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 юли 2014 11:32

Аз чух за интерес от Турция, Китай, Дженоа, Лудогорец и Ботев. В последните два е ясно, но в Дженоа защо не? Той, ако си мисли, че ще го поиска Леверкузен- нещо се е объркал.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 01 юли 2014 11:33

memnto написа:Имаше един ваш потребител тук, който твърдеше, че го искали били от много места. Е кво стана - пак при вас?

Те го искаха, ама той не ги искаше. А бадемчето нали оставаше или какво стана :?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 01 юли 2014 11:39

konvoec написа:

Те го искаха, ама той не ги искаше. А бадемчето нали оставаше или какво стана :?

Той иска, ама изрусения хомосексуалист се дърпа. ;)
TristaNNN написа:

Това, че в момента Гаджев е пак при нас, в никакъв случай не изключва възможността да са го искали от много места, нали драги армеецо? Може да не е бил удовлетворен от другите оферти, може да не му допада климата в Англия, а може да има и куп други обстоятелства, за които ние няма как да знаем, нали?

Не изключва разбира се. Просто попитах тогава от къде са го искали наистина, като изключим вестникарските партенки.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 юли 2014 11:43

memnto написа:Не изключва разбира се. Просто попитах тогава от къде са го искали наистина, като изключим вестникарските партенки.

Ами за голяма жалост понякога се налага да четем и партенки. Впрочем, във вашия подфорум има един дето пишел на Бадема във ФБ, та може да го помолиш да разучи. Предполагам, че Гаджев и Гъргоров се имат покрай национлания, та Бадема сигурно ще си каже какво знае :roll:
Офтопик:
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:

Върни се в “Левски”