Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот metodito » 01 окт 2011 22:34

santiliana написа:
и аз се чудя какво е това сляпо подкрепяне на толкова калпав тренер и менажер като Гонзо. Не виждам нищо лошо в това,че аз,ти и все повече и повече хора като нас с теб критикуваме и искаме промяна.Защо не искат да приемат факта,че някой (Гонзо,Батков) е НЕКАДЪРЕН за дадена дейност и най-нормалното нещо е да ни освободят с присъствието си в Левски.Брат да им е няма така да се хвърлят да бранят поста му...

п.п. Много ми е интересен израза "плюване" или "храчене" по адрес на това, че казваме истината "право куме- в очи".Вярно е, че тя е болезнена, но ни писна да се срамуваме от настоящия Левски. Поне на мен.

Плюене наричам "говньо". Това наричам храчене, плюене.
Казах, че Гонзо е лош треньор и това е. Какво повече да кажа не разбирам?!
С някои неща не съм съгласен, заради това си буча така.

OGi
Контакти:

Мнениеот OGi » 02 окт 2011 05:32

След всеки слаб мач се наслушах как всичко освен играта е на ред,как има още мачове до края и как Левски все още има шансове за титла,е питам - когато вече няма шанс ли ще се спасим от бедствието Гонзо,не е ли шамар за Батков случващото се в Разград?Ако има желаещ нека пресметне колко грубо е похарчил Домусчиев до момента включително с ремонта на стадиона и после пак да се запитаме за постъпленията от европохода преди пет години :( За да не излизам от темата на всички вас пожелавам по скоро нов треньор,такъв който да накара играчите да се движат без топка,САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 окт 2011 09:39

Де да бе толкова просто - един треньор.
Има само едно лекарство - реорганизация на управлението на целият клуб и смяна на собственността.
Относно хората в офисите - независимо дали са георгиевци или други веднага навън! Всички.
"Левски" днес е много зле като клуб, организация и всичко.
И за това има един виновник - Батков! А не Иванов. Той, колкото може прави. Вижда се, че не може. Но не той се е назначил.Батков остави всичко на самотек в клуба и имам чувството, че сме организъм на доизживяване.
Прехвърляне на вината върху Гонзо за всичко е баси глупостта!
Какво мислите?! Идва Люпко утре. Ставаме шампиони. На лято в подготовката записваме само равенства и го махат. И какво правим?!
Нова смяна на треньор и т.н., т.н. Нови кондиционни треньори, помощници, лекар...
Къде е школата? Какво стана с прословутия ремонт на Герена? Тея козметики ли ги наричат ремонт. А картофената нива наречена терен? Защо поддава на дъжд. Била като на националния... Айде пък да не е. А?
Бе нещата са толкова много...
П.С. Аз не сравнявам "Левски " с другите клубове и не ме интересува, че има по-зле от нас или, че ЦСКА например се управлява от толкова несъстоятелни хора като Батков. Мен ме интересува да се развиваме като клуб, а ние не го правим. И за това отново има само един виновник - Т. Батков.

Преди няколко години къде на късмет, къде не, с трици хванахме маймуни и играхме четвърт-финал за Купата на Уефа и влязохме в ШЛ с евтини играчи, стари кримки и момчета от школата. Много хора се заблудиха, че нещата са ок. Включително и аз. Но това не бе съживяване, а предсмъртен гърч. А някой замисля ли се, че ако Батков се бе бръкнал тогава, можеше да има много повече от 7 млн. Какво се направи с тези кинти? Нормалните клубове използват тези пари за развитие на клуба и хората, които работят там. Ако бе надграждано, днес "Левски" можеше да е клуб от съвсем друга орбита.
Крушката си има опашка обаче.
Крадливият мустак съсипва този клуб, а някои търсят под вола теле и обвиняват кого ли не само не и Тодора.
Лекарството за излекуването е само едно - незабавна смяна на собственик и управителен съвет (със смяната на клубното ръководство ще дойде нормално и смяна на цялото спортно-техническо ръководство). Всичко друго е от ден до пладне и имитиране на дейност. Това е!
Батков настрои феновете срещу Наско. Той настрои феновете срещу Дани. Той настрои и феновете срещу Гонзо. На някой чудно ли му е? Агент на ДС и вещ в манипулирането доносник.

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 02 окт 2011 10:59

metodito

Има много истина в думите ти! Аз поради всички тези причини, които изброяваш няколко пъти казвам, че със смяната на Гонзо НЕ се решава нищо, абсолютно нищо. От всичките ни евро успехи, когато начело на клуба бяха Наско и Мъри до ден днешен се взеха много неадекватни решения, с които продължаваме да потъваме! Само да напомня "странната" смяна на Мъри с Вили, "странната" смяна на Вили с Кокала, Ратко, Ясен, Гонзо и т.н. Същото важи и за поста "директор по спортно-техническите въпроси"! Оня прословут "план 2007" не се замени с нов, ДЮШ-а се остави на самотек! И за всичко това носи отговорност не Гонзо, а Батков! Успя да настрои феновете срещу Вили, Кокала, Наско, Борето, само не и към себе си. Не знам изобщо той дали си дава сметка, че с всеки изминал ден, с тази негова политика цената на клуба пада, защото успехите вече са кът!
Да, прав си че единственото лекарство е продажба на клуба, нов собственик, който да назначи ново ръководство, нов треньор, ясен план за развитие!
Но има голямо значение и кой ще купи клуба! Защото последното, което ни трябва е нов Батков да купи клуба!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 02 окт 2011 11:26

Levski 1914 написа:
metodito

И за всичко това носи отговорност не Гонзо, а Батков! Успя да настрои феновете срещу Вили, Кокала, Наско, Борето, само не и към себе си.

Напротив, Г-н Батков без да иска настрои феновете срещу себе си затова постоянно го плюете и искате да се маха, а той е единствения читав благодетел в родната А група, а Левски е бялата лястовица на БГ футбола
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 окт 2011 11:34

"Гонзо" е почти толкова виновен, колкото и Батков !
Говоря за моментното състояние на клуба разбира се ...

Защото продължава да му играе по свирката !
Можеше поне той да се опита да спре разрухата, ако НЕ БЕШЕ ЗАСТАНАЛ ЗАД "АДВОКАТА" ПРИ "КАЗАНГЕЙТ" !!!
Поне един път да му се опълчи бре мама му стара :!:
А той си е в пълен синхрон с Батков ...

Ето, дори към момента "Гонзо" може да вземе едно правилно решение и да си подаде остваката и от двете длъжности, които изпълнява.
И после ако е мъж, да каже голяма част от истината, кое, как, защо и т.н. е ставало в Клуба.
Обаче не, защо не се случва това ??
Ами много просто ...
"Гонзо" е в комбина с "адвоката", значи е съучастник в престъплението по разсипването на Левски. ;)

Казвате, че със смяната на "Гонзо" нищо особено няма да се промени ...
Не съм съгласен !
Поне спортно-техническите неща могат да тръгнат нормално и нагоре !
Всички останали отбори в 'А' група биха убили, за да притежават някои от играчите на Левски !
И мене ми е болно да гледам, как се разсипват качествата на тези играчи от един неосъзнат некадърник в треньорската професия ... :!:

Да, със смяната на "Гонзо" цялостният проблем в клуба - Батков, няма да бъде решен ...
Но поне от някъде трябва да се започне оздравяването, нали ?
И понеже, няма как на момента "адвоката" да продаде Клуба и от утре да сме с нов собственик, Управителен съвет и т.н. Явно най добре е с промените да се почне от спортно-техническият щаб. ;)
За доброто на отбора !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 02 окт 2011 11:47

Поне един път да му се опълчи бре мама му стара :!:
А той си е в пълен синхрон с Батков ...

Нали се сещаш, че нито един от всички, които минаха през клуба не се опълчи срещу Батков. Всеки започна да говори за проблемите, чак когато беше изгонен. В това отношение, Гонзо не се различава от другите преди него!

Казвате, че със смяната на "Гонзо" нищо особено няма да се промени ...
Не съм съгласен !
Поне спортно-техническите неща могат да тръгнат нормално и нагоре !

