Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот zlobul » 08 май 2013 14:17

Със синьо знаме в нашите ръцееее,
ще разбием всичките "...неееее".
Нашата странаааа е Българияя,
шампион е Левски Софияяяя
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 08 май 2013 14:28

zlobul написа:Със синьо знаме в нашите ръцееее,

Zlobi, нещо си се превъзбудил брат:) Тъй те искам, не само да плюеш ;)

[offtopic]Ако се чудиш кой съм, титулярния ми ник :) започва с t и завършва на erata.[/offtopic]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 08 май 2013 15:14

1.9.1.4 написа:

[offtopic]Ако се чудиш кой съм, титулярния ми ник :) започва с t и завършва на erata.[/offtopic]

:))) ами сектор-Б така ми действа брат . Наруших си бойкота и почнах да ходя редовно по-мачове . Доволен съм че взимаме мачове макар и на мускули (както с Локото и Миньор) ,доволен съм и от факта че всички фенчета и ръководители на останалите отборчета сънуват някаква организация на Левски , а ние сме си самички и това се вижда от поредица мачове които изиграхме , то това се усеща и на стадиона . Всички играят за Лудогорец и това ме мотивира да подкрепям "сините" още повече въпреки че както казах - нищо не играем.

ПП: Ние сме Левски независимо в какво състояние се намираме !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 08 май 2013 15:48

zlobul написа:
1.9.1.4 написа:

:))) ами сектор-Б така ми действа брат . Наруших си бойкота и почнах да ходя редовно по-мачове . Доволен съм че взимаме мачове макар и на мускули (както с Локото и Миньор) ,доволен съм и от факта че всички фенчета и ръководители на останалите отборчета сънуват някаква организация на Левски , а ние сме си самички и това се вижда от поредица мачове които изиграхме , то това се усеща и на стадиона . Всички играят за Лудогорец и това ме мотивира да подкрепям "сините" още повече въпреки че както казах - нищо не играем.

ПП: Ние сме Левски независимо в какво състояние се намираме !

Ти глей кво ще стане след отнесем тимчето на Домусчиев. Те тогава да видиш кво е рев :) Незнам, ама за тоя мач имам някакво предчувствие за доста сериозна синя победа. Малко остана и ще видим ;)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 май 2013 15:58

Шефът на Професионалната футболна лига Стефан Капралов обяви, че финалът на Купата на страната ще се играе на Градският стадион в Ловеч. Двубоят е в сряда, 15 май, от 17.30 часа.

Стадионът, който е избран, е с капацитет 8 хиляди и билетите ще бъдат разделени по равно.

Капралов уточни, че ще има и малка бройка пропуски за неутрални привърженици на футбола.

„Избрахме Ловеч, въпреки че в Бургас също има добро съоръжение, което е и по-голямо. Бургас е доста далеч от София. Не сме избегнали опцията с Националния стадион, но има две причини финалът да не се играе на него – едната е, че на 14-ти има концерт на Бон Джоуви, а другата е, че е единият финалист е от София. Най-добрият вариант е да се определи стадионът-домакин още преди старта на сезона и после да няма значение кои отбори ще стигнат до финала“, каза Капралов.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 08 май 2013 16:02

Щом zlobul се е "оптимизирал", нещо се променя!!! :mrgreen:

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 08 май 2013 16:36

RIR написа:Щом zlobul се е "оптимизирал", нещо се променя!!! :mrgreen:

Отношението ми към тара , тоньо и доньо е същото , но няма как да остана безпристрастен , когато виждам , че шепа мърши скачат като койоти на ранено животно срещу Левски . ДРАЗНЯ СЕ ,когато разни домуси , гърнета и птичари (ганчев) и набедени журналисти пропагандират , че има "организация" за сметка на най-обичания български отбор и ВЕЛИКАТА му публика . Съжалявам , че за финала няма да мога да се измъкна от работа , но за ония измислените от разград ......
Нека им създадем един истински АД за тия . Искам Домуса и свитата му 90 минути да се потят от страх .Затова призовавам всеки да дойде на стадиона . Нека им покажем ,че ние сме Левски независимо от състоянието !

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 08 май 2013 16:47

zlobul написа:
RIR написа:Щом zlobul се е "оптимизирал", нещо се променя!!! :mrgreen:

Отношението ми към тара , тоньо и доньо е същото , но няма как да остана безпристрастен , когато виждам , че шепа мърши скачат като койоти на ранено животно срещу Левски . ДРАЗНЯ СЕ ,когато разни домуси , гърнета и птичари (ганчев) и набедени журналисти пропагандират , че има "организация" за сметка на най-обичания български отбор и ВЕЛИКАТА му публика . Съжалявам , че за финала няма да мога да се измъкна от работа , но за ония измислените от разград ......
Нека им създадем един истински АД за тия . Искам Домуса и свитата му 90 минути да се потят от страх .Затова призовавам всеки да дойде на стадиона . Нека им покажем ,че ние сме Левски независимо от състоянието !

+1914
И преди съм го казвал и сега ще се повторя. Всичката тая помия, която се излива по Левски доказва само едно - всички живеят за тоя отбор, едни да го обичат, а други да го мразят!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 08 май 2013 16:47

Аз пък призовавам да бутнем ламаринената къщичка, наречена стадион, за да не се налага "синьото" БФС да ни праща пак на такива поляни! 3500 билета за финала, не просто е смешно, трагично е! С "най-добри" пожелания към всички идиоти из БФС, най-вече за Перукан! :evil:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 08 май 2013 17:17

То беше ясно, че ще го сложат там финалът. Бургас бе вариант, но пътят до там ще срещне двете агитки и явно от БФС ги е страх да не станат ексцесии. В Пловдив пък абсурд (щеше да е интересно де), защото така 4 враждуващи агитки в един град, не се знае каква простотия може да стане. В София не става, заради Бон Джоуви, така че не би трябвало да има изненадани, че мачът ще е в Ловеч, което с оглед на агитките си е пълно малоумие (визирам това с 3500 билета).
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Левски”