Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот zlobul » 06 май 2013 12:56

Признавам си , че нямам наблюдения върху Цецо Тонев , но момчето ми се понрави в малкото минути които му дадоха шанс в Левски .
Искам да те попитам само : ти гледа ли предаването "Дик-оф" с нашия Тара или не ?

ПП: Неделев е жив ташак поне на тоя етап . Тоя не го искам в Левски .достатъчно се нагледах на "Георги Христовци"
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 май 2013 13:41

zlobul написа:Признавам си , че нямам наблюдения върху Цецо Тонев , но момчето ми се понрави в малкото минути които му дадоха шанс в Левски .
Искам да те попитам само : ти гледа ли предаването "Дик-оф" с нашия Тара или не ?

ПП: Неделев е жив ташак поне на тоя етап . Тоя не го искам в Левски .достатъчно се нагледах на "Георги Христовци"

Да, гледах "Дик-офф" с Батков. Лично аз не чух нещо,което не бях чувал преди. За Цв. Тонев- момчето има качества, лично за мен може да бъде пробван и като офанзивен халф или лек нападател не самокато крило, но за мен на този етап не е показал качества за първия състав на Левски,а и престоя му Ботев(Вр) го потвърждава ,трудно футболист ,който е дълбока резерва в отбор борещ се да не изпадне ще се наложи в първия състав на Левски.
За Тодор Неделев- момчето си е много добро ,но за него искат 1,5 млн евро ,което прави негов трансфер немислим. Друг е въпроса,че в Ботев беше изместен на титулярната си позиция от Ванде Вейра,който мисля ,че беше взет от тях без пари, така ,че още едно "за" чужденците в нашето първенство.
Не ме разбирай неправилно искам повече от всеки друг в Левски да играят млади български момчета още по-добре наши юноши,но за мен е по-важно отбора да побеждава,а не националността на футболистите, а за съжаление на този етап просто предимствата на чужденците са повече.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 май 2013 14:02

не съм против взимането на чужденци , но ако са с класата на Прохазка , Опоку и Пинто или пък са с мотивацията на Марсиньо си предпочитам нашите момчета . там всъщност е и разковничето . Да изложил си в изказа си чужденци ,в които има футбол (за нашите стандарти) , но ако тръгнеш да коментираш играта на знайни и незнайни , които ядат хляба на нашите , ще те заболи главата . Процентното съдържание на чужденци , които стават с чужденци , които за ни'къв х.. не стават е много повече в полза на некадърниците
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 06 май 2013 14:09

zlobul написа:не съм против взимането на чужденци , но ако са с класата на Прохазка , Опоку и Пинто или пък са с мотивацията на Марсиньо си предпочитам нашите момчета . там всъщност е и разковничето . Да изложил си в изказа си чужденци ,в които има футбол (за нашите стандарти) , но ако тръгнеш да коментираш играта на знайни и незнайни , които ядат хляба на нашите , ще те заболи главата . Процентното съдържание на чужденци , които стават с чужденци , които за ни'къв х.. не стават е много повече в полза на некадърниците

Какво му е на Пинто ?
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 06 май 2013 14:11

Пинто е един от малкото играчи, които могат да центрират. Включва се в атаките. Трябва да доизчисти някои грешки при пасове и в защита, но в никакъв случай не е слаб играч.
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 май 2013 14:18

Злобуле, да не си пил нещо? :lol: :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 май 2013 14:20

Levski4Ever написа:Пинто е един от малкото играчи, които могат да центрират. Включва се в атаките. Трябва да доизчисти някои грешки при пасове и в защита, но в никакъв случай не е слаб играч.

функцията на бека е първо да си пази зоната и след това вече всичко останало . Абсолютна муха .

ПП: Толкова ефективни центрирания има , че на противниковите отбори им се е завило свят , чак не знаят къде са от центриранията на тва измислено португалче .

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 06 май 2013 14:34

zlobul написа:
Levski4Ever написа:Пинто е един от малкото играчи, които могат да центрират. Включва се в атаките. Трябва да доизчисти някои грешки при пасове и в защита, но в никакъв случай не е слаб играч.

функцията на бека е първо да си пази зоната и след това вече всичко останало . Абсолютна муха .

ПП: Толкова ефективни центрирания има , че на противниковите отбори им се е завило свят , чак не знаят къде са от центриранията на тва измислено португалче .