Това тръгване нагоре ще е от ден до пладне според мен! За да тръгнат нещата нагоре ни трябва политика на клуба...нещо като "план 2007"! Всичко друго си е козметичен ремонт.

Но поне от някъде трябва да се започне оздравяването, нали ?
И понеже, няма как на момента "адвоката" да продаде Клуба и от утре да сме с нов собственик, Управителен съвет и т.н. Явно най добре е с промените да се почне от спортно-техническият щаб. ;)

Оздравяването на клуба трябва да започне с неговата продажба! Нов собственик, нов директор, треньорско ръководство, нова политика и т.н. Единственото, което не ми го побира акъла е, че Батков като сериозен бизнесмен много добре знае, че с всеки изминал ден цената на Левски пада!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 окт 2011 11:50

THE G.A.M.E написа:"Гонзо" е почти толкова виновен, колкото и Батков !

Какви позитиви донесе махането на Кокала? А на Вили? На Ратко? На Ясен? На Муслин? На Люпко...? На Мъри?
Каза ли нещо Наско против Тодор след напускането си от клуба и защо нищо не каза? Дали защото всичко е било ок? Мъри каза ли нещо, което ние феновете не трябва да знаем? Дали не знае неща, които ако каже ще литне мустакатата глава? Как мислиш?
Какво стана при мачовете с Тампере? Случайност ли бе?
Отговори си на тези въпроси, ако можеш. Аз мога да спекулирам, колкото си искам с възможните отговори, но те няма да са истината, която така и няма да разберем. ;)
"Казанската афера". Коефиценти, черно тото... Кой знае?! Ако Гонзо бе виновен Тасевски и Жо щяха да си заминат веднага от клуба. Дарко е национален състезател и едва ли ще търпи такива неща. Просто заподозрат ли го в нещо такова, няма да види фланелката на Македония.
Кого визира Ратко в последното си интервю, когато каза, че човек, който се пишел голям левскар мътил водата. Гонзо бе там. Не ставаше дума за него. Кой е той?
Наистина мога да спекулирам свободно и да представям непроверена информация и слухове за сигурни факти, както обничат медиите. Но това ще е лъжа и заблуда.
Нека се опитаме да се придържаме към фактите и наличната информация, а не да размишляваме над фантастични теории.
И не обърквайте "клуб" и "отбор". Смяната на Гонзо ще повлияе на поведението на отбора. Не на клуба.
Последна промяна от metodito на 02 окт 2011 12:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 02 окт 2011 12:01

Точно това имах предвид като казах за странните смени на Кокала, Вили, Ратко, Ясен и т.н. Тези смени донесоха на клуба нови проблеми, нов хаос! Наско и Мъри си имат своята голяма вина към всичко станало в клуба след тях, защото нито веднъж не си отвориха устата, за да кажат с думи прости какво става в Левски! Единственият, който си позволи да критикува Батков, беше Борето, но го направи след като напусна клуба! И неговите критики се свеждаха само и единствено до общи приказки, без да каже нищо съществено и важно. Колкото до "Казанската афера" - за нея носи отговорност и вина само Батков!

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 окт 2011 12:05

Levski 1914 написа:Оздравяването на клуба трябва да започне с неговата продажба! Нов собственик, нов директор, треньорско ръководство, нова политика и т.н. Единственото, което не ми го побира акъла е, че Батков като сериозен бизнесмен много добре знае, че с всеки изминал ден цената на Левски пада!

По това, спор няма !

Но стигаме до това тук ...
THE G.A.M.E написа:понеже, няма как на момента "адвоката" да продаде Клуба и от утре да сме с нов собственик

Смяната на собственост при футболните клубове, дружества и т.н. наистина отнема време.
Признавам, не съм специалист по тази материя, но предполагам, че хич да не е, сигурно една такава процедура ще отнеме месец-два ... :roll:

1-2 месеца са доста време с оглед ситуацията в Левски !
Може да бъде загубено - дори евроучастието догодина !
Да, напълно възможно е ... И това ще стане, не защото Левски има слаби футболисти, а защото ....
Май всички го виждаме проблема в спортно-технически план.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”