Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Re: НКП на Левски отново със "странна"декларация.

Мнениеот Daniel Levski » 09 май 2013 15:50

Емигрант 45 написа:Урко,само една малка реплика и спирам,а аз съм СИГУРЕН,че всички фенове на измисленото четрибуквие са КОМУНИСТИ!!! :)

+ 1914

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 09 май 2013 15:51

Мразя да ми ползват отбора за подобни неща. :evil:

И аз така,странно но като гледам декларацията на фенклуба се сещам за един рефрен от преди 90та година,а именно ''Левски беше силен когато беше цивилен''.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 09 май 2013 15:58

джони написа:кмета на Монтана го каза преди няколко дена как държавните отбори на Левски,Цска,Славия,Локо сф и Берое ще увиснат след изборите

Много лъжете от Ботев! Каза за Берое основно, допълни Черноморец и Локо Пд! Говореше, че Славия и Локо Сф ще играят пред 100 човека. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 09 май 2013 15:59

Отдавна беше ясна връзката Гугутката->Иво Тонев-> ББ.... жалко за всички истински левскари, футболът не трябва се използва за политика :idea: Това е срам за Левски. За един месец Гугутката хвърли толкова срам и позор върху феновете на Левски, че ще мине твърде много време преди да бъде забравено.... Първо срама със фашистките лозунги на деня, който трябва да се почетат героите от априлската епопея, а сега и призивите за гласуване за Герб. Само не знам и какво толкова е дал кръга на ББ и котараците на Левски, една купена титла и купа...

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 09 май 2013 16:00

Какво ли не прави човек за пари. НКП агитира да се гласува за ГЕРБ (индиректно), а само преди няколко месеца същите тези от НКП-то ядоха бой, защото освиркваха ББ. Ходи ги разбери :roll: Самото гласуване (поне според мен), трябва да стане задължително. Така ако не друго, то поне ще се обезсмисли изборният туризъм и гласовете на тези с естествения тен няма да са от такова значение.

Що се отнася до свързването на футблоните предпочитания, с партийните такива - вие сте БОЛНИ мозъци. Никой не може да ме накара да гласувам за някого,защото видиш ли еди кой казал така.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 09 май 2013 16:02

Кой мислещ левскар ще се повлияе за кого да гласува от подобно декларация? Българите за съжаление в мнозинството си сме глупави хора и отново ще дадем гласа за хора, които за 4 години показаха, че са способни единствено да говорят лъжи и празни обещания..Халал да са ни ;)
Последна промяна от bilyaletdinov на 09 май 2013 16:06, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 09 май 2013 16:02

Daniel Levski написа:Браво, това ме прави още по-горд,че съм Левскар. Трябва да се даде отпор на новата тройна коалиция бсп-дпс-атака

Надявам се не си сериозен. Ако си... Извинявай, ама не си Левскар.

Нас трябва да ни обединява отбора. Оттам нататък един е богат, друг беден, един живее в Люлин, друг в Малко Търново, един е комунист, друг атакист, трети анархист и т.н.

Не знам как са направени нещата, но ако Левски, като клуб, е клуб на място, трябва да поиска промяна в ръководството на НКП и да пусне декларация, в която да се разграничи като клуб от последното изречение на тази декларация. Защото до последното изречение тя си е похвална дори. Вменява отговорност.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 май 2013 16:02

LordSirAlexFerguson написа:
milen.hristov написа:
doktora25 написа:Нямам думи! Позор! Продажници!
По време на тройната коалиция Левски играеше в ШЛ и радваше с играта си, а ГЕРБ ни докара само Иво Тонев, "другите начини", гътнаха ни стадиона и една голяма НУЛА във всички отношения.

Е така е,,друго си е министъра да ти човек без трудов стаж, и да не с е събличал по шорти дори по физическо

ИзображениеЗначи викаш да се гласува за циганина Костоффф,който разруши 3000 работещи завода,и разуши България,за десетилетия напредИзображение

Прав си трябва за тези които създадоха ДС (а сега мрънкат, че били подслушвани). същите тези които ходят в началото на кампаните си да палят свещи в църквите, техните бащи и дядовци гонеха вярващите и взривявали църкви, същите национализиращи земи които не са техни, и обиращи мандри

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 май 2013 16:04

Pupper_ написа:Иронично казано: "Идеално, тъкмо си търсех причина, да НЕ глсувам за ГЕРБ" :)
Политиката няма място във футбола! Това е спорт, не кебапчийница!

А не ги мисли, тия баш не са се продали за кебапчета

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 09 май 2013 16:07

bilyaletdinov написа:Кой мислещ левскар ще се повлияе за кого да гласува от подобно декларация. Българите за съжаление в мнозинството си сме глупави хора и отново ще дадем гласа за хора, които за 4 години показаха, че са способни единствено да говорят лъжи и празни обещания..Халал да са ни ;)

ако не гласувате за Герб- ББ,Сталийски(новия ви собственик и също така продуцент на "Пред банята") и Иво Тонев ще ги наврът в кучи гъз,няма да има Газпром ,както и стадион,прекалено много сте се обвързали с политика и няма излизане

Върни се в “Левски”