Със синьо знаме в нашите ръцееее,
ще разбием всичките "...неееее".
Нашата странаааа е Българияя,
шампион е Левски Софияяяя
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
zlobul написа:Със синьо знаме в нашите ръцееее,
Zlobi, нещо си се превъзбудил брат:) Тъй те искам, не само да плюеш

[offtopic]Ако се чудиш кой съм, титулярния ми ник

1.9.1.4 написа:zlobul написа:Със синьо знаме в нашите ръцееее,
Zlobi, нещо си се превъзбудил брат:) Тъй те искам, не само да плюеш![]()
[offtopic]Ако се чудиш кой съм, титулярния ми никзапочва с t и завършва на erata.[/offtopic]

ПП: Ние сме Левски независимо в какво състояние се намираме !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
zlobul написа:1.9.1.4 написа:zlobul написа:Със синьо знаме в нашите ръцееее,
Zlobi, нещо си се превъзбудил брат:) Тъй те искам, не само да плюеш![]()
[offtopic]Ако се чудиш кой съм, титулярния ми никзапочва с t и завършва на erata.[/offtopic]
)) ами сектор-Б така ми действа брат . Наруших си бойкота и почнах да ходя редовно по-мачове . Доволен съм че взимаме мачове макар и на мускули (както с Локото и Миньор) ,доволен съм и от факта че всички фенчета и ръководители на останалите отборчета сънуват някаква организация на Левски , а ние сме си самички и това се вижда от поредица мачове които изиграхме , то това се усеща и на стадиона . Всички играят за Лудогорец и това ме мотивира да подкрепям "сините" още повече въпреки че както казах - нищо не играем.
ПП: Ние сме Левски независимо в какво състояние се намираме !
Ти глей кво ще стане след отнесем тимчето на Домусчиев. Те тогава да видиш кво е рев

- modor
- Контакти:
Шефът на Професионалната футболна лига Стефан Капралов обяви, че финалът на Купата на страната ще се играе на Градският стадион в Ловеч. Двубоят е в сряда, 15 май, от 17.30 часа.
Стадионът, който е избран, е с капацитет 8 хиляди и билетите ще бъдат разделени по равно.
Капралов уточни, че ще има и малка бройка пропуски за неутрални привърженици на футбола.
„Избрахме Ловеч, въпреки че в Бургас също има добро съоръжение, което е и по-голямо. Бургас е доста далеч от София. Не сме избегнали опцията с Националния стадион, но има две причини финалът да не се играе на него – едната е, че на 14-ти има концерт на Бон Джоуви, а другата е, че е единият финалист е от София. Най-добрият вариант е да се определи стадионът-домакин още преди старта на сезона и после да няма значение кои отбори ще стигнат до финала“, каза Капралов.
Стадионът, който е избран, е с капацитет 8 хиляди и билетите ще бъдат разделени по равно.
Капралов уточни, че ще има и малка бройка пропуски за неутрални привърженици на футбола.
„Избрахме Ловеч, въпреки че в Бургас също има добро съоръжение, което е и по-голямо. Бургас е доста далеч от София. Не сме избегнали опцията с Националния стадион, но има две причини финалът да не се играе на него – едната е, че на 14-ти има концерт на Бон Джоуви, а другата е, че е единият финалист е от София. Най-добрият вариант е да се определи стадионът-домакин още преди старта на сезона и после да няма значение кои отбори ще стигнат до финала“, каза Капралов.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Щом zlobul се е "оптимизирал", нещо се променя!!! 

RIR написа:Щом zlobul се е "оптимизирал", нещо се променя!!!
Отношението ми към тара , тоньо и доньо е същото , но няма как да остана безпристрастен , когато виждам , че шепа мърши скачат като койоти на ранено животно срещу Левски . ДРАЗНЯ СЕ ,когато разни домуси , гърнета и птичари (ганчев) и набедени журналисти пропагандират , че има "организация" за сметка на най-обичания български отбор и ВЕЛИКАТА му публика . Съжалявам , че за финала няма да мога да се измъкна от работа , но за ония измислените от разград ......
Нека им създадем един истински АД за тия . Искам Домуса и свитата му 90 минути да се потят от страх .Затова призовавам всеки да дойде на стадиона . Нека им покажем ,че ние сме Левски независимо от състоянието !
zlobul написа:RIR написа:Щом zlobul се е "оптимизирал", нещо се променя!!!
Отношението ми към тара , тоньо и доньо е същото , но няма как да остана безпристрастен , когато виждам , че шепа мърши скачат като койоти на ранено животно срещу Левски . ДРАЗНЯ СЕ ,когато разни домуси , гърнета и птичари (ганчев) и набедени журналисти пропагандират , че има "организация" за сметка на най-обичания български отбор и ВЕЛИКАТА му публика . Съжалявам , че за финала няма да мога да се измъкна от работа , но за ония измислените от разград ......
Нека им създадем един истински АД за тия . Искам Домуса и свитата му 90 минути да се потят от страх .Затова призовавам всеки да дойде на стадиона . Нека им покажем ,че ние сме Левски независимо от състоянието !
+1914
И преди съм го казвал и сега ще се повторя. Всичката тая помия, която се излива по Левски доказва само едно - всички живеят за тоя отбор, едни да го обичат, а други да го мразят!
Аз пък призовавам да бутнем ламаринената къщичка, наречена стадион, за да не се налага "синьото" БФС да ни праща пак на такива поляни! 3500 билета за финала, не просто е смешно, трагично е! С "най-добри" пожелания към всички идиоти из БФС, най-вече за Перукан! 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- Adramelech
- Контакти:
То беше ясно, че ще го сложат там финалът. Бургас бе вариант, но пътят до там ще срещне двете агитки и явно от БФС ги е страх да не станат ексцесии. В Пловдив пък абсурд (щеше да е интересно де), защото така 4 враждуващи агитки в един град, не се знае каква простотия може да стане. В София не става, заради Бон Джоуви, така че не би трябвало да има изненадани, че мачът ще е в Ловеч, което с оглед на агитките си е пълно малоумие (визирам това с 3500 билета).
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]