Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/ Без цензура!
Aз като преосмислих малко нещата и написаното напълно подкрепям тезата на литекс ,че са литекс.
DanailG написа:Aз като преосмислих малко нещата и написаното напълно подкрепям тезата на литекс ,че са литекс.
Браво на теб!
Хващайте се с подуенци под ръка и пред КАС да им обясните че грешат..
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:DanailG написа:Aз като преосмислих малко нещата и написаното напълно подкрепям тезата на литекс ,че са литекс.
Браво на теб!
Хващайте се с подуенци под ръка и пред КАС да им обясните че грешат..
![]()
![]()
Може и някой донос да напишат.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
delqnski47 написа:И, да, някой ще те чака 15 години да си търсиш парите....![]()
![]()
![]()
За всичко си има давности и срокове. На един прост имот ако за 10 години не си му плащал данъци с години или никой не си го е търсил , държавата щрака с пръст и казва ''Това е мое''.Пък ти после ходи да си го търсиш.
Тц. Аз мога да използвам чужд имот 5 години и да го придобия като добросъвестен владелец (да не знам чий е имото) или 10 като недобросъвестен (да знам на кого принадлежи), но държавата не може да придобие нищо. На това му се вика национализация, а такова чудо вече нямаме. Държавата може да те прати на съдия изпълнител да си събере данъците.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
delqnski47 написа:И, да, някой ще те чака 15 години да си търсиш парите....![]()
![]()
![]()
За всичко си има давности и срокове. На един прост имот ако за 10 години не си му плащал данъци с години или никой не си го е търсил , държавата щрака с пръст и казва ''Това е мое''.Пък ти после ходи да си го търсиш.
Тц. Аз мога да използвам чужд имот 5 години и да го придобия като добросъвестен владелец (да не знам чий е имото) или 10 като недобросъвестен (да знам на кого принадлежи), но държавата не може да придобие нищо. На това му се вика национализация, а такова чудо вече нямаме. Държавата може да те прати на съдия изпълнител да си събере данъците.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- delqnski47
- Контакти:
pomiqrat написа:delqnski47 написа:И, да, някой ще те чака 15 години да си търсиш парите....![]()
![]()
![]()
Казвам, че ако никой не си потърси тоя имот и си стои така 10 години, държавата го взима. Много имоти са взети по тоя начин от починали баби без роднини или такива, които изобщо не знаят, че имат имот там, примерно. И разбират, но малко късно. Имам предвид, че няма как да имаш претенции за нещо след определен период от време и за всичко си има срокове. Убийства - 30 години, имот - 10 години, задължения - 10 години . Примерно казвам.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:pomiqrat написа:delqnski47 написа:И, да, някой ще те чака 15 години да си търсиш парите....![]()
![]()
![]()
Казвам, че ако никой не си потърси тоя имот и си стои така 10 години, държавата го взима. Много имоти са взети по тоя начин от починали баби без роднини или такива, които изобщо не знаят, че имат имот там, примерно. И разбират, но малко късно. Имам предвид, че няма как да имаш претенции за нещо след определен период от време и за всичко си има срокове. Убийства - 30 години, имот - 10 години, задължения - 10 години . Примерно казвам.
Няма такава правна възможност. Ако държавата или общината придобие имот по такъв начин това е престъпление. Дори да придобие подобен имот чрез отчуждаване, за да строи нещо си, то трябва да отвори банкова сметка, в която да преведе сумата на собственика/ците, на която е оценен имота, но едва когато не е успяла да открие собственика/ците.
Извънредно!
Топ новина!
Диксън носи парите с бентли -има сделка. Левски е спасен от фалит!
[offtopic]
[/offtopic]
Топ новина!
[offtopic]
[/offtopic]НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
шивача написа:Извънредно!
Топ новина!
[offtopic][/offtopic]
То хубуу ма що тормози Бочето..
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:шивача написа:Извънредно!
Топ новина!
[offtopic][/offtopic]
То хубуу ма що тормози Бочето..
Това не е Бочето! Бочето го гледат като писано яйце. Хранят го със специални храни, които да му уголемят члена, а Киро Динчев се грижи за физическата му подготовка и издръжливостта. Цеката знае защо
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !