Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот futbolqga » 18 фев 2015 11:43

W84me написа:
futbolqga написа:Добре де, съгласен съм - пари нямаме. Тогава отговори ми на един въпрос - защо взимаме застаряващ чужденец, на който плащаме в пъти по-висока заплата, вместо да гледаме в игра нашето младо нападателче, което вкара на Лацио? 4 гола за една цяла година ти обещавам, че ще вкара. Извинявай, но като нямаме пари и не се борим за нищо - Литекс ни показаха как се прави. А ние имаме повече таланти от тях, бъди сигурен. Щом няма да се борим за нищо, аз искам поне да гледам млади левскари, израстнали на Герена, със синия екип, а не някакви абсолютно смешни и некадърни чужденци, които да го оскверняват. Някои наши младоци ще покажат талант и ще израстнат, други няма - рисковете на професията. Но факт е, че по този начин Левски ще се стабилизира финансово (няма да има заплати, а като продадем 2-3 играча за по няколко милиона, както направиха Литекс, сме си решили проблемите).

А откъде знаеш Гикиевич колко ще вкара? Станислав Иванов е на 16 години, още е младша възраст...

Защото от километри си личи, че е нападател тип Макриев, само че с даже още по-невзрачни качества (ако изобщо е възможно). Същото е и ако ме питаш защо Бодичека ще се чудим как да го гоним през лятото - просто си личи, че за футболист не става.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 фев 2015 11:51

futbolqga написа:Защото от километри си личи, че е нападател тип Макриев, само че с даже още по-невзрачни качества (ако изобщо е възможно). Същото е и ако ме питаш защо Бодичека ще се чудим как да го гоним през лятото - просто си личи, че за футболист не става.

Кога Бодичека е ставал шампион на Полша или изобщо е печелил нещо? Нищо общо между двамата няма, поляка има и опит в Лига Европа, също има прилична физика, което не може да се каже за Макриев, оня е толуп.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 фев 2015 12:29

Уникални сте. "Де е централния нападател, уеееееееееееее? Монзо, пак ли излгъга, уе????". Сега като дойде: "К'ъв е тоя, уееееееееееееееееееееееее?!!!!! Тоя менте, уе, аве, Монзоооооооооооооо...".

Разбивате ме! :lol:

:? И никой "специалист" не пита къде са двамата централни защитници... На никого ли не му прави впечатление, че отзад пак ще сме като Саша Грей...? А, забравих, никой не е обещавал...

Кой е Бодичека

Сашко Александров.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 18 фев 2015 12:41

boabbb написа:Кой е Бодичека :lol: :lol:

Потърси Александров като прави бодичек на един съдия, в мач срещу нас, на Герена мисля, че беше..
Иначе, така като гледам и Стойчо не го харесва..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 18 фев 2015 12:44

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 фев 2015 13:10

Оуууу, вярно, бе :lol: :lol: :lol: Аз тоя мач го гледах по телевизията и като го направи паднах от смях :mrgreen: Пастата как се плюсна ... Може да го конкурира класическото кроше на Иван Стоянов в главата на страничния на един мач от "Б" група :lol: За съжаление, не мога да намеря видеото ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 18 фев 2015 13:19

На тази тема и свърши времето. Може да продължим във всекидневната viewtopic.php?f=1&t=78513&start=33230
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”