Емигрант 45 написа:Урко,само една малка реплика и спирам,а аз съм СИГУРЕН,че всички фенове на измисленото четрибуквие са КОМУНИСТИ!!!
+ 1914
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Емигрант 45 написа:Урко,само една малка реплика и спирам,а аз съм СИГУРЕН,че всички фенове на измисленото четрибуквие са КОМУНИСТИ!!!
Мразя да ми ползват отбора за подобни неща.
джони написа:кмета на Монтана го каза преди няколко дена как държавните отбори на Левски,Цска,Славия,Локо сф и Берое ще увиснат след изборите
Daniel Levski написа:Браво, това ме прави още по-горд,че съм Левскар. Трябва да се даде отпор на новата тройна коалиция бсп-дпс-атака
LordSirAlexFerguson написа:milen.hristov написа:doktora25 написа:Нямам думи! Позор! Продажници!
По време на тройната коалиция Левски играеше в ШЛ и радваше с играта си, а ГЕРБ ни докара само Иво Тонев, "другите начини", гътнаха ни стадиона и една голяма НУЛА във всички отношения.
Е така е,,друго си е министъра да ти човек без трудов стаж, и да не с е събличал по шорти дори по физическоЗначи викаш да се гласува за циганина Костоффф,който разруши 3000 работещи завода,и разуши България,за десетилетия напред
Pupper_ написа:Иронично казано: "Идеално, тъкмо си търсех причина, да НЕ глсувам за ГЕРБ"
Политиката няма място във футбола! Това е спорт, не кебапчийница!
bilyaletdinov написа:Кой мислещ левскар ще се повлияе за кого да гласува от подобно декларация. Българите за съжаление в мнозинството си сме глупави хора и отново ще дадем гласа за хора, които за 4 години показаха, че са способни единствено да говорят лъжи и празни обещания..Халал да са ни
Потребители, разглеждащи този форум: metodito, vvessel и 167 госта