Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот santiliana » 11 авг 2015 16:51

noo написа:
santiliana написа:
Eminem написа:
noo написа:Кажете кой ви е фаворита за спортен директор, а не се правете на ударени с мокър парцал.

Въобще не ми бягай по тъча, а отговори на въпросите.
ОТНОВО ще ти ги задам:
1.Кажи какво точно върши Гонзо в клуба ?
2.Kакви точно ръководни качества има Гонзо, че да е толкова трудно заменяем ?

Вторият въпрос, който е риторичен отговаря на твоя въпрос.

и, ако може да добавя от мен един:
3. С какво той е заслужил да бъде 2 пъти по няколко години на този пост, при положение, че до настоящият момент няма нито един успешен сезон като ръководител в Левски?
Кажете вашата алтернатива, а не само да се правите на прокурори. Щото е хубаво да задаваш въпроси, но от време на време е добре да отговаряте на зададени такива.

всеки един средно интелигентен човек, разбиращ от спортен мениджмънт (не е задължително изобщо да е бивша синя легенда) би се справил в пъти по-добре от Мъпет-героя...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 авг 2015 16:52

noo написа:Най-малкото няма хора с извадени джобове. Разкара сумати играчи без да плащаме пари. Но ти все пак ми кажи кой е твоя човек и не ми бягай по тъча. И не ми излизай с номера, че можело да бъдем без такъв.

Ясно, разбрах. НЯМА как да ми отговориш на въпросите. Това го знаех от самото начало.
Да кажем, че Гонзо е виновен за това, че футболистите не са си тръгнали. Това НЕ може да е причина да продължаваш да държиш един човек на такъв пост. НЕ МОЖЕ. За да си спортен директор трябват качества, които Гонзо няма.
Разкара сумати играчи без да плащаме пари.

Да плача ли, да се смея ли.....не знам.
Убеден съм, че Гонзо с неустоимата си усмивка и чар ги е накарал да си тръгнат без пари. Трябва да си много наивен, за да си мислиш, че Гонзо е причината. Обаче като гледах как Гонзо обижда Велев и Крумов.......Много ще да е добър в преговорите.

ОТНОВО ще ти отговоря на въпроса.
1. По-добре да сме без спортен директор, отколкото с Гонзо.
2. Гонзо няма, ама наистина няма абсолютно никакви качества за спортен директор. Нито има знанията и уменията, нито има характера. В този ред на мисли, има милиони в пъти по-добри директори от него. Да замениш човек без никакви качества за конкретната длъжност е най-лесното. Дори в най-слабите отбори в България има по-добри директори, а по света да не говорим, там избора е огромен.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 11 авг 2015 16:52

santiliana написа:
noo написа:
santiliana написа:
Eminem написа:
noo написа:Кажете кой ви е фаворита за спортен директор, а не се правете на ударени с мокър парцал.

Въобще не ми бягай по тъча, а отговори на въпросите.
ОТНОВО ще ти ги задам:
1.Кажи какво точно върши Гонзо в клуба ?
2.Kакви точно ръководни качества има Гонзо, че да е толкова трудно заменяем ?

Вторият въпрос, който е риторичен отговаря на твоя въпрос.

и, ако може да добавя от мен един:
3. С какво той е заслужил да бъде 2 пъти по няколко години на този пост, при положение, че до настоящият момент няма нито един успешен сезон като ръководител в Левски?
Кажете вашата алтернатива, а не само да се правите на прокурори. Щото е хубаво да задаваш въпроси, но от време на време е добре да отговаряте на зададени такива.

всеки един средно интелигентен човек, разбиращ от спортен мениджмънт (не е задължително изобщо да е бивша синя легенда) би се справил в пъти по-добре от Мъпет-героя...

Имена колега.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 11 авг 2015 16:56

Eminem написа:
noo написа:Най-малкото няма хора с извадени джобове. Разкара сумати играчи без да плащаме пари. Но ти все пак ми кажи кой е твоя човек и не ми бягай по тъча. И не ми излизай с номера, че можело да бъдем без такъв.

Ясно, разбрах. НЯМА как да ми отговориш на въпросите. Това го знаех от самото начало.
Да кажем, че Гонзо е виновен за това, че футболистите не са си тръгнали. Това НЕ може да е причина да продължаваш да държиш един човек на такъв пост. НЕ МОЖЕ. За да си спортен директор трябват качества, които Гонзо няма.
Разкара сумати играчи без да плащаме пари.

Да плача ли, да се смея ли.....не знам.
Убеден съм, че Гонзо с неустоимата си усмивка и чар ги е накарал да си тръгнат без пари. Трябва да си много наивен, за да си мислиш, че Гонзо е причината. Обаче като гледах как Гонзо обижда Велев и Крумов.......Много ще да е добър в преговорите.

ОТНОВО ще ти отговоря на въпроса.
1. По-добре да сме без спортен директор, отколкото с Гонзо.
2. Гонзо няма, ама наистина няма абсолютно никакви качества за спортен директор. Нито има знанията и уменията, нито има характера. В този ред на мисли, има милиони в пъти по-добри директори от него. Да замениш човек без никакви качества за конкретната длъжност е най-лесното. Дори в най-слабите отбори в България има по-добри директори, а по света да не говорим, там избора е огромен.
Явно няма смисъл да се спори с теб. Ето, аз защищавам Гонзо, а ти не искаш да си кажеш твоя човек.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 авг 2015 17:08

noo написа:Явно няма смисъл да се спори с теб. Ето, аз защищавам Гонзо, а ти не искаш да си кажеш твоя човек.

Аз няма смисъл да споря с теб. Защитаваш го, добре ,ама не ми отговори на въпросите.
Какво направи Гонзо в Левски и какви ръководни качества има ? Отговори ми.
Само не си мисли, че ще се измъкнеш с абсолютно елементарните неща като това, че е освободил играчите без пари и, че ги е спрял да си тръгнат. Първото може да го направи абсолютно всеки. Ако си мислиш, че Гонзо е някакъв феномен в преговорите, значи имаш сериозни проблеми. Втората причина не може да е адекватна причина да оставиш човек на такъв пост. Не говорим за чистача, а за спортния директор.

ти не искаш да си кажеш твоя човек

Не можеш да очакваш да познавам спортните директори по света и в България. Не ми е това работата.
Виж какво, ще повторя. Гонзо няма абсолютно никакви качества за спортен директор. Никакви. Така че, всеки разбиращ от тази сфера е по-подходящ.

Все едно да ме питаш с какво ще заменя компютъра правец. Според теб правеца може ли да се замени ? И лесно ли ще е?
Все едно да ме питаш с какво ще заменя компютъра правец. Според теб правеца може ли да се замени ? И лесно ли ще е?

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 11 авг 2015 17:14

Eminem написа:
noo написа:Явно няма смисъл да се спори с теб. Ето, аз защищавам Гонзо, а ти не искаш да си кажеш твоя човек.

Аз няма смисъл да споря с теб. Защитаваш го, добре ,ама не ми отговори на въпросите.
Какво направи Гонзо в Левски и какви ръководни качества има ? Отговори ми.
Само не си мисли, че ще се измъкнеш с абсолютно елементарните неща като това, че е освободил играчите без пари и, че ги е спрял да си тръгнат. Първото може да го направи абсолютно всеки. Ако си мислиш, че Гонзо е някакъв феномен в преговорите, значи имаш сериозни проблеми. Втората причина не може да е адекватна причина да оставиш човек на такъв пост. Не говорим за чистача, а за спортния директор.

ти не искаш да си кажеш твоя човек

Не можеш да очакваш да познавам спортните директори по света и в България. Не ми е това работата.
Виж какво, ще повторя. Гонзо няма абсолютно никакви качества за спортен директор. Никакви. Така че, всеки разбиращ от тази сфера е по-подходящ.

Кажи си твоя човек, нищо няма да ти стане, светът няма да се преобърне. :) Разбрахме, че Гонзо не става, ама кажи ето ТОЗИ става. Всеки средно интелигентен човек може да каже поне едно име.
Последна промяна от noo на 11 авг 2015 17:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 авг 2015 17:14

noo написа:Последните две години освен Гонзо, спортни директори са били Боримиров, Сираков, Йовов. При тях така бяхме тръгнали напред, че няма кой да ни спре- цъфнахме и вързахме. Може би и за тяхното управление Гонзо е виновен?

Какво лошо срещу Боримиров, като спортен директор можеш да кажеш?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 авг 2015 17:14

Айде ще ви кажа моя, та белким се спрете: Андрей Желязков :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 11 авг 2015 17:16

W84me написа:
noo написа:Последните две години освен Гонзо, спортни директори са били Боримиров, Сираков, Йовов. При тях така бяхме тръгнали напред, че няма кой да ни спре- цъфнахме и вързахме. Може би и за тяхното управление Гонзо е виновен?

Какво лошо срещу Боримиров, като спортен директор можеш да кажеш?
Нищо лошо не мога да кажа срещу него. Но не приемам всичките управлявали в бяло, само един Гонзо да обира пешкира.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 11 авг 2015 17:22

TristaNNN написа:Айде ще ви кажа моя, та белким се спрете: Андрей Желязков :)
Желязков не е лош вариант, ама той си е пакет с определен треньор - едва ли ще навие. Особено като няма пари.След нас се пробва на други места, ама нивото му вече беше друго. А и поостаря.

Върни се в “Левски”