W84me написа:futbolqga написа:Добре де, съгласен съм - пари нямаме. Тогава отговори ми на един въпрос - защо взимаме застаряващ чужденец, на който плащаме в пъти по-висока заплата, вместо да гледаме в игра нашето младо нападателче, което вкара на Лацио? 4 гола за една цяла година ти обещавам, че ще вкара. Извинявай, но като нямаме пари и не се борим за нищо - Литекс ни показаха как се прави. А ние имаме повече таланти от тях, бъди сигурен. Щом няма да се борим за нищо, аз искам поне да гледам млади левскари, израстнали на Герена, със синия екип, а не някакви абсолютно смешни и некадърни чужденци, които да го оскверняват. Някои наши младоци ще покажат талант и ще израстнат, други няма - рисковете на професията. Но факт е, че по този начин Левски ще се стабилизира финансово (няма да има заплати, а като продадем 2-3 играча за по няколко милиона, както направиха Литекс, сме си решили проблемите).
А откъде знаеш Гикиевич колко ще вкара? Станислав Иванов е на 16 години, още е младша възраст...
Защото от километри си личи, че е нападател тип Макриев, само че с даже още по-невзрачни качества (ако изобщо е възможно). Същото е и ако ме питаш защо Бодичека ще се чудим как да го гоним през лятото - просто си личи, че за футболист не става.