В интерес на истината нищо лошо няма да береш плодовете, които е родила българската земя. Е, ако си футболист, вече е малко по-странно.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
В интерес на истината нищо лошо няма да береш плодовете, които е родила българската земя. Е, ако си футболист, вече е малко по-странно.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
zlobule, факта че вашите хора ви агитират да гласувате за определена партия е достатъчно показателен, чакат се някакви дивиденти, готови са да продадат гласовете си за да може отбора ви да продължи да бъде тикан, с благословията на онези горе .. не е феър плей, жалко е 
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
- Adramelech
- Контакти:
Batkoto написа:zlobule, факта че вашите хора ви агитират да гласувате за определена партия е достатъчно показателен, чакат се някакви дивиденти, готови са да продадат гласовете си за да може отбора ви да продължи да бъде тикан, с благословията на онези горе .. не е феър плей, жалко е
Друго си е собственикът на отбора да е на митинг в защита на партията, нали? Трябва да си изключително тъпо същество, за да отидеш да гласуваш за някоя партия, защото видиш ли някой бил те агитирал индиректно...
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
Батко, смяташ ли, че човек с разум ще се поддаде на агитация? Ами няма, ще отиде и ще гласува за този, за когото счита за редно.
Аз съм левскарка, но няма да гласувам за ГЕРБ, убедена съм, че много "сини" фенове ще направят същото.
Аз съм левскарка, но няма да гласувам за ГЕРБ, убедена съм, че много "сини" фенове ще направят същото.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Batkoto написа:zlobule, факта че вашите хора ви агитират да гласувате за определена партия е достатъчно показателен, чакат се някакви дивиденти, готови са да продадат гласовете си за да може отбора ви да продължи да бъде тикан, с благословията на онези горе .. не е феър плей, жалко е
Дучето агитира далеч повече за същата партия, че даже и я заплашва от време на време. Искаш да ми кажеш, че масово ще се повлияете от това ли? Всеки сам ще си прецени. Аз също няма да гласувам за водещите, но накрая шанса гласа да ми отиде при тях е огромен...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Adramelech написа:Друго си е собственикът на отбора да е на митинг в защита на партията, нали? Трябва да си изключително тъпо същество, за да отидеш да гласуваш за някоя партия, защото видиш ли някой бил те агитирал индиректно...
Точно, Дучето е на същата страна, само не знам защо се карат, може да е театър.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
радвам се, че има хора които мислят, а не се хвърлят първосигнално да защитават чужда теза .. но все пак се замислете какви хора има в ръководството на феновете ви и претендират да пишат от ваше име 
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Интересът към финала е доста голям, а капацитетът на стадиона в Ловеч доста по-малък. Както е известно, "сините" излизат в първи финал от 2007 година и са на прага на спечелване на първи трофей от четири години. Берое пък триумфира в Ловеч с Купата на България през 2010 година срещу Поморие и сега мечтае да повтори успеха, но тогава от Стара Загора пристигнаха близо 5000 фенове. Сега желаещите са повече, тъй като и дразнителят е много по-голям. Билетите обаче са много по-малко.
От Берое вече обявиха, че днес пускат билетите и разясниха как ще бъдат продавани. Очаква се в следващите часове същото да сторят и от столичния гранд. При тях сериозен проблем може да се окаже начинът на продаване на билети. Почти сигурно в понеделник сутринта на касите на "Георги Аспарухов" ще бъдат пуснати едва около 2000 билети за финала, като само тази бройка ще се продава в столицата.
Останалите около 1500 бройки ще се продават на касите на стадиона в Ловеч по първоначалните планове на Константин Баждеков, за да може феновете от провинцията да си купят билети от стадиона вместо да идват до София.
Това е доста сериозен риск предвид факта, че феновете пристигнали без билет в Ловеч могат да се окажат много над 1500. И то не само от столицата, но и от цялата страна. Така рискът от ексцесии с фенове от Стара Загора и органите на реда е доста сериозен, ако останат много запалянковци извън стадиона. Местата за "сини" фенове в Ловеч са ясни. Северната половина от Сектор "А", както обикновено Сектор "Г" – гостуващия сектор, където се подвизава агитката на тима при гостуванията си на Литекс и местата на Сектор "В" в близост до Сектор "Г".
Стадионът в Ловеч ще отвори врати (15,30 часа) два часа преди началото на мача (17,30 часа) и ще бъде затворен 30 минути преди първия съдийски сигнал по желание на организаторите и органите на реда.
Laetitia написа:Батко, смяташ ли, че човек с разум ще се поддаде на агитация? Ами няма, ще отиде и ще гласува за този, за когото счита за редно.
Много ясно!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Ако мача , който играха разград днес , го бяхме играли ние , щяха да се изпишат тонове с помия . Втория гол беше повече и от АВТОГОЛ . Та питам аз: директивата "синя" ли е или "рязана" ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !