Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято
Че какво му е на Илийката Димитров? Да, не е Левандовски, но нали си имаме Алар и Костов. За трети избор е перфектен... 
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Geonik написа:TristaNNN написа:Защо сте заключили темата за мрънкането?Искам да си помрънкам, че гадния Колев и темерутестия Хубчев са ни докарали поредното менте, което освен че в случая изяжда хляба на мегаталанта ни Илия Димитров, на зима ще се чудим как да го гоним с космическите неустойки! Как така с тия дългове взимаме ариец вместо някой тъмносин негър, откъде пари! Ябълката при нас става все по-гнила и червива, ще видите! Съсипват ни! Ще умрем и ще слагаме тире, ще е много скоро!
Па на всичкото отгоре тоя ариец бил и чуплив!![]()
https://levski.gong.bg/bg-football/evrouchastnici/multimedia/video/alar-chupliv-no-s-partnior-v-ataka-stava-golova-mashina-548193
Ужас, срам! Сигурно и български език не знае! Вън ментетата от Левски! Оооооо, Леееееевски свободеееен!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
koisa написа:Maksim777 написа:Хубчев каза, двама нападатели, крило и ляв бек. Така, че двете крила няма да се сбъднат.
Ясно е, че Хубчев си решава... Само не знам защо са му трима нападатели, като не играе с двама в атака! Иначе според мен крилата са ни по-необходими. Паулиньо е в супер лоша форма от контузията миналата година. А на другия фланг едва ли ще сме успешни цяла година само със Станислав Иванов.
Колега веднага ти отговарям: не мога да кажа каква схема на игра ще ползва новият треньор, едно обаче ти гарантирам - при него няма да има титуляри и резерви! Нещо повече, ако примерно си нападател и в събота си вкарал гол, това въобще не ти гарантира, че в следващият мач си титуляр. Поне така бе в Берое .За него е важно кой как работи през седмицата в тренировачния процес......Именно поради тези причини почти сигурно ще има и нов футболист алтернатива на Горанов.
nikiobicata написа:Аз до сега не видях да вземем нито един българин?! Какво стана с това, че ще търсим само български играчи? Нещо не мога да схвана... последно имаме ли пари или не? Плащаме ли си дълговете? Ще се спасяваме от фалит или ще гоним успехи? Всичко е тъмна Индия при нас в момента...
Хайде посочи ми български играчи на обявените от Хубси позиции: нападател, крило и ляв бек.
Не пренебрегвай факта, че когато поискаме роден футболст цената му моментално скача в пъти. От Кометево поискаха 500 х. € за онази самоходна точилка Кр. Димитров, Чандъра иска 400 х. € за Здр. Димитров. За половин милион евро знаеш ли какъв защитник от централна и северна Европа бихме могли да вземем? Хем научен на футбол. За 400 х. € можем да вземем халф от второто ниво на европейски отбор, не български. Това е пътя за Левски- добри чужденци и наши юноши. В интерес на истината аз мисля, че Юруков, Найденов, Дидо и Стаси се представят по- добре от прехваления Райнов. Не ме удоволетворява представянето на Паулиньо и Рейш, но мен никой не ме пита. Биха могли да ги използват за резерви докато изтекат договорите им. За да не се плащат неустойки, не за друго. До сега взехме трима свободни агенти и един под наем. Отговори си дали имаме пари. Така се прави читава селекция по нашите ширини- тихо, бавно и внимателно. Иначе ще се повтори ситуацията от преди близо месец с голмайстора който бил "посъветван" да не подписва с Левски, понеже не плащали.
Е то има някой друг обещаващ млад талант - примерно Минчев от Тича и Ковачев от Разград но направиш ли интерес и офертата отива на 800хил дори 1милЕ. А и тези момци само са загатнали но този етап за потенциал......
Личното ми мнение че трите квоти за футболисти извън ЕС трябва да се дават само и единствено за национални състезатели.Така както бе преди време в Англия - за да направиш трансфер е нужно да имаш 80% изиграни мача в националният отбор.Това обаче трябва да дойде от федерацията!
Личното ми мнение че трите квоти за футболисти извън ЕС трябва да се дават само и единствено за национални състезатели.Така както бе преди време в Англия - за да направиш трансфер е нужно да имаш 80% изиграни мача в националният отбор.Това обаче трябва да дойде от федерацията!
- sinqkrepost1914
- Контакти:
ikar написа:Е то има някой друг обещаващ млад талант - примерно Минчев от Тича и Ковачев от Разград но направиш ли интерес и офертата отива на 800хил дори 1милЕ. А и тези момци само са загатнали но този етап за потенциал......
80 % за какъв период от време ?
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
Като говорим за изкуственото надуване на цената на роден футболист искан от Левски, се сетих за една случка от Гонзово време. В Черно Море имаше един защитник Росен Колев - нищо особено на пръв поглед, но сравнително стабилен за родните стандарти и борбен ръгач, гледаше и много лошо освен това. Та, наш Гонзо май беше направил опит да го привлече и ония от Варна му туриха цена от 500 000, само не помня дали бяха в ойро или в родна валута. Та, как ви звучат търговските умения на родните тимове, при положение, че откупихме Холмар за толкова пари с уговорката разбира се, че 500 000 тогава не са като 500 000 сега? 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
ikar написа:Е то има някой друг обещаващ млад талант - примерно Минчев от Тича и Ковачев от Разград но направиш ли интерес и офертата отива на 800хил дори 1милЕ. А и тези момци само са загатнали но този етап за потенциал......
Съгласен съм с теб, но...винаги има едно НО!!!
Лигата трябва да е привлекателна за попълненията...
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

1palq4o1 написа:ikar написа:Е то има някой друг обещаващ млад талант - примерно Минчев от Тича и Ковачев от Разград но направиш ли интерес и офертата отива на 800хил дори 1милЕ. А и тези момци само са загатнали но този етап за потенциал......
Съгласен съм с теб, но...винаги има едно НО!!!
Лигата трябва да е привлекателна за попълненията...
Ето там е големият проблем. Точно поради това само преди седмица в едно интервю Пепи Александров каза : Ако попиташ 10чужденци готови ли сте да играете в България , 8 или девет ще кажат НЕ. В този случай най-приемливо е да се търсят млади момчета 18-22г от Африка,Южна Америка и Европа които да използват нашите клубове като трамплин. По този начин те ще бъдат полезни както за себе си така и за клубът. За тази цел обаче е нужно усет и талант, но не като този на Кирчо Вангелов??????
sinqkrepost1914 написа:ikar написа:Е то има някой друг обещаващ млад талант - примерно Минчев от Тича и Ковачев от Разград но направиш ли интерес и офертата отива на 800хил дори 1милЕ. А и тези момци само са загатнали но този етап за потенциал......
80 % за какъв период от време ?
Трябва да имаш 80% изиграни мачове за националният през последните два сезона!