Чакай сега. Пинто ли описваш или Старокин? :mrgreen: Центриранията на Пинто са много добри и не случайно имаме няколко гола след негови центрирания. А и все пак говорим за модерен футбол, където бековете се включват в атаката. Не знам дали помниш как играеше, когато дойде при Ники Костов. Контузията му разказа играта обаче. Надявам се да си върне формата. Ако толкова не искаш да се съгласиш с мнението ми, дай предложение кой да играе на негово място. Ели не мисля, че ще се справи по-добре от Пинто, макар да е бил бек номер едно във втора френска. Ако кажеш име от юношите ще е още по-добре.
Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 май 2013 15:58

zlobul написа:не съм против взимането на чужденци , но ако са с класата на Прохазка , Опоку и Пинто или пък са с мотивацията на Марсиньо си предпочитам нашите момчета . там всъщност е и разковничето . Да изложил си в изказа си чужденци ,в които има футбол (за нашите стандарти) , но ако тръгнеш да коментираш играта на знайни и незнайни , които ядат хляба на нашите , ще те заболи главата . Процентното съдържание на чужденци , които стават с чужденци , които за ни'къв х.. не стават е много повече в полза на некадърниците

Няма такова нещо като ядене на хляба на нашите, ако беше така испанските и италианските футболисти да са измрели от глад, а то май тези две страни са последните световни шампиони. Никъде по света чужденците не ядат хляба на местните футболисти. Просто играят по-добре подготвените. Изброил си няколко чужденци играещи в Левски , от тях само за един е плащана трансферна сума и то по-малка отколкото за Старокин или Пл. Димов. Болшинството от чужденците ,които идват у нас идват със свободен трансфер. Колко български футболисти със свободен трансфер е привлякъл Левски?- Май двама като приноса и на двамата не е по-голям отколкото на изброените от теб футболисти. Когато привличаш свободни агенти е напълно нормално от пет футболиста един да се окаже попадение ,но това е напълно достатъчно да ти осигури бюджета.
При българските футболисти само като чуят Левски и се забравят. Преди няколко години Н.Гигов беше казал "искат ми за бек ,които има 15 мача в професионалния футбол и 4 точни центрирания в цялата си кариера 400 хил евро. Имат ли представа за тези пари какъв футболист може да бъде докаран от чужбина". Все още очаквам да ми посочиш имента на централен защитник и ляв бек желателно в младежка възраст ,които имат класа да играят в първия състав на Левски.
Следя освен мъжкия и юношеския футбол и казвам ,че там няма някакви особени таланти. Кога за последно наша юношеска или младежка формация е играла на ЕП или СП - май през вече не особено близката 2008 набор 89(достигна поради щур късмет в жребия срешнъл ни с много слаби противници най-силния отбор който тогава елиминирахме беше Израел) игра на европейско първенство за юноши ,макар че игра е много силно казано . Защото гледах мачовете и това ,което правеха нашите на терена не бих го нарекъл "игра". В мачовете им с Испания и Германия топката не наближи вратата на другия отбор на 30 метра въобще за удар не говорим - такива нямаше . Преди по-малко от година нашите младежи играха с холандските си връстници- имах чувство ,че гледам мач между мъже и деца холандците биха с 5:0 ,а остана усещането ,че ако им трябва ще бият и с 10:0. Многозначителен е факта ,че най-добрия футболист на Левски в момента,а може би и в цялото българско първенство преди 1 година е играел в 6-та холандкса дивизия.
Много се радваме всички на наистина имащия сериозни заложби А.Вутов,но и неговата национална формация в която освен него играят и други много талантливи момчета като К.Десподов, Ч.Ивайлов, М.Орачев, А.Алеков не успя да се класира между най-добрите 16 за своята възраст. А това е една от двете считани за най-надежни формации.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 06 май 2013 16:18

honda написа:. Все още очаквам да ми посочиш имента на централен защитник и ляв бек желателно в младежка възраст ,които имат класа да играят в първия състав на Левски.

Георги Терзиев, Илия Миланов ;) Напълно съм съгласен с теб. Българските футболисти са изключително надценени, когато става въпрос за трансфер между клубове в България. Съвсем отделен въпрос, че за тези пари вместо да се водят класни попълнения се водят доста недоразумения. За мен, ако ще се взимат някой чужденец, той трябва да е класа. С мачове за национален отбор или с опит в групи на ШЛ или ЛЕ или с много мачове на високо ниво в някое голямо първенство. От тази гледна точка ми е непонятно защо с лека ръка беше зачеркнат Диаманта? Човекът не беше играл футбол от половин година, а дори не го изчакаха да проведе една подготовка..?!?!
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”