Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Sardukar » 06 май 2013 20:15

vaskonti написа:
ralka_levskarka написа:
Sardukar написа:ае как може да има толкова разбирачи във всяка тема на ЛЕВСКИ :shock: И само съдията гледат. Що за манталитет е това :roll: Като им чета глупостите си мисля, че са феновете на съдиите, щото само тях коментират. Всяко отсъждане в полза на ЛЕВСКИ е тенденциозно, а всяка грешка е "стават грешки" или "ама вас ви бутат повече". Дори да си идиот, ако малко ти загрява кифоната ще се сетиш, че можеше да бъде изгонен много по-рано футболист на Миньор! Да го е гнус човек да пише за ЛЕВСКИ...

Аз откога ги питам точно това и никой не отговаря. Имаше футболист на Миньор (не му помня името), който събори Везалов и трябваше да получи втори ЖК. Трябваше ли да нададем вой, къде е картона, къде е картона. Тия язва ще си докарат :mrgreen:

Питай също за двете атаки на Миньор през второто полувреме, спрени с игра с ръка на защитници в синьо, като втория път не стига, че Димов спря топката с две ръце, ами съдията даде авантаж в полза на Левски - явно е решил, че когато играч в синьо играе с две ръце по топката, това е нарушение на противника. Питай също и кой всъщност извърши нарушението в края, което доведе в крайна сметка до червения картон.

питай и за тъча през първото :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 май 2013 20:17

Sardukar написа:Аз не се дразня ;) Съжалявам ги. Ама ние всички сме си такива.... И "левскари" киснат в техни теми и дебнат съдиите. При нас футбола е натоварен с голям негативизъм.

[offtopic]Навремето нямаше интернет и подобни спорове водехме по кръчмите на по бира. Аз лично не съм съжалявал в нито един момент тези, с които съм спорил. Добре е да се прави разлика между нормален фенски спор и дебилен такъв.[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 май 2013 20:17

Sardukar написа:
vaskonti написа:
ralka_levskarka написа:
Sardukar написа:ае как може да има толкова разбирачи във всяка тема на ЛЕВСКИ :shock: И само съдията гледат. Що за манталитет е това :roll: Като им чета глупостите си мисля, че са феновете на съдиите, щото само тях коментират. Всяко отсъждане в полза на ЛЕВСКИ е тенденциозно, а всяка грешка е "стават грешки" или "ама вас ви бутат повече". Дори да си идиот, ако малко ти загрява кифоната ще се сетиш, че можеше да бъде изгонен много по-рано футболист на Миньор! Да го е гнус човек да пише за ЛЕВСКИ...

Аз откога ги питам точно това и никой не отговаря. Имаше футболист на Миньор (не му помня името), който събори Везалов и трябваше да получи втори ЖК. Трябваше ли да нададем вой, къде е картона, къде е картона. Тия язва ще си докарат :mrgreen:

Питай също за двете атаки на Миньор през второто полувреме, спрени с игра с ръка на защитници в синьо, като втория път не стига, че Димов спря топката с две ръце, ами съдията даде авантаж в полза на Левски - явно е решил, че когато играч в синьо играе с две ръце по топката, това е нарушение на противника. Питай също и кой всъщност извърши нарушението в края, което доведе в крайна сметка до червения картон.

питай и за тъча през първото :lol:

Не си много оригинален. В първия случай беше спряно извеждащо подаване на 2 метра пред наказателното ви поле.
[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 май 2013 20:19

vaskonti написа:
ralka_levskarka написа:

С двете ръце не съм го видяла, първото, как беше - ааа Умишлена ли е? :lol: :lol: :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 06 май 2013 20:21

vaskonti написа:
Sardukar написа:Аз не се дразня ;) Съжалявам ги. Ама ние всички сме си такива.... И "левскари" киснат в техни теми и дебнат съдиите. При нас футбола е натоварен с голям негативизъм.

[offtopic]Навремето нямаше интернет и подобни спорове водехме по кръчмите на по бира. Аз лично не съм съжалявал в нито един момент тези, с които съм спорил. Добре е да се прави разлика между нормален фенски спор и дебилен такъв.[/offtopic]

Нормално е да има спорове, ама това вашето (не визирам лично теб) минава всякакви граници. Всяка победа на Левски или е с помощта на съдията, или е продаден мача.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 май 2013 20:22

ralka_levskarka написа:
vaskonti написа:
ralka_levskarka написа:Аз откога ги питам точно това и никой не отговаря. Имаше футболист на Миньор (не му помня името), който събори Везалов и трябваше да получи втори ЖК. Трябваше ли да нададем вой, къде е картона, къде е картона. Тия язва ще си докарат :mrgreen:

С двете ръце не съм го видяла, първото, как беше - ааа Умишлена ли е? :lol: :lol: :lol:

С двете ръце беше около 5 минути след първото. А дали е умишлено...не знам - от 3-4 метра, не е силен шут, а лек пас, ръката е встрани от тялото... въпрос на тълкуване от съдията, така си е.
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 май 2013 20:23

Седем написа:
vaskonti написа:

Нормално е да има спорове, ама това вашето (не визирам лично теб) минава всякакви граници. Всяка победа на Левски или е с помощта на съдията, или е продаден мача.

И при вас има не по-малко подобни екземпляри, така че...
[/center]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 06 май 2013 20:30

Ами за мен няма как да се води спор след този мач.
Първо, никое от решенията не промени хода на срещата!
След това за ръцете. През първото полувреме Йовов изпълни пряк свободен, който срещна ръката на съперник и можеше да се свири нарушение. След това подобно имаше и за Миньор П. Да, то беше в игрова ситуация, но въобще не беше толкова изострена ситуацията колкото смяташ ти. Положението със Стефан Велев не разбрах какво свири съдията, но ситуацията беше в средата на терена. При сблъсъците, след които беше изгонен футболист на Миньор Перник, аз видях само един футболист да удря друг :roll:
Но това са разсъждения на дребно. Все едно да почна да рева за червен картон при положението на Везалов (мисля, че беше той) или спряната атака на Гари. По-добре да коментираме грешното позициониране на перничани при статичното положение за победния гол на ЛЕВСКИ. Или страшния гол на Миньор. Силва също вкара добър гол. Вместо да коментираме футбол, ние сме заровили главите в съдийските отсъждания. При това в среща, която не е променена от съдията.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 май 2013 20:38

Sardukar написа:Ами за мен няма как да се води спор след този мач.
Първо, никое от решенията не промени хода на срещата!
След това за ръцете. През първото полувреме Йовов изпълни пряк свободен, който срещна ръката на съперник и можеше да се свири нарушение. След това подобно имаше и за Миньор П. Да, то беше в игрова ситуация, но въобще не беше толкова изострена ситуацията колкото смяташ ти. Положението със Стефан Велев не разбрах какво свири съдията, но ситуацията беше в средата на терена. При сблъсъците, след които беше изгонен футболист на Миньор Перник, аз видях само един футболист да удря друг :roll:
Но това са разсъждения на дребно. Все едно да почна да рева за червен картон при положението на Везалов (мисля, че беше той) или спряната атака на Гари. По-добре да коментираме грешното позициониране на перничани при статичното положение за победния гол на ЛЕВСКИ. Или страшния гол на Миньор. Силва също вкара добър гол. Вместо да коментираме футбол, ние сме заровили главите в съдийските отсъждания. При това в среща, която не е променена от съдията.

Абе така е, двете игри с ръце не бяха чак решаващи, но при първата все пак имаше играч на Миньор, който се откъсваше и не се знае какво щеше да стане. При другата ситуация съдията даде знак за авантаж в полза на Левски, това се видя добре. Ако гледаш мача на запис обърни внимание. Единственото, което донякъде повлия беше нарушението, след което дойде червения картон. Идея си нямам как играчът на Миньор наруши правилата, след като беше сгазен в гръб от играч в синьо. А обърни внимание как по време на цялата бутаница след това съдията просто си седи отстрани, брои мухите и чака нещо да стане. Чудя се какво ли е казал Гаджев на негрото, та оня да му залепи шамар и защо изобщо трябваше да се разправят 3 минути без съдията да направи каквото и да е за да предотврати нещата в зародиш?
[/center]

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 06 май 2013 20:43

vaskonti написа:

[offtopic]Споровете в кръчмите или по кафетата нямат нищо общо с тези от форума. Споровете тук са направо... ужас. Дразнители, обиди, уговорки за физическа саморазсправа и т.н.[/offtopic]
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Левски”