TristaNNN написа:memnto написа:Важно ли ти е много?
memnto написа:Да.
Ами щом ти е толкова важно, прочети новините в нета. Може и вестник да си купиш.[/quote]
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
TristaNNN написа:memnto написа:Важно ли ти е много?
memnto написа:Да.

Националният халф Владимир Гаджев остава на Герена. Предстои последен разговор между него и фактор в клуба, но всичко е по-скоро формалност.
Двете страни имаха споразумение, да изчакат до края на юни и ако Гаджев не получи желана от него оферта от чужбина, да остане в Левски.
Полузащитникът имаше доста предложения, но те не бяха по вкуса му, защото футболистът иска да играе в силно първенство. Очаква се днес той да подпише за още един сезон с родния си клуб и да започне подготовка със сините в Правец
Левски ще представи отбора си за новия сезон на 12 юли. За тогава е планирана контрола на стадион "Георги Аспарухов". Засега най-вероятно съперник в нея ще е новакът в "А" група Хасково. В този тим играе бившият нападател на "сините" Емил Ангелов.
Проверката ще е генерална репетиция за старта на първенството. "Сините" започват в него с домакинство на Локомотив Пловдив. БФС обаче още не е обявил на коя дата ще е двубоя. Със сигурност обаче мачът ще се играе на електрическо осветление.
memnto написа:Имаше един ваш потребител тук, който твърдеше, че го искали били от много места. Е кво стана - пак при вас?
Аз като го питах тогава от къде са го искали, той си мислеше, че се заяждам.
Ето, не се заяждам, но къде отиде?
memnto написа:Имаше един ваш потребител тук, който твърдеше, че го искали били от много места. Е кво стана - пак при вас?
konvoec написа:memnto написа:Имаше един ваш потребител тук, който твърдеше, че го искали били от много места. Е кво стана - пак при вас?
Те го искаха, ама той не ги искаше. А бадемчето нали оставаше или какво стана
TristaNNN написа:memnto написа:Имаше един ваш потребител тук, който твърдеше, че го искали били от много места. Е кво стана - пак при вас?
Това, че в момента Гаджев е пак при нас, в никакъв случай не изключва възможността да са го искали от много места, нали драги армеецо? Може да не е бил удовлетворен от другите оферти, може да не му допада климата в Англия, а може да има и куп други обстоятелства, за които ние няма как да знаем, нали?
memnto написа:Не изключва разбира се. Просто попитах тогава от къде са го искали наистина, като изключим вестникарските партенки.
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent, drvasko98, futbolqga и 14 госта