Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: НКП на Левски отново със "странна"декларация.

Мнениеот Червени_шампиони » 09 май 2013 15:36

джони написа:кмета на Монтана го каза преди няколко дена как държавните отбори на Левски,Цска,Славия,Локо сф и Берое ще увиснат след изборите

Изображение
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

urkoto

Мнениеот urkoto » 09 май 2013 15:38

LordSirAlexFerguson написа:ИзображениеЗначи викаш да се гласува за циганина Костоффф,който разруши 3000 работещи завода,и разуши България,за десетилетия напредИзображение

Искаш да кажеш за великия държавник Иван Костов, който вместо да фалира въпросните предприятия, ги приватизира и по този начин спаси хиляди работни места като в учебниците ще остане именно с това, а не с някакви измислени обвинения от червени кратуни, които за близо 10 години след това във властта не успяха да докажат нито едно от тях? :roll:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 09 май 2013 15:39

Иронично казано: "Идеално, тъкмо си търсех причина, да НЕ глсувам за ГЕРБ" :)
Политиката няма място във футбола! Това е спорт, не кебапчийница!

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 09 май 2013 15:41

urkoto написа:
LordSirAlexFerguson написа:ИзображениеЗначи викаш да се гласува за циганина Костоффф,който разруши 3000 работещи завода,и разуши България,за десетилетия напредИзображение

Искаш да кажеш за великия държавник Иван Костов, който вместо да фалира въпросните предприятия, ги приватизира и по този начин спаси хиляди работни места като в учебниците ще остане именно с това, а не с някакви измислени обвинения от червени кратуни, които за близо 10 години след това във властта не успяха да докажат нито едно от тях? :roll:

Синята Крадлива Шайка,вече бе бутната в гроба от народа,ФАКТИзображениеИзображениеИзображение

Костофф няма да влезе в парламентаИзображениеИзображениеИзображение
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 май 2013 15:43

milen.hristov написа:
doktora25 написа:Нямам думи! Позор! Продажници!
По време на тройната коалиция Левски играеше в ШЛ и радваше с играта си, а ГЕРБ ни докара само Иво Тонев, "другите начини", гътнаха ни стадиона и една голяма НУЛА във всички отношения.

Е така е,,друго си е министъра да ти човек без трудов стаж, и да не с е събличал по шорти дори по физическо

Констатирам факти. Казвам и че ГЕРБ нямат никакво морално право да търсят подкрепа точно от феновете на Левски. Както и че фен клубовете нямат никакво право да се обвързват с политически формации.
Само ще допълня и че първото нещо, което се случи с Левски след идването на ГЕРБ на власт е изгонването на Емил Велев и смяната му с Ратко Достанич.
Последна промяна от doktora25 на 09 май 2013 15:51, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 09 май 2013 15:44

Всяка декларация на фенклуб, особено на голям такъв, като този на Левски, която намеква да се гласува за определена партия, независимо коя е, може да се определи само като СРАМ!!!

Но за НКП на Левски това не е изненада, за съжаление. За още по-голямо съжаление, имам информация, че ръководители на други фракции футболни фенове също агитират да се гласува за определена партия (която си е платила по някакъв начин, а не толкова поради лични убеждения). Всички сте чували, че Ваташка участваше активно в срещите с протестиращите и т.н.

Но, това, което ме интересува в частност е че тези, които подемат на стадиона да се пее: "И преди, и сега, Левски значи Свобода" плюят тотално на това скандиране.

Гуги, не се излагай повече човек, то и без това си пионка, ходи си. :x Почвам вече да се убеждавам, че и идването на Боримиров малко преди изборите е свързано донякъде с тях, както си мислех преди. Знаете какви връзки има и той.

Мразя да ми ползват отбора за подобни неща. :evil:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 09 май 2013 15:47

Единия не се събличал по физическо другия пък само по физическо е влизал в час, направо идилия.
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 09 май 2013 15:49

peliforewer написа:Националният клуб на привържениците на "Левски" подкани всички фенове на клуба да дадат своя глас на 12 май в предстоящите парламентари избори, разпространявайки интересно съобщение.

Феновете приканват всички левскари да помислят кое е най-важно за тях и децата им, а след това да минат през избирателните урни в цялата страна. Съобщението завършва с надслов: "Гласувайте за една разумна България!". Случайно или не, първите букви на всяка от думите на изречението образуват инициалите на политическата партия ГЕРБ.

Призивът на НКП на "Левски":

Левскари, на 12.05.2013 г. избираме ново правителство, всеки един е длъжен да даде своя вот. В деня на размисъл и дните преди това помислете кое е най-важно за вас, кое ви е радвало, кое ви е разочаровало, какво сте получили, какво ще остане за децата ви...

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЕДНА РАЗУМНА БЪЛГАРИЯ! Нормално ли е фенклуб да агитира така явно за дадена партия.Тука се получава и обратен ефект,аз бях почти решил да гласувам за тази партия,но сега щом хората на Гугутката я препоръчват ще се замисля.Наистина ли Дучето и Гугутката си въобразяват,че могат да бъдат фактор сред феновете за това за кого да гласуват или гледат да заработят по някой лев от определени партии.

Браво, това ме прави още по-горд,че съм Левскар. Трябва да се даде отпор на новата тройна коалиция бсп-дпс-атака

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 09 май 2013 15:49

RIR написа:Всяка декларация на фенклуб, особено на голям такъв, като този на Левски, която намеква да се гласува за определена партия, независимо коя е, може да се определи само като СРАМ!!!

Но за НКП на Левски това не е изненада, за съжаление. За още по-голямо съжаление, имам информация, че ръководители на други фракции футболни фенове също агитират да се гласува за определена партия (която си е платила по някакъв начин, а не толкова поради лични убеждения). Всички сте чували, че Ваташка участваше активно в срещите с протестиращите и т.н.

Но, това, което ме интересува в частност е че тези, които подемат на стадиона да се пее: "И преди, и сега, Левски значи Свобода" плюят тотално на това скандиране.

Гуги, не се излагай повече човек, то и без това си пионка, ходи си. :x Почвам вече да се убеждавам, че и идването на Боримиров малко преди изборите е свързано донякъде с тях, както си мислех преди. Знаете какви връзки има и той.

Мразя да ми ползват отбора за подобни неща. :evil:

+1
Благодаря за мислите, които напълно споделям.
Толкова ли са изпаднали и примитивни тези хора? Аз не искам да съм част от това, още повече да свързват любимия ми отбор с такъв СРАМ!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 09 май 2013 15:50

джони написа:кмета на Монтана го каза преди няколко дена как държавните отбори на Левски,Цска,Славия,Локо сф и Берое ще увиснат след изборите

Тоя кмет съвсем скоро ще бъде клиент на Прокуратурата.Странното е че фен на Ботев говори за държавни отбори. :o
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “Левски